Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyyyyyyyyyyyyy

Dziecko ktore ma 6 m-cy nie siedzi, to normalne?

Polecane posty

Gość czyyyyyyyyyyyyy

coreczka siedziala jak miala 4, a maly nie moze utrzymac jeszcze rownowagi...

Gość normalne....

Gość to znaczy
nie siedzi posadzone czy samo nie usiadzie ? zreszta dziecko samodzilnie siedzi jak ma 8 mc a 4 mc jak ma dziecko to umie sie podciagnac do siadu jak mu sie poda rece . napisz doklanie o co chodzi

Gość ***Mamuśka***
no pewnie moj syn tez ma 6 m-cy i nie siedzi sam!tzn siedzi oparty o kanape ale sie jeszcze chwieje na boki!6 m-cy to jeszcze maleństwo jak by nie było i pamiętajk ze kazde dziecko jest inne jedno siedzi jak ma 4 a drudie 6 i nie siedzi!

jeju coraz lepiej. Daj czas temu dziecku jeszcze sie nasiedzi. Coraz wcześniej te dzieci mają siedzieć, chodzić, biegać.

moja ma 5 miesiecy i tez nie siedzi zreszta co rozumiesz pod pojeciem - siedzi? to ze dziecko samo siedzi prosto bez kiwania sie na boki bez podtrzymywania ? bo moja tak sama nie usiedzi, albo poleci do przodu, albo na boki i nie widze w tym problemu chyba ze po bokach ma cos do podtrzymania

Gość moja za tydzien
skonczy 7 mc i dwa razy z pozycji raczkowania udalo jej sie samej usiasc .z pozycji lezacej sama sie nie podciagnie do siadu chyba ze dam jej rece to usiadzie . w kazdym badz razie posadzona sama ładnie siedzi i nawet przez pare minut a nawet wiecej ale na dłuzej jej nie pozwalam bo nie chce zeby przemaczala swoj kregosłup