Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megeeee

dlugi welon- może głupie pytanie ale

Polecane posty

Gość megeeee

dlugi 3 metrowy welon... Czy cięzko się w nim poruszać? Mam na myśli tylko kościół, bo na wesele zmienie juz na krotki..ale do kościoła chce mieć długi welon i teraz sobie myśle jak to będzie jak będę musiała usiąść albo się obrócić.. czy to strasznie niewygodne?

hehhe to ja dolączam sie do pytania? Tez chcialabym miec długi welon poniewaz chyba nie bede miec trenu (strasznie nei podoba mi sie jak jest upinany) no i wlasnie ostatnio sobie myslalam a jak sie w niego zaplącze:P

Gość wykrakalam
zaplaczecie sie obie, jedna zlamie reke tuz przed oltarzem, napuchnie jej paluch i narzeczony nie wcisnie obraczki . druga natomiast skreci kostke i brzydko na filmie bedzie kustykac zamiast dumnie kroczyc ku swiatlosci ;P

ale bezsensu ;) jak sie mozna zaplatac w welonie bo nie wiem ?:P wieszkie trudnosci powinna rozwiazac starsza :P

przecies jak bedzie ciagnal ci wlosy,to ci siwadkowa go przytrzyma i pojdzie za toba....ale rzeczywiscie jak ma sie az ciagnac po ziemi,t bankowo,jak nikt ci nie pomoze,to rozwali ci fryz...

ja mialam tren nie musialam sie martwic, czy cos sie w niego zaplacze czy ja sama, mialam starsza za soba i zawsze szla i poprawiala, chodzi mi oczywiscie o kosciol

ja mialam welon dwu-czesciowy wlasnie do kosciola dlugi dopinalam bo nie mialam trenu...i wcale nie ciagnie za wlosy i jest wygodnie...siada sie normalnie ... potem na sali odpielam i zostal krotki:)