Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stokrotka*polna

Zobaczcie. Na jej miejscu bałabym się tańczyć na swoim weselu...

Polecane posty

Gość stokrotka*polna

Przeglądam właśnie suknie ślubne an allegro. Zobaczcie tą, szczególnie na 2 zdjęciu Zobaczcie. Na jej miejscu bałabym się tańczyć na swoim weselu...

Gość h5464tr
no masakra :classic_cool:

Gość misedelkotluste
no normalna sukienka

Gość euphoriaaaaaaa
biust na wierzchu i tyle

Gość mihr-un-nisa
Ale w ogóle jaka różnica na zdjęciach :D Na pierwszej fotce z modelką - suknie wygląda nieźle, bo na szczupłej, smukłej kobiecie. Na prawdziwej pannie młodej już gorzej, trochę za grubawa do sukni była, niezbyt szczupła w talii, no i króciutki "korpus". Jak zobaczyłam piewsze zdjęcie to pomyślałam - no nawet może być Jak zobaczyłam zdjęcie tej która sprzedaje to pomyślałam - rany boskie :)

Gość śliczna naprawde
kurcze pierwsza chyba suknia slubna jaka szczerze mi sie podoba zawsze jak widze linki na kafe to do jakichs ochydnych sukni ktore sa albo jak opakowanie na kobiecie, albo poprostu są brzydkie

Gość nojakjkj
na modelce super, na pannie młodej bez komentarza... zwłaszcza w biuście

Gość Biedna biednaa
Mi krój sie nie podoba,ale to kwestia gustu...natomiast ta suknia jest zdecydowanie za długa na młodą :( nie wiem jak można tańczyć w przydługiej kiecce

jezuu ten kto jej to doradzil to musial ja bardzo nie lubic. wyglada traaaagicznie. to jest suknia na bardzo szczuple babki. slubna katastrofa

Gość Biedna biednaa
A tak na marginesie autorka nie wie nawet co sprzedaje :( To suknia projektu Oksany Mukhy która nie jest Rosjanką,tylko Ukrainką .I jej suknie można kupić m.in. w Białymstoku i Wrocławiu(pewnie gdzieś jeszcze ale nie chce mi sie szukać).A nie jak to napisała "jedyny salon w Polsce"....

Gość titaoooo
te sunie są strasznie bogate firma mieści się w centrum mody Nadarzyn szarmanckie suknie ;) widziałam masakra tak bogate ale kto co woli :) ale faktem jest ze w biuście ta kiecka wygląda koszmarnie :( jak można było dobrać suknie z takim dekoltem do takiego dużego biustu :(

Gość to taka mala ja
jak sie dobrze przyjerzec to modelka jest nienaturalnie wysoka a panna jest normalna chociaz moim zdaniem ten gorset jej nie pasuje. ma za duzy biust i powinna miec co lepiej trzymajacego piersi.