Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

no taka nauka w grupie czasami naprawdę dużo daje i można się więcej nauczyć w pół godziny niż gdy by się samemu siedziało... no ale jutro to ja będę zakuwac okrutnie:o alem sama sobie winna:P

ta sama- oj ze znajomymi bywaly konferencje, a jak! :D ale najczesciej konczyly sie na plotach, winku i pizzy :D tak wiec efekt tez mierny, przynajmniej jesli chodzi o wiedze ;) Monte- bardzo dobrze... wina jej! :D albo Zdzira, tradycyjnie ;)

wiem, że tak może być....i może tak własnie bylo.......a może poszło o zupełnie coś innego..już chyba się nie dowiem, bo nie zamierzam rozdrapywać tego i szukać z nim kontaktu....

surykotka Monte, kobieto, zapros Pania powyzej na nasz topic mam się obrazić???????????????????????????????????????????? :O:( to było o mnie?:O jaką "Panią"?:P taka stara to jeszcze nie ejstem:P

czasami sobie nie zdajemy z tego sprawy,gadamy o sobie głupoty,druga osoba ma gorszy dzień i zaczyna nad tym myslec.to nie jest potrzebne!!!skoro jest z Toba i chce to tylko sie cieszyc.AHA!!!!!samoocena powinna skoczyc w góre!!!!!

Monciak jak będę miała czas i okazję to może zajrzę, ale nie chcę się wbijać do Was niepotrzebnie hehe:) surykotka, Monciak jak sobie pomyślę, że jeszcze trochę musze się pomęczyć, a potem co? upragnione ferie:D to od razu mam lepszą motywację podczas sesji hihihihi;):P

ta sama- no ok, nie Pania :D Panienke :D moze byc? ;) mi tam sie do ferii nie spieszy... bo bedzie duzo czasu na rozmyslanie, a tego nie znosze... mam nadzieje, ze moja sytuacja sie szybko wyjasni, bo spedzic ferie nad rozkminianiem co poszlo nie tak na pewno fajne nie jest :/

Monte- najgorsze, jak wiemy jest to czekanie... czekam na ta jego decyzje jak na jakis wyrok :/ masakra... ehh

przez was nawet spać nie chcę iść!! bo potrzebuję kontaktu z ludźmi...boję się, że wrócę do rozkminiania, wiem, ze to już nic nie zmieni, niczego nie naprawię......eh

ja chyba też powoli będę się żegnać..no bo jak ja to wszystko jutro ogarnę jak się nie wyśpię? eh

najgorsze dopiero przede mną.....eh do dupy to życie...nieciekawie hehe dobrze, że są takie dobre duszyczki jak wy...i jakoś człowieka ponaprawiają hehe

ja tez sie zbieram kobitki... droga "ta sama" ... jutro Cie na topicu samotnych wakacji widzimy :D na pewno Ci sie spodoba ;) bo to szczesliwy topic... ale ciiii ;) dobranoc dziewuszki 👄

sury do wakacji mam daleko... i mam nadzieję,że te nie będą samotne;) hehe miło mi jest Ciebie... poznawać:D Monte, głowa do góry, czarne myśłi z przeszłości baj baj maszkary, a wszystko się samo rozegra i ułoży:D powodzenia dla Was obu jutro, dobrej nocki 😘 🌻 dobranoc🖐️

świetny kawałek....pogódź się ze stratą...myslę, że kiedyś nadejdzie taki dzień....musze w to wierzyć