Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulinka80

ile ważą Wasze 5-6 miesięczne pociechy?

Polecane posty

Gość ulinka80

jak w temacie dziewczyny piszcie te dane potrzebne mi do statystyki napiszcie ile ma miesięcy jaka, płeć i waga nie musi być ona bardzo dokładna bardzo dziękuję za pomoc.

moja ma 5 miesiecy/dziewczynka/waga 7 kg - to bylo 2 tyg temu wiec teraz pewnie ciut wiecej waga urodzeniowa 2900, najnizsza prawie 2700

Gość giero
Moja córeczka za 3 dni (21) zacznie 5 miesięcy i obecnie waży 6 kg. Waga urodzeiowa 3540. Pozdrawiam.

Gość ja sie wypowiem
moj synek wprawdzie ma juz prawie 4 lata ale jak mial 5 miesiecy wazyl 7600.Waga urodzeniowa to 4 kg i 60 cm

to tylko ja... masz dwie pary bliźniaków?? wow:) ale Ci sie udało trafic :):) moja ma teraz 8 miesięcy, jak miała 7 to waga 8kg, a w stpce jest waga urodzeniowa, gdzie najniższa to 2500.

no niezle sie udalo, az pewnie z dumy wyjsc nie moze :) no i super masz figure jak na podwojna ciaze blizniacza :)

Moja corka tydzien przed skonczeniem 6 miesiecy wazyla 7940 g. Waga urodzeniowa 3490 g.

Gość mój synek wczoraj
skończył 6 m-cy i waży 8500g - przy urodzeniu 3700g

Moj synek mial 7500 i 66 cm jak skonczyl 5 miesiecy (dokladnie tego dnia):) A jak sie urodzil to 3410 i 48 cm:)

Gość Asiak.
mój waży cztery i pół kilo bez kości

Gość Shamanka
moja córcia w dniu ukończenia 6 m-cy ważyła 8,2kg mierzyła 72cm + 10 cm stopka :) (nie wiem jak właściwie mierzy się takie dziecko - ze stopką, czy już bez?) przy urodzeniu miała: 3,45kg 55cm