Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość asystentka..

Asystentka Stomatologiczna - jest ktos?

Polecane posty

Gość gość
chodzi o egzamin asystentek czy higienistek ?

Gość gość
Nawet nie wiedziałam, że można pisać odwołanie do tego testu. W ogóle czym skutkuje takie odwołanie i co trzeba napisać ?

Gość gość
na vita san sobie poczytaj .Vacebook

Gość gość
Jakoś nie mogę tam na Sana Vita nic na temat odwołania znaleźć :(

Gość gość
wypowiedziach dziewczyn jest dużo informacji odpowiedz dotycząca egzaminu dla asystentek jest na pierwszej stronie.

Gość gość
Można by spróbować napisać takie odwołanie do zadania np. 1 czy tam gdzie jest opis tych dźwigni w Jańczuku wg żadna dźwignia nie jest opisana do czego jest

Gość gość
hej, zdawała teraz któraś z was egzamin praktyczny??

Gość gość
już nic nie zrobimy .

Gość gość
A to na zajęciach nie miałyście która dźwignia jest do czego? Na bank musiało być.

Gość gość
kobiety nie rozwalajcie mnie, dzwignie powinnyście miec w szkole, jesli nie to pretensje do nauczyciela, a pytania do egzaminu nie musza byc ułozone tylko na podstawie ksiazki Jańczuka, odwołanie nic wam nie da bo z egzaminem było wszystko ok

Gość gość
zgadzam się mimo że nie zdałam mam tylko zastrzeżenie do lusterka a resztę pytań było w porządku.Tylko mnie zjadł stres i krótki czas.Mam nauczkę na przyszłość więcej spokoju i czytać jeszcze raz czytać. A poza tym większość pytań było z Jańczuka ale to jest moje skromne zdanie.

Gość gość
dziewczyny czy ktoras w ostatnich dniach miala na egzaminie cos innego niz ekstrakcje? ktos wspomnial o protetyce i szczerze troche zbilo mnie to z tropu....;(

Gość gość
protetyka byla w styczniu

Gość gość
Ja zdawałam w tamtym tyg w pierwszej turze miałam ekstrakcje zęba a moja koleżanka zdawała dzień później i tez miała ekstrakcje zęba 16 a tez się obawiała że np. będzie miała protetykę ale na szczęście nie miała :)

Gość gość
My robimy odwołanie.

Gość gość
Serio robicie odwołanie? A co napiszecie i kiedy będzie coś wiadomo?

Gość gość
Robimy i może nic nie da ale będziemy miały poczucie, że coś zrobiłyśmy a nie tylko narzekałyśmy. Niech nie myślą, że mają do czynienia z jakimiś nieukami, tylko też znamy przepisy i rozporządzenia. Piszemy na pytanie 1,5 i 22. Chociaż na inne też by się przydało ale te trzy były zniewalające.

Gość gość
dziewczyny w metryczce na odpady piszemy godzine zamkniecia czy otwarcia worka???

Gość gość
Dziewczyny czy trzeba bylo w metryczkach na odpady tez sie podpisac nazwiskiem tej asystentki z dokumentacji??

Gość gość
dzewczyny mnie czeka to w styczniu 2015 i jestem już przerażona nie wiem od czego mam sie zabrać, podślijcie proszę testy z 2013, 2014 styczen i czerwiec, będę wdzięczna fosave@wp.pl

Gość gość
Chciałam opowiedzieć o szkole w Poznaniu GoWerk. Odradzam wszystkim szkołe GoWork w Poznaniu na kierunku Asystentka Stomatologiczna. Składa się na to kilka rzeczy, spędziłam tam cały rok, Pracownia nie była wyposazona przez kilka miesięcy, dopiero na 3 tygodnie przed egzaminem dokupiono sprzęt, którego i tak nie było na examinie praktycznym. Atmosfera miła jeśli trafi się dobrego wykładowcę-ja miałam szczęście. Sekretariat który ciagle nic nie wie....zmienia prowadzących w trakcie semestru. Sala mała na 20m2 a siedziałyśmy w niej w 30 osób plus wykładowca-masakra, nie polecam nikomu. w lecie gorąco a w zimie zimno. Co do tabletu to koleżanki brały i się psuło badziewie a reklamacji nie uznawali. Co do praktyk to możecie pomarzyć że szkoła Wam je załatwi. Sekretariat do ostatniej chwili nie wiedział gdzie i kiedy mamy egzamin Państwowy. Sprzęt w pracowni-mało praktyczny, najtańszy, i jeden fotel stomatologiczny sprzed wojny chyba....totalna ABSTRAKCJA co do nieobecnośći jeśli któraś z Was nie będzie przychodzić lub pomnie weekend to gwarantuje że to wy dopłacicie do interesu, szkoła ma w zwyczaju dawanie kar piniężnych a jak chcecie zabrać papiery i wypisac się to nie dostaniecie nic dopóki nie zapłacicie.

Gość Ola1989xx
Hej dziewczyny, właśnie sie zapisałam na asystentke do Szkoły GoWOrk.pl w Bydgoszczy na Jagiellońskiej. Słyszałam bardzo dobre opinie na ich temat. Wiecie coś może? Podpowiecie na co zwrócic największą uwagę?

Gość Karolina123xd
Hej, ja też sie zapisałam na asystenktke tylko do Katowic, moja koleżanka skończyła i jest bardzo zadowolna, pracuje już w gabinecie. Polecam

Gość gość
jakwmordestrzelil@onet.eu mogę prosic o egzamin z 2014 ?

Gość Pysia1987
EGzmain w tym roku był mega trudny, pisemna część to jakiś kat... Na praktyce luzik! Ogólnie uczyłam się w GoWorku i byłam dobrze przygotowana, czekam na wyniki 29.08 uff... A Wy jak po egzmainach są tu jakieś asystentki po egzaminie?

Gość gość
Tak ja jest też juz po egzaminach ten abc był okropny projekt lepszy był ten projekt boje się wyników :p

Gość Niesia23
POtwierdzam pisemny był mega trudny, ciekawe jak mi poszło... A Ty pysia w GoWorku sie uczyłaś? Moja koleżanka tam kończyła i ogólnie bardzo chwaliła.

Gość gość
Ja skończyłam TEB w Katowicach, wogóle nas nie przygotowali do egzaminu jestem na nich wkurzona, bo przez nich pewnie nie zdam ... a wy z goworka? jak wam poszło?

Gość Tycka2014
Hej, ja własnie dostałam wyniki egzmainu- konczylam szkole gowork w bydgoszczy, i ZDAŁAM haha:D

Gość gość
Hej. Ja niestety nie zdałam części praktycznej (nie mam zielonego pojęcia czemu) :/ i mam pytanie: orientujecie się może, kiedy są poprawki, i czy mając zaliczoną jedną część egzaminu muszę na poprawce zdawać obie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się