Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

jestem jestem no wiec zgubilam 1 Kg ale malo sie przykladalam tak wiec musze sie poprawic :)

Pepita...no zguba sie znalazla No kochana gratuluje kiloska w dol :) Peeling z kawy robie co drugi dzien-codziennie nie bo skora tez musi odpoczac-od wczoraj robie tez naprzemienne cieple i zimne prysznice ale ciezko-musze to robic zeby skory za duzo nie zostalo-zainwestowalam tez w stanik o prawidlowym rozmiarze i zgarniam piersi z pod pach...hehe teraz zamiast 80 B mam 32FF czyli polskie 70E-niezle co-taka plaska sie sobie wydawalam a tu prosze...jak sie zgarnie conieco z plecow i spod pachy to troche tego jest. Bardzo sie martwie o ten biust bo jest naprawde nieciekawy-mam prawie 39lat do tego po karmieniu wiec naprawde kiepsko-ale robie tez masaze kostkami lodu i mam nadzieje ze doprowadze go do stanu uzywalnosci ;) Musze schudnac ale nie chce by cokolwiek z tamtad zeszlo-bedzie trudno

MAGGIETKA witam cisze sie ze jestes i widze ze dobrze Ci idze a co do biustu to nie lam sie tak jak sama mowisz o tych masazach ciepla i zimna woda serio sprawia cuda jeszcze kup jakis krem i zobaczysz beda efekty - pozdrawiam jestem w pracy pa :)

zawalilam dzis sprawe z cwiczeniami ale mialam niezly wycisk w pracy a potem spacer pod gorke wiec troche sie rozgrzeszam, za to zrobilam sobie masaz calego ciala-wieczor relaksacyjny Dieta ok a jutro z cwiczeniami wracam na wlasciwe tory

Dietka wzorowa-cwiczenia codzienne takze i znowu 1 kg mniej. Bardzo mnie to cieszy i mobilizuje-jutro niestety bede musiala zrezygnowac z cwiczen bo zaczynam prace o 7.30 a koncze o 21.00 wiec nie bede w stanie jeszcze potrenowac-ale odrobie to w sobote :)

Gdzie jestescie dziewczyny z tego topiku robi sie pamietnik... u mnie z dietka ok, dzisiaj pocwicze-niestety jutro znowu w pracy od 7.30 do 21.00 wiec z cwiczen nici...a w czwartek mam firmowa impreze-troche za wczesnie bo boje sie ze nie wbije sie jeszcze w swoje ulubione ciuchy a niebardzo mnie stac na kupowanie nowych tym bardziej ze wage mam przejsciowa...

prawie nic dzis nie zjadlam bo caly dzien w pracy i dopiero teraz zjadlam kanapke-niestety chleb...ale tak na szybko tylko to mialam w domu-zero cwiczen dzis bo padam na twarz...jutro nadrobie-jutro wazenie...ciekawe czy cos zeszlo...mam nadzieje :)

Huuurrra...jestem po wazeniu 71,8 jestem bardzo zadowolona -nastepny kg polecial-kontynuacja...dzis cwiczenia Co u was dziewczynki? ja po 4 tygodniach zeszlam z 76,5 do 71,8 czyliprawie 5 kg :)

trening zaliczony, teraz masaz i kolejny dzien na plus wracajcie dziewczyny....please...

dzisiejsze menu sniadanie kanapka z serem i szynka II sniadanie-2 suchary z cienka warstwa serka topionego light obiad piers kurczaka gotowana i buraczki a na kolacje bedzie ewentualnie jablko do tego dzis 30 min steper hantle, brzuszki i twister 15 min

ja nadal walcze a was jak nie bylo tak nie ma-dzis mam impreze firmowa wiec sporo pustych kalori wpadnie bo mam zamiar troszke popic

dwa dni w plecy-w czwartek alkohol, wczoraj kac gigant wiec zero diety i zero cwiczen-dzis wracam na wlasciwe tory-teraz do pracy ale popoludniu trening :)

wczorajszy dzien tez klapa na calego...ehhh szkoda slow...ale dzisiaj dieta sniadanie-mandarynka obiad- szynki z indyka z surowka kolacja-2 kawalki chrupkiego pieczywo z zoltym serem light Planuje na pozniej jablko Trening wykonany :) :) :) jutro wazenie-wiem ze kiepsko bylo w tym tygodniu wiec bede szczesliwa jesli zachowam wage sprzed tygodnia...coz zobaczymy

Dzien dobry jestem po wazeniu i....mila niespodzianka :) kolejny kg w dol choc nie bylam grzeczna w zeszlym tygodniu. Waga na dzis 70,8 kg Jestem tak podekscytowana bo za tydzien jest szansa na zobaczenie 6 z przodu :)

Gość dietetynka
wrocilam co u was ? dieta od jutra

witaj Dietynka-milo ze zguba sie odnalazla :) wyglada na to ze tylko ja pozostalam na placu boju Diete raczej trzymam-czuje sie dobrze no moze troche przemeczona bo strasznie duzo pracuje-kilogramy spadaja-6kg przez 4 tygodnie,prawie 5 to niezly wynik Juz sie sobie prawie podobam w obcislych ciuchach-wlasnie dzis kupilam obcisle strechowe jeansy i leza baaardzo apetycznie-jeszcze musze popracowac nad oponka i bedzie fajnie. Jeszcze brakuje mi 5-7 kg do upragnionej wagi-do wiosny napewno zdaze :)

Gość dietetynka
a ja w..racam do diety dzis sniadanko jogurt z musli obiadek warzywa na parze kolacja 2 sucharki z serkiem jablko i duzo wody ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, steper 20 min i brzuszki 20 i nieiwme co polecasz ?

dzisiejsze jedzonko sniadanie chlebek z szynka z indyka i serem II sniadanie-3 chrupkie z serkiem light i papryka, mala aktivia obiad-surowka ze swiezych warzyw z szynka na kolacje jesli cokolwiek zjem to bedzie to jablko trening do zrobienia 30 min steper, hantle,twister Dietetynka-staraj sie zwiekszac stopniowo czas cwiczen na steperze

hej Dietetynka...znowu wymiekasz? dzisiaj sniadanie-2 chrupkie z serem i ogorkiem II sniadanie 2 chrupkie z serkiem topionym i papryka, mandarynka obiad-surowka z 2 plastrami szynki z indyka kolacja-2 chrupkie z serem steper tylko 20min...cos zmeczona jestem,hantle...na dzis wystarczy teraz ide do wanny a potem musze przygotowac sie na szkolenie, troche potlumaczyc...ehh...jak mi sie nie chce jutro jeszcze do pracy,w piatek szkolenie,sobota-dyzur popoludniowy wiec nie bede musiala wstawac o 5.30 a potem...6 dni urlopu...nie moge sie doczekac :)

no i kolejny dzien samotnej walki sniadanie-kanapka z serem II sniadanie-3 chrupkie z serem i papryka obiad-piersi kurczaka i buraczki kolacja-4 kawaleczki sushi i 4 chrupkie z serem Duzo dzis zjadlam ale apetyt mam straszny-jestem tuz przed @ wiec chodze glodna jak wilk... Dzis nie cwicze...nie chce mi sie,bardzo zmeczona jestem wiec nic na sile...jutro tez jest dzien :)

wlasnie zjadlam 6 chrupkich z szynka i zaraz pekne-cholera wiedzialam ze tak bedzie...wszystko przez ten nadchodzacy @

do wczoraj przez kilka dni mialam mala przerwe w diecie tzn nie objadalam sie ale pozwolilam sobie na smakolyki sprawdzilam wage-chcialam zobaczyc 6 z przodu ale wiedzialam ze to niemozliwe-jest 71kg...0,2 do przodu ale to nic dzis juz dietkuje tylko cwiczenia odpuszczam bo jestem przeziebiona

Gość Wiktoria555
Maggietka moge sie dolaczyc? Jestem na diecie juz 10 dzien , mam 160 cm i waze 58kg .Bylo 61 ;)

Gość Wiktoria555
Moja dietka to , rano kawka z mlekiem i lyzeczka cukru , kanapka z serem, piers z kurczaka z ogorkiem i pomidorem. safatka owocowa na kolacje jablko + kiwi( bardzo wzmaga przemiane materii) w ciagu dnia czasem zjem 2 markizy ;) do tego duzo wody z cytryna Chce zejsc do 53 w tej wadze czuje sie najlepiej ,kilogramy chodowalam kilka lat .Pozdrawiam

Gość Wiktoria555
Melduje sie na placu boju;) Zajze tu jutro ...

Witaj Wiktoria :) super ze nie jestem juz sama przez 10 dni 3 kg w dol-super wynik te salatke owocowa wrzucilabym na twoim miejscu jako drugie sniadanie-gdzies czytalam ze owoce powinno sie jesc raczej w pierwszej czesci dnia.Ja jem jablko wieczorem ale tylko dlatego by zabic glod bo wieczory sa u mnie najgorsze. Uwielbiam kiwi a nie wiedzialam ze wzmagaja przemiane materii-fajnie jutro zakupy :) Ja dzis kiepsko z dieta tzn. zjadlam malo ale niezbyt zdrowo-udalo mi sie kupic prawdziwy polski chleb wiec pozwolilam sobie na kilka kromeczek-nadal nie cwicze bo przeziebiona jestem A jak u ciebie z cwiczeniami? pzdr do jutra :)