Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zso-kaso

WÓZKI polecamy, opisujemy, wybieramy, odradzamy

Polecane posty

Gość zso-kaso

Witajcie! Jak w temacie :) Tutaj polecajmy lub odradzajmy wóźki, wkejajmy linki wózków (swoich, może wiecie jaki ma koleżanka/przyjaciółka i nie jest z niego zadowolona), piszcie co jest w nich okej a co szwankuje. Jestem z 5 miesiącu, zamierzam w ciągu dwóch tygodni uporać się z tą sprawą-zakupem, aby nie odkładać tego na ostatnią chwilę. czekam na propozycje :)

Gość taka tam asia
ja mam wózek firmy RAMATTI , niestety nie polecam, fakt wygląd jest super, wydaje sie byc fukcjonalny, bajerancki i wlasnie dlatego chce sie go kupic. Ale jak to sie zrobi to okazuje sie ze jest wad, poczawszy od tego ze od poczatku zaczyna skrzypiec w miare urzytkowania coraz bardziej i nic nie daje smarowanie. Nam nawet w trakcie uzytkowania peknął na złaczeniu , Bogu dziekowac ze bylam juz w bloku bo nie wiem jak bym doszla. Jednym zdaniem bardzo NIE POLECAM !!!!

Gość taka tam asia
mialo być "pelen wad", i oczywiscie "użytkowania" :)

Gość agatka888
a ja polecam najzwyklejszy wozek Roan Marita o wiele lepszy niz wozki pelne bajerow,wedlug mnie takie wozki sa naprawde o wiele praktyczniejsze i wygodne dla dziecka, choc dla wielu mam "niemodne"

Gość śliwka w kompot
Czy wózki na trzech kołach są stabilne????????????

Gość kopkaaa
jeśli ktoś może sobie pozwolić na większy wydatek, ceni klasykę i świetną jakość, to polecam ten wózek: http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?manufacturers_id=&products_id=1572 Nie zamieniłabym go na żaden inny. Dla mnie jest naprawdę świetny. Polecam wózki z dużymi pompowanymi kołami, w czasie takiej zimy jaką mamy, suną bez problemu. Czasem patrzę na mamy męczące się z wózkami z małymi kółkami i naprawdę mi ich żal. Oczywiście duże koła to większy ciężar wózka. Coś za coś. Nie ma wózków idealnych.

Gość glitz
dokladnie grabki plastikowe, wiesz co plakac sie chce widzac babsztale co polecaja wozki za ktore auto mozna kupic, jestem pewna ze ani centa nie dolozyly do pomocy komukolwiek. nowobogaccy. naprawde plakac sie chce.

Gość kopkaaa
a ja myślałam, że to topik dotyczący wózków, a nie pomocy humanitarnej...

Gość agatka888
dlatego ja jestem za kupnem tanszego wozka ktory naprawde jest dobry sa takie(nowe)za 650zl firmy Focus,ale to tylko moje zdanie

teoretycznie tak, ale jak czlowiek widzi glupote to nie powstrzyma sie od komentarza. nie bede przepraszac i nie uwazam ze to nie na temat.

Gość roan
tez polecam roana mialam i i bylam bardzo zadowolona duzy stabilny, wygodny, a przedewszystkim niedrogi i leeki

Gość grabki plastikowe.
to jest topik o głupocie, przechwalstwie, próżności. Taki staje sie ten topik jak i wiele jemu podobnych.

zgadzam sie w 100pro, dobrze ze nie mam takich glopoli za przajaciol bo by dostali po buzi jakby wozkiem za 4 tysiace podjechali.

grabki ale sie rzucasz,najlepiej wlaz na wszystkie tematy i pisz o akcjach humanitarnych.niektorych to najwidoczniej nie interesuje,swiata nie zmienisz.a kupno wozka to tez jest dla niektorych problem bo nie chca wyrzucac kasy w bloto.ciebie to nie interesuje ok ale daj innym zyc

Gość roan
no ale wozek za cztery tysie to lekka przesada

Gość grabki plastikowe.
lyra z twoim podejsciem niestety świat bedzie ciągle taki sam.

Gość roan
zwracajcie uwage na wielosc gondoli,poniewaz jak wam sie urodzi wieksze dziecko to dlugo nie polezy w nim tak mial moja kolezanka z xlanderem dziewczynka urodzila sie ponad 4kg 60cm i tylko pare miesiecy miescila sie w gadoli.

Gość A jak spał...
heh te wozki wymiataja mawronka

Gość A jak spał...
odpowie ktos co z tym bolderem