Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dietynka

zaczynam ochudzanie kto ze mna 10 kg plus

Polecane posty

Gość Wiktoria555
Dzieki ,przeniose salatke na rano :) Polski chleb to marzenie ale i tak nie mam szans bo mieszkam w Grecji ,a tu jedza tylko cos jak wek, czy bulka... Strasznie juz czuje glod wiec ide spac... Cwiczenie bedzie za kilka dni kiedy dostane zamowiony juz rowerek stacjonarny ,moze juz jutro?:)

Gość Wiktoria555
Juz po kawce ,narazie nie czuje glodu, zazwyczaj jem sniadanie o 4 po poludniu...bo chodze spac bardzo pozno. Teraz nie pracuje, wiec mam czas na dietowanie. Wogole to chcialabym taka diete trzymac,tzn taki sposob jedzenia, bo nie czuje sie jak balon i unikne efektu jojo. Przed rozpoczeciem dietki moj dzienny jadlospis zawieral spaghetti z mieskiem ,sosikiem i duzo chleba a przede wszystkim duzo slodyczy;) az sie roztylam;)

to widze ze obie dzisiaj pospalysmy-tez jestem po kawce ale zjadlam juz sniadanie-sucharek z szynka-glodu wogole nie odczuwam rano-najgorsze sa wieczory Odkad jestem na tzw diecie zjadlam tylko 2 princessy, nie ciagnie mnie do slodyczy a to cud...bo mialam wczesniej napady na czekolade i inne takie i przez to wlasnie sie roztylam Dzis na wadze rowne 70 kg wiec jest szansa ze nastepnym razem bedzie ta upragniona 6 :)

Gość Wiktoria555
W mojej diecie zawsze musi byc kawaleczek czegos slodkiego, albo markiza albo 2 kostki czekolady-lepiej sie czuje.Kiedys probowalam takiej diety w ktorej nie wolno bylo zjesc nawet lyzki cukru czy owocu i po dwoch dniach myslalam ze zemdleje.Poza tym wole nie nazywac tego dieta, bardzo chcialabym juz na zawsze sie tak odzywiac,warzywka chude miesko itd i odrobina chleba...bo mnie bardzo chleb tuczy( ograniczam sie do jednej kromki dziennie) Mam 24 lata a Ty jestes w wieku mojego meza ;) W przyszlym roku strasznie chcialabym byc w ciazy ,dlatego w te wakacje chce miec ladna figure, naprawde czuje ze sie zawzielam i to baaardzo:D

Gość Wiktoria555
Dzis zjadlam jogurt na sniadanie a teraz zupke chinska,wiem wiem..to nie zdrowe i nie dietetyczne ale moj wyjechal i dla samej siebie nie bede szla na zakupy..moze jutro;) Tak mnie ta zupka zapchala ze szok...a ma okolo 200 kcal-sprawdzalam ale juz nie pamietam. Zajze wieczorkiem, jak zawsze.. POZDRAWIAM:)

Gość Wiktoria555
I znowu zjadlam kilka ciastek..:(ehh ja mam jakis nalog z ta czekolada...Juz tylko woda dzis! Strasznie bym chciala za okolo 2 miesiace zrobic wpis- "Mam swoje upragnione 53 kilo" :)

Plany mialam niezle na dzis ale na zdrowym obiadku sie skonczylo...zjadlam mala miseczke spaghetti a teraz popijam piwko...ale co tam...nie sama dieta czlowiek zyje ;) Fajnie ze planujecie dzieciatko, ja urodzilam jak bylam w twoim wieku mojego lobuza-nastolatka i jest on moim absolutnym oczkiem w glowie. Odzywiaj sie zdrowo, szczuple dziewczyny lepiej znosza ciaze a poza tym maja wyrobione dobre nawyki zywieniowe co pozwala uniknac roztycia sie w czasie ciazy Jutro grzecznie bez zadnych wyskokow ;)

Gość Wiktoria555
Witam! Rowerek stoi juz w pokoju , teraz sie zacznie :D Kiedy mieszkalam w PL ,mialam rowerek stacjonarny i pamietam ze nie mialam zadnych problemow z cellulitem ,jezdzilam codziennie godzinke- przed TV. A teraz ,2 lata nie mialam stycznosci z zadnym bieganiem czy rowerek, no chyba ze bieganiem po sali bo pracuje jako kelnerka w kafeterii, ale przez to raczej sie nie chudnie. Wracajac do tego cell. normalnie zaatakowal mi przez zime cala tylnia czesc UD ...juz zamowilam krem na allegro no i zaczynam "go " unicestwiac, do tego szorowanie rekawica i powinno zejsc do czerwca.. Co do kremow ,mam wszystkie wyprobowane i uwazam ze kazdy dziala ( najlepiej chyba Avon sculpt, i vichy ) ale kiedy odstawisz kremik to wszystko wraca.A Ja tej zimy odstawilam i sie zalamalam:) POWODZENIA I WYTRWALOSCI NA DZIS ZYCZE ! :)

Gość Wiktoria555
Co do tego ,ze szczuple kobiety lepiej znosza ciaze nie mialam pojecia :) Wlasnie tak sie zastanawialam jak to jest i wogole... Poza tym strasznie sie boje , ze jak juz sie pojawi dziecko, to zwiazek zacznie upadac ,ja przytyje przez flustracje i wszystko szlag trafi. Pesymizm.......;)

Gość Wiktoria555
Godzinka na rowerze za mna;)

Wiktoria-gratuluje kiloska w dol :) Dziecko to najpiekniejsze co moze kobiete spotkac-zdrowy zwiazek umacnia, chory...wiadomo wiec nie martw sie na zapas Cwicz ladnie na rowerku to cialko bedziesz miala szczuple i jedrne-ja swoj rower wyrzucilam-nudzila mnie strasznie ta jazda no i za duzo miejsca zajmowal a w Angli wiadomo chalupki male i ciasne U mnie dzis ladnie z jedzeniem sniadanie-brak...zaspalam i biegiem do pracy II sniadanie-surowka z 2 plastrami chudej szynki obiad-piers kurczaka z rozna bez skory i buraczki na kolacje bedzie-salatka z pomidorow i ogorkow z cebulka Steper ( 30min) hantle i twister beda pozniej ale na pewno beda :) zagladam tu codziennie, nie zawsze moge pisac np tak jak jutro kiedy mam long daya tzn od 7 do 21 ale czytam co u ciebie i trzymam kciuki by ten zbedny tluszczyk szybko wytopic ;)

Gość dietomaniaczka
hej dziewczyny z chęcią się do was dołączę:-D jeśli mnie oczytwiście przygarniecie??? jakie diety stosujecie??? ile chcecie zrzucić??? ile już zrzuciłyście??? pozdrowionka

Witaj dietomaniaczko :) Ja mam wszystko w opisie a co do diety to u mnie zadna konkretna-nie jem chcleba, ziemniakow, makaronow-staram sie jesc tylko warzywa, chude sery, gotowane miesko i czasem owoce i tyle-wiec to nie dieta a raczej zdrowe odchudzanie Napisz wiecej o sobie-im wiecej nas tym lepiej :) Wiktoria-mi pojawil sie straszny cellulitis na tylnej czesci ud-przy kapieli szoruje szorstka gabka i stosuje co kilka dni pilling z kawy-widac efekty-ladnie sie zmniejsza i mam nadzieje ze wkrotce sie go pozbede

Witamy Witamy;D Ja tez nie stasuje konkretnej diety. W/g mnie najlepsza dieta to jedzienie o stalych porach ( co nie zawsze mi wychodzi) Malo lub wcale- chleba ( Juz nie jadlam 3 dni ani grama:) ) Duzo warzyw , owoce i chude miesko czyli podobnie jak u Maggietki. Do tego godzina na rowerku stacjonarnym. Mam 24 lata 160 cm wzrostu 57 kg ( bylo 61 ) Na diecie od ponad 2 tygodni. TRZYMAM KCIUKI ZA NAS WSZYSTKIE ,bo te kilogramy wchodza mi na glowe, wiec musze sie ich pozbyc zeby czuc sie lepiej sama ze soba, poniewaz mam obsesje na punkcie wygladu- niestety.;)

Czesc Dziewczyny! Jak tam u was? Maggietka- zycze wytrwalosci w pracy, swoja droga jak Ty wytrzymujesz w tej Anglii, bylam 2 miesiace w zeszlym roku z kolezanka i wogole nam sie nie podobalo- z praca ok bylo ale Ci ludzie? Tragedia... pewnie tez zalezy od dzielnicy ( Ja bylam w Bermingham czy jakos tak ) mieszkalam na West Bromitch.Jak tylko weszlam do samolotu do Grecji odetchnelam z ogromna ulga ze to juz koniec;) Moja siostra mieszka w Londynie 3 lata i jest zachwycona, dla mnie to byl dramat-anglicy sa okropni. Co do dietki- chcialabym zeby szybciej lecialy te kg.. bo te pierwsze 4 to pewnie tylko woda a teraz to tak woooolno leci...;( Eh no ale nie poddaje sie , jeszcze 4-5 kg i bede zadowolona BARDZO.

A i zapomnialam dodac. Wyczytalam ze picie mleka w diecie PRZYSPIESZA spalanie tluszczu podczas cwiczen podobno o polowe wiecej niz jak sie nie pije.Taki test kros robil i podawano mleko jednej grupie przed treningiem a drugiej jakis napoj weglowodanowy .Grupa pijace mleko spalala o polowe wiecej tluszczu. A i trzeba codziennie jesc mieso bo zawiera aminokwasy ktore tez pomagaja spalic tluszcz a nie miesnie- podczas cwiczen. Pewnie wiecie- ale tak chcialam sie podzielic informacjami;)

hej Wiktoria lepiej zeby te kilogramy za szybko nie lecialy bo potem jeszcze szybciej wracaja i to z nadwyzka-wiec gubimy je powoli i zdrowo az osiagniemy cel co do Angli-juz sie przyzwyczailam a zarowno wsrod Angoli jak i innych narodowosciach znajdziesz szuje i super ludzi-ja nie moge powiedziec duzo zlego o moich znajomych Anglikach, za to duzo wiecej o kochanych rodakach...niestety

Mnie nie podobalo sie jedno, kazdy nawet w agencji pracy probowal mnie lub moja kolezanke- wiesz co.Jeden nawet powiedzial do mojej kumpeli ,ze to jest sposob w jaki on zalatwia polkom prace...wiec uroczo.Pracowalam w fabryce i pamietam ze co drugi koles, szef i wogole to byli kompletni idioci.Pozniej pracowalam w kafeterii gdzie mialam szefa Hindusa i powiem ze lepszego szefa, nie znajde juz nigdy.Super fair i wogole.Pracowal razem z zona i tez widac bylo ze sie super dogaduja przy trojce dzieci.Kazdy mowil zeby nie pracowac u zadnych takich ,a ja naprawde lepiej wspominam jak Anglikow;)

Tylko na chwilke wpadam zeby sie pochwalic Jest 6 z przodu-dokladnie 69 kg huuuurrrraaaa!!! Wroce poznym wieczorem sprawdzic co u ciebie Wiktoria :)

Gratuluje:D wiem jak to cieszy taki kilosek w dol:) Ja mam problem , bo nie moge ..hmn.Cos mi metabolizm spadl.Musze kupic kiwi bo juz chyba z tydzien nie jadlam i teraz nie moge isc do kibelka. Poza tym bylam u dentysty wczoraj, i jedna czesc twarzy mam tak obolala po zastrzykach ze szok.Ale mam nadzieje ze po jutro juz nie bede czula. Nie wiem czy zajrze jutro i w Niedziele bo nie bedzie mnie chyba w domku ( nie mysl ze sie zmylam :) ) Milego dnia :D

Wiktoria-ja tez mialam z tym problem ale odkad prawie codziennie dodaje do surowek buraczki gotowane jest o niebo lepiej-czasem jednak musze sie wspomagac jakas herbatka Wspolczuje bolu po dentyscie ale musze ci sie przyznac ze dentysta to moje zboczenie...uwielbiam poprostu...ten zapach, smak w ustach, moi znajomi mowia ze nie jestem calkiem normalna ;)

Gość dariątko
Witam was chce się tez do was przyłączyć jestem na diecie drugi tydzien moj wzrost to 176 a waze 85 kg a wazyłam przed rozpoczeciem 90 masakra jadłam jak oszalała szczegulnie fast fody, diete ustalam sobie sama licze kalorie tak do 1000 góra ,2 litry wody mineralnej ,2 szklanki czerwonej i 2 zielonej cherbaty , rano ciepła woda z cytryna octem i miodem i do tego szybkie spacery z psem 4 razy dziennie po 20 minut i efekty widać dzis jest dokładnie 9 dzień i 5 kilosów mniej

Gość bakakahgssdf
:_ [ zła] 😭

Gość bakakahgssdf
😡 👋

Czesc Maggietka! Co do dentysty -to mnie rozsmieszylas, rzeczywiscie niespotykane ;) Wczoraj sie wkurzylam i wzielam \"durcolax\":D Witam tez nowa ;) Gratuluje spadku wagi :) Kurcze, caly weekend zawalilam ,bo mialam rodziennie spotkania , kotleciki ,spaghetti ciasta itd- ale staralam sie nie ruszac tego jedzenia.Chyba sobie jakis magazyn kupie ,dla lepszej motywacji. Wakacje juz niedlugo a ja tu 5 kg do zrzucenia mam ... pierwsza woda juz zeszla ale teraz ten tluszcz...ehh:( POZDRAWIAM:)

Wiktoria...nic nie boj...tluszczyk tez wypalimy ;) Duzo czasu zostalo a jak mialas rodzinke na glowie to z wszystkich ewentualnych wpadek jestes rozgrzeszona Ja bede znowu grzeszyc od jutra bo syn kupil polski chlebek z makiem Melduje ze trening zaliczony+plan dietetyczny wykonany;)

Ide pojezdzic na rowerze... Kiwi , jabluszka i warzywka juz w lodowce;) Tak sobie myslalam ,zeby przyspieszyc troche moze kilka dni tylko warzywa i owoce? ale znow boje sie jojo..jak tylko rusze mieso to od razu pojdzie w gore.Caly czas nie moge sie zorganizowac, stale pory bardzo pomagaja schudnac a ja wogole nie mam wprowadzonego planu. Juz sobie wypisalam :snadanie 10 itd ale ja o 10 to dopiero kawe pije albo o 12 w poludnie i ostatni posilek wychodzi mi 22... Maggietka Ty masz jakos organizacje w tej diecie?

w dni kiedy pracuje mam w miare regularne pory posilkow z racji okreslonych godzin na przerwy, w pozostale dni jest juz balagan... nie moglabym zrezygnowac z miesa bo po pierwsze jestem generalnie miesozerca a po drugie tylko miesko tak naprawde daje mi uczucie sytosci i dzieki niemu nie chodze na tzw diecie glodna dzis z dietka ok ale cwiczyc mi sie nie chcialo :( jutro od rana do 9 wieczorem w pracy wiec treningu tez nie bedzie...ups Nadrobimy w czwartek ;)

Gość markcia_5
Witam!! Czytam Wasze wypowiedzi i nie znalazłam nikogo kto stosuje diete kopenhaską. Ja zaczynam od jutra, bedzie to moja pierwsza poważna dieta:) troche sie boje czy podołam. Czy jest ktoś chętny zacząć ze mną??