Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

monte, bejbe😘 cio tam? co to za szalony emocjonalny przekaz emotek?;) jak nauka? jak weekendos? jak sny?:) u mnie dość pozytywnie:) mam już oficjalnie ferie na obu uczelniach:D !!! teraz czekamy na Ciebie aż się uporasz ze wszystkimi egz:D 🌻 dobrej nocy 😘 🌻

monte🌻, ale dziś się mijamy;) no a ja dziś cały dzień kucharzę:D dziś na obiadek piekłam naleśniki, a na jutro właśnie już zrobiłam zupkę marchewkową;)

monte, to masz kwadransik na sprzątanko:P hehee żartuję:) wierzę;) to się ogarnij....a potem;) a ja jutro wybywam na dancefloor:D:D:D

nie rób ze mnie małolaty:P chodź nadal proszą mnie o dowód, jakaś paranoja:P aaaa i w zakładzie wygrałam wino u koleżanki za jej zdany egz:D a u kumpla 0,7l absolwenta też w zakładzie za jego zdany egz:D:)

monte🖐️ :) mi się wczoraj zaczęła stronka z kafe rąbać;/ i nawet się nie pożegnałam z Tobą, a w sumie tak zniknęłam bez słowa...:O przepraszam:(

hej monte🖐️ 🌻ja mam chyba jakieś gorsze dni ostatnio:O może to przesilenie zimowe? może w końcu wolne? nie wiem...;) ale wczoraj nawet drinkować i bawić się na dobrą sprawę nie miałam ochoty;) może chora jestem?;):P:P

może nie do końca jak u Ciebie, za moim nastrojem żaden facet nie stoi... to chyba ta pogoda, deficyt słońca, brak zieleni, szaro-buro nijako....brrrr:O

skończyłam poza tym czytać tę książkę J.Wiśniewskiego... i naprawdę czy mężczyźni są tak światu potrzebni?;) mam przyjaciółkę, która ma zwyczaj mówić,że mężczyzna kobiecie jest tak potrzebny, jak rybie rower:D:P