Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

brat pffffff to się zastanowię jeszcze:P taka cena? :P ale w zamian będę misiem:D mmmmmmm:D niedzwiadku, nadal chcesz miodku?:P hahaha dobry miodzik nie jest zły:P

ten koszt co podałem :P jest kosztem abonamentu na tydzin czasu :) Przez 7 dni mozesz byc misiem ...pozniej wyłacza sie sygnał automatycznie ..... W promo za dodatkowa połowke 40 % .....drugi tydzien masz gratis :P

monte, ja jeszcze do jutra pożyję w niepewności, a potem... trzeba będzie coś wykombinowąc, bo inaczej rozniosę te 4 ściany;):P cchę zrobić wypad w góry, to moje znajome są, ale za wypadem, ale na shopping:P więc jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie:O:(:P monte, jasne, że będę trzymać kciuki w pon:) bo póżniej jak coś będziemy miały co opijać na obiecanym meetingu:D:P

niedzwiedz, hmmm aż przez 7 dni?:D no no no, wiesz, może niech stracę:P a miodzik ma byc prosto od pszczółek?:P hahaha monte, fajny pomysł, ale ciekawa jestem czym musiałabym się pobudzić by o tej porze na tej hali nie zasnąć:)

monte, a co do misiów, miałam kiedyś swojego misia-tulisia i... było minęło;) ale wierzę, że jeszcze swojego tego jedynego misia spotkam:D i Ty z pewnością też...:)

monte, ja u siebie na roku jestem chyba najstarszą dziewczyną:P oni młodsi o średnio 4-5lat:P a czasami śmiesznie bywa, bo nie wyglądam;):P towarzystwo młodszych osób dobrze wpływa na takie "stare baby" jak my:P hahahaha

🖐️ trzymajcie sie bo ja z pracy wczesneij wychodze :P miłego piatku wam zycze ... z usmiechem na twarzy :D ps.....monciak trzyamam za ciebie kciuki :) w kazdej dziedzinie twojego zycia :)

monte, bo nazbieram gałązek i będzie lanie:P:P:P ja też mogłabym się podpisać obiema 🖐️ 🖐️ ale po co? a wiesz, paradoksalnie, ilu jest facetów, którzy cierpią przez nieczułe kobiety???

monte, ten temat mógłby być założony równie dobrze przez mojego byłego..:O ja długo nie mogłam zrozumieć o co kaman, dlaczego, co się stało, ale przecież nic nie mówił, przecież było dobrze...

monte, ja właśnie tak miałam, po prawie rocznej znajomości, gdzie różnie między nami bywało, ktoś nagle przestał się odzywać, urwał się całkowicie kontakt z jego strony... tak po prostu, a jeszcze dzień wcześniej nucił mi do ucha "Kocham Cię, kochanie moje" Mannamu, żałość:O pustka:O nicość:O

monte, mogę tylko powiedzieć, że mi przykro...:(:(:O u mnie ten ktoś nie mówił, że coś jest nie tak, niby wszystko było super, nawet nic nie dał mi odczuć, nagle potem było wielkie buuuum i spadłam nagle z chmur na ziemię:O a btw. teraz jestem w trakcie ciekawej lektury "Czy mężczyźni są światu potrzebni?" Janusza L.Wiśniewskiego :) polecam! :D

ja też kocham ten zwrot "dziękuję, postoję":D hihihhihi a tak na serio, to jasne, że są potrzebni nam , tak samo jak my im:) ale sama się jakoś narazie do nich bliżej nie wyrywam;)

monte, mnie tam presja innych czy ogólne trendy mało ruszają albo co ludzie powiedzą;) lubię być sama, choć... czasami kogoś brakuje i to bardzo:(

monte, wiem, że tak jest, ale cóż nic na to nie poradzę...tak jak Ty moja przyjaciółka niebawem wychodzi za mąż, jest od 7lat z tym samym facetem, ich upragniona dzidzia w drodze:) wszystko super, ale nie zazdroszczę im, cieszę się ich szczęściem i wierzę, że na mnie przyjdzie jeszcze ten magiczny czas:)

ale ja nie mówię, monciaku, że Ty zazdrościsz! :) ja też lubię być sama, lubię swoje 4ściany, swoich przyjaciół, znajomych, mam spoko rodzinę, idzie ok na studiach, pracę też lubię, ale... no właśnie czasami pojawia mi sie jakieś takie głupie "ale";):)

Gość Urszula to śpiewa

Gość Urszula to śpiewa
Rysa na szkle :)