Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiek-widmo

Skąd tyle teraz samotncyh dziewczyn?

Polecane posty

Gość czlowiek-widmo

Czytam portale, fora - w szoku jestem. I to w dodatku ładne, zgrabne, zadbane, mądre. Mają pracę, auta, mieskzania. A sa rozpaczliwie samotne. Nie mogę tego zrozumieć. Może mi to ktoś wytlumaczy?

dysproporcja liczby kobiet w stosunku do liczby mężczyzn:P widocznie nas jest więcej😭

Gość Ju......
Widocznie mają mało szczęścia w miłości. Albo kosmiczne wymagania. Albo zryte berety :D Albo są rozpaczliwie samotne...od tygodnia? :P

bez przesady mysle ze jest odwrotnie duzo dziewczyn własnie kogos ma lub nawet mają po kilku facetów

Gość dzazda
mozliwe że kobietat czekaja na tego jedynego i nie uważaja takich frywolnych związków na jakis czas. pozdrawiam:)

Gość abbas__
Poprzeczkę sobie podniosły do nierealnej wysokości to teraz mają :( Na liście poszukiwanych: -bankowcy -prawnicy -managerowie POWYŻEJ średniego szczebla -przedsiębiorcy (ale ci pow. 20 tys.m-cznie -ew. artyści (ale rzadko) Ze świecą znajdziesz taką, która chciałaby: -inzyniera (przemysł, średni szczebel) -naukowca (chyba, że znany i dobrze opłacany prof.) -nauczyciela (ew. dyrektora szkoły prywatnej) -innego tzw. przecietnego obywatela. Wyścig szczurów - ot,co ... :o

Gość abbas__
P.S. To, wbrew pozorom, na podstawie dość poważnych badań z pocz. ubiegłego roku.

nie widocznie a na pewno jest wiecej kobiet niz mężczyzn

Gość iziaaa
taaaaaaaaa chcialyby wiele Ale czy same soba tyle reprezentuja by miec takie wymagania? blond cizia chce miec doktora za meza hehehe

nie wierze ze są kobiiety które czekają na tego jedynego :D pozatym uwazam ze tylko brzydkie dziewczyny nie mają facetów

Gość BREDZISZ
lekarze są skurwiałymi kundlami. W rankingu mają miejsce przed bezrobotnymi pijakami.

Gość abbas__
Vade.. => z lekarzami to jest różnie, był boom na medyków jeszcze jakieś 4 - 5 lat temu, teraz to osłabło. sa na jakimś 11-12 m-cu w rankingu.

"lekarze są sk**wiałymi kundlami" a niby kogo kobiety najbardziej kochają?? - no właśnie skurviałych kundlów :D ;)

pozatym uwazam ze tylko brzydkie dziewczyny nie mają facetów jakie to ograniczone:o:P

Gość BREDZISZ
noooo....taka prawda.

Gość aguna
wlasnie jest odwrotnie. brzydkie dziewczyny maja czesciej chlopakow od tych ladnych i do tego przystojnych, widac niektorzy nisko mierza

Gość osoba_czwarta
montmorlonit, witaj znów :) . Fakt, creamik przegiął. A ja to się raczej do zdania abbasa przychylę, nie znam ostatnich badań, ale z moich obserwacji wychodzi raczej coś podobnego (przyznaję sie, jestem w tej drugiej grupie ;) ). Pozdrawiam 🌼

Gość BREDZISZ
No to najpierwsze miejsce w rankingu: 1. Tzw. Zaradny życiowo. ;-)))

ja oczywiscie nie mam racjiino jeszcze jest mozliwosc ze one są same bo lubią sie puszczac :O

Gość aguna
i kropka - moze wina lezy po twojej stronie ze cie zdradzaja? trzeba rozwazyc rowniez takze taka mozliwosc

Gość abbas__
=> i kropka . Może wybierałaś tych, którzy nie zostali wymienieni - tzw. rozrywkowych facetów, vel dusze towarzystwa, ewentualnie tzw. słodkich drani ? Akurat w materiale, na który sie powołuję, o takich nie było mowy, bo leżało to poza zainteresowaniem badaczy - tam chodziło o czynnik uprawianego zawodu.

Gość i kropka
W czym może tkwić moja wina ? Z seksem też nie mam problemów , nieskromnie przyznam ,że w tej kwestii słyszę zawsze same komplementy . Mam w sobie coś , co przyciąga kretynów ..

jestem spokojny ale mnie takie teksty wnerwiają ja i tak twierdze ze tylko brzydkie dziewczyny nie mają faceta :P

Gość aguna
i kropka nie znam cie wiec skad moge wiedziec, ale wszytsko jest mozliwe... moze czegos od ciebie nie otrzymuja, a samemu trudno to ocenic. jednak oczywiscie moze byc tak ze trafiasz na samych kretynow :)

Gość abbas__
=> i kropka. Może być tak, że dajesz do zrozumienia otoczeniu, że facet jest Ci potrzebny głównie do miłego i atrakcyjnego spędzania czasu - tzw. poważniejsi faceci takich dziewczyn/pań raczej unikają.

Gość i kropka
Czy wybierałam rozrywkowych facetów , dusze towarzystwa ? Raczej tak , ale bez przesady :) Sama nie jestem jakaś sztywna , lubię sport , lubię się od czasu do czasu napić , lubię imprezy , naturalnie wszystko w granicach rozsądku . Z reguły moi ex byli do mnie pod tym względem podobni :)