Gość Agnes2014 Napisano Sierpień 29, 2014 czyli co polecacie szkołę Go Work? tak? tam się zdaje egzaminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 29, 2014 jesli zdałas teorie to ja masz juz z głowy, teraz tylko powtarzasz praktyczny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaj93 Napisano Sierpień 30, 2014 ja aż boję się zobaczyć wyników... według mnie trudne to było. Szczególnie abcd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 1, 2014 no jak wam poszło????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maria569 Napisano Wrzesień 3, 2014 Ja skonczyłam gowork.pl w Bydgoszczy, zdałam, czesc pisemna była bardzo trudna ale jakoś sie udało, koleżanka w Tebie nie zdała:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaj1993 Napisano Wrzesień 16, 2014 ja zdałam :) co śmieszne nadal nie mam dyplomu, bo niby OKE zle wyslalo i nadal czekamy... mamy miec MOŻE pod koniec wrzesnia. kpiny totalne jakies... poki co szukam pracy, dzwoniłam już do 1o gabinetow, wyslalam z 20 ofert internetem, bylam na paru rozmowach i nic! co najsmiesznie dzis na rozmowie (chorzow, calodobowa klinika dentystyczna) szef powiedzial, ze mnie wezmie uwaga!! na "praktyki przed praca wlasniwa" jak bede gotowa to dopiero bedzie mi placic! co najlepsze ta praktyka jak mi powiedzial moze trwac 1,2 miesiace a nawet pool roku) co najlepsze po tym nawet pol roku za darmo nie mam pewnej pracy, wyszlam ze smiechem na twarzy.. bo to chyba jakies zarty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2014 nie Aniu,potrzebujesz conajmniej 2 mcy zeby załapać o co come on to nudna,i cięzka praca,harówa jak duży ruch wszystkie młode dziewczyny myślą że jakikolwiek dentysta za młodość i urodę za kasę to sknerusy na maxa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 16, 2014 ja zdałam egzamin w styczniu( wyniki ogłosili w marcu)i miesiac temu dostałam pracę, niestety nie było łatwo, ale trafiłam go swietnego gabinetu ze swietnymi ludzmi :) Powodzenia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 18, 2014 ja konczylam tutaj www.wzspgdynia.pl/kierunki/ i na razie staram sie o prace w jednym gabinecie, ale wszystko jest na dobrej drodze ku temu :) takze trzymajcie kciuki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 hej dziewczyny! czy jest tu taka asystentka ktora pracuje w gabinecie ale ma wlasna dzialalnosc gospodarcza, jak wyglada sprawa zusu itd ? prosze o odpowiedzi. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 zalezy czy jestes juz gdzies zatrudniona czy nie, bo jesli nie to zastanów sie czy jestes w stanie płacic za siebie zus, podatki, ksiegowa. Ja jestem asystentka ale za nic nie zgodziłabym sie na działalnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 pracodawca bedzie mi wyplacal pieniadze na zus plus oczywiscie wynagrodzenie wiec bede mogla sobie oplacac zus itd. wiec pytam czy jest tu jakas dziewczyna ktora ma takie warunki w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 podatki i ksiegowa tez ci bedzie opłacał?? Pomysl logicznie, Twoja działalnosc to korzyść dla niego ale nie dla ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 22, 2014 ale po co ci własna działalnosc?? przeciez asystentka nie może wykonywac sama zadnych zabiegów, higienistce to sie to by opłaciło ale asystentce zupełnie nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 19, 2014 dziewczyny szukam pracy w i nie ma nic !!!!!!!!!!!! załamałam sie;( asystentka stomatologiczna ...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 24, 2014 musisz byc cierpliwa, ja od egzaminu w styczniu szukałam pracy do sierpnia i pod koniec sierpnia mi sie udało, trafiłam do swietnego gabinetu i jestem bardzo zadowolona. Teraz wiem gdzie szukaja asystentki a wclae nie ogłaszaja tego gdziekolwiek, takze warto poroznosic swoje CV do gabinetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 4, 2014 Wysyłam ale dalej nic a czas ucieka i wiedza razem z nim:(czy ma ktoś jakiesnamiary na styczeń poprawke z teorii comoże sie pojawić?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćulek Napisano Listopad 7, 2014 Czytam te wypowiedzi to az nie chce mi sie wierzyć ...Pracowałam jako asystentka zawód do wyuczenia to fakt w dwa tygodnie byłam wyszkolona no może nie znałam wszystkich nazw i sie myliłam .Miałam trzech lekarzy ,rejestracje ,sprzątanie ,robiłam zamówienia .Odpowiedzialna za kase .Nie było żle gdyby nie stomatolodzy .Tylko kasa się liczy wszystko szybko ,szybko .A w tym zawodzie szybko to można wyrwać zęba hahah..Poszłam do szkoły i okazało sie ze dziewczyny maja jednego lekarza sprzątają tylko unit i maja 1800 zł .Więc nie źle ale nie wszyscy maja takie szczeście ..Mam własną działalność, mimo że szkole skończyłam ..Ale dodatkowa lekcja zycia .Też myślałam ze to lekka i miła praca :) wszędzie dobrze gdzie nas nie ma .Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 7, 2014 Mi sie trafił super stomatolog, młody i sympatyczny, pracujemy razem bez zgrzytów, pacjenci lubia nasz zespół :) Fakt ze czasem jest sie cały dzien na nogach i nie ma dłuższej chwili przerwy miedzy pacjentami ale i tak nie jest to ciezka praca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2014 Witam, też bardzo prosze o przesłanie mi testu z roku 2014, podaje email katdab4801@wp.pl BĘDĘ BARDZO WDZIĘCZNA!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 13, 2014 Witam, Bardzo proszę o przesłanie testów z lat ubiegłych na kierunku asystentka stomatologiczna. Z góry dziękuję za pomoc. mail anja.krawczyk@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewangelajna1 0 Napisano Grudzień 7, 2014 Hej dziewczyny! :) Mogłabym prosić o testy 2014 będę wdzięczna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewangelajna1 0 Napisano Grudzień 7, 2014 ewangelajna1@gmail.com z pośpiechu zapomniałam meila podać;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 8, 2014 Hej Będę wdzięczna za testy jeśli ktoś by miał z 2012 i 2013 oraz styczeń 2014 roku mój mail gosiaw80@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 14, 2014 są tu jakieś higienstki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćdd Napisano Styczeń 4, 2015 czy ja rowniez moge prosic o arkusze?? madzia886@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 5, 2015 Witajcie :) Mam w czerwcu egzamin na asystentkę. Nigdzie nie mogę znaleźć arkuszy teoretycznych z lat: 2012, 2013 i 2014. Jeśli ktoś je ma i mógłby mi przesłać na mejla to byłabym bardzo wdzięczna :) To mój mejl: 1sqo1@interia.pl Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam, Hania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 7, 2015 Witam, mogę również prosić o arkusze egzaminacyjne z asysty stom. na mój adres Quila94@wp.pl pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 9, 2015 Na chomiku są testy z ubiegłych lat, tylko trzeba wyszukać w wyszukiwarce Google. Czy może ktoś zdawał egzamin praktyczny z higienistki w tym roku??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość213 Napisano Styczeń 10, 2015 Drogie asystentki stomatologiczne pracujące w Krakowie , napiszcie proszę ile Wy zarabiacie i jak Wasze odczucia odnośnie pracy w tym zawodzie z krakowskimi stomatpologami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach