Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula2890

Bóle stawów, głowy, brzucha, zmeczenia.. CIAGLE BYM SPALA CO JEST?

Polecane posty

Hej!:) Dzis jest moj 27dzien cyklu. Staramy sie z moim mezczyzna o dziecko. To moj pierwszy cykl po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych - Harmonet. BRalam je 8miesiecy. Tak wiec podejrzewam ze mialam dni plodne poniewaz czulam bóle brzucha, jajnikow bylo bardzo duzo sluzu w tych dniach. Od paru dni moj facet mowi ze inaczej mu sie ze mna kocha. Lepiej, jak to on opisal \"bardziej mokro i ciasniej\". Piersi mam wieksze i cięższe ale nie bolą. Ale od jakiegos tygodnia ciagle bym spala dzisiaj w ogole, nie moglam rano wstać a spalam przez noc jakies 8godzin. Wrocilam spalam od 15 dopiero niedawno sie obudzilam a co najlepsze spałabym dalej!. Bolą mnie dzisiaj stawy zwlaszcza plecy z tyłu, łydki, ramiona, całe rece. Ogolnie wszystko. Dzisiaj rano poprostu mialam tyle sluzu jak sie obudzilam bialego ale nie bardzo lepkiego ze to koniec. Mierzylam tempke w pochwie - jest podwyzszona 37,6. W czwartek ide robic bete... Czy ktoras z Was w czasie cioazy miala podobne objawy do moich? Czy mozliwa jest ciąża? Prosze o odpowiedzi, dziekuje

kochana, zrób test ciążowy nie ma na co czekać, albo jeszcze poczekaj czy przyjdzie @ ja tam bym się cieszyła!

Gość ja tez tak mam.....
ja tez tak mam i nie wiem co to znaczy,mam nadzieje ze ciaza!!!

mam 26dzien cyklu. Malpa powinna przyjsc za 7 dni. Boje sie robic teraz test. Poczekam tak do 1ego lutego:)

Gość ja tez tak mam.....
ja juz powinnam miec @ ,boje sie testu,brzuch boli jak na @ wiec nie wiem sama

Amaleta ja juz odstawuialam kiedys te tabletki przez 1 trok brania ich mialam roczna przerwe potem znow wzielam. Niestety musialam. Tak wiec watpie ze przez tabletki bo znam swoj organizm. Nigdy tak nie miałam. Wiem juz spróbowałam sie nie nakrecac i wszystko sobie przypominalam. Nie mialam takich rzeczy nigdy.

Tak zbaczajac tematui tez czytam pudla;) ;p wiem ja tez mam nadzieje dziekuje;* A kiedy beta wykryje ciaze? Moge isc teraz w czwartek robic? Skoro w pon ma przyjsc malpa? Mam nadzieje ze nie przyjdzie:)