Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka tam sobie jedna dziolcha

Jak idealna waga dla wzrostu 180

Polecane posty

Mam 180 cm, waze obecnie 84 kg, wiem ze musze schudnac, tylko jaka waga jest optymalna dla mojego wzrostu? I tak wiem, ze nigdy nie bede wygladac na drobna przez ten moj wzrost:/

nawet jak powyzej 60 bedziesz to bedziesz w wadze prawidlowej ale ciezko okreslic jak bedziesz w tym wygladala kazdy ma inna budowe ciala

Dzieki za rady:). Chociaz zdziwilam sie, ze waga 80 bylaby dla mnie odpowiednia, bo niestety mimo ze waze tylko 4 kg wiecej to nadal mam wystajacy brzuch i grube uda.

bo obliczeniu wskaznika bmi miesci sie w normie 80 no kwesia jak to wyglada no bo w koncu kazdy jest iny wiec jak schudniejsz do 70 to tez bedzie dobrze

Niestety metoda dla mnie jest tylko radykalna metoda odstawiania jedzenia. Nie jem miesa, jestem wegetarianka, praktycznie nie jem jajek ani nie pije mleka. Niestety obzeram sie bulkami slodkimi czy innymi ciastami. Potrafie nie zjesc nic oprocz slodkich bulek. Wiem, ze odzywiam sie bardzo nieracjonalnie. Chociaz jak przeszlam na diete udalo mi sie zejsc ze 116 do tych 84. Teraz troche sobie odpuscilam i od jutra znow biore sie za siebie. Chociaz mimo moich okropnych nawykow zywienionych dalej waga leci w dol, nie wiem czemu:)

no to nie jest dobrze ze tak wszystko odstawilas bo organizm i miesa potrzebuje tylko wazne czy to to mieso czyms zastapilas np soja??? no bo co z tego ze my zjemy 2 bułki w ciagu dnia jak organizm ma nie dostarczone witaminy i elementy do prawidlowego funkcjonowania

oczywiscie przy diecie nalez zmiejszyc ilosc ale tak wlasnie aby bylo to racjonalne i nioe stalo sie bezwartosciowym posilkiem tylko zzeby byl wydajny no musi miec dostarczane witaminy jezei sa wyrzucae niektore elementy z diety to trzeba z zewnatrz przyjac np witaminy dlatego wskazane jest aby przy ulozonej diecie indywidulanie dołaczyc suplementy ktore uzupelnia niedobory

Jestem wegeterianka od 4 lat i nie mialam nigdy problemu z niedoborami. Zawsze sa jakies tabletki, 3 lata bylam weganka ale pofolgowalam sobie ostatnio i niestety zarzucilam to, ale jutro do tego wracam. Ja mam tak, ze jem na potege albo nie jem wcale. Dlatego przez pare dni chce jesc same owoce i warzywa

ja mam 182 i waze 66.5 a itak mi sie wydaje troszke dużo bo jestem typem gruszki. Na górze wychudzona, na dole tka przecietnie Tez jestesm wege lecz ja mam króciutki staż