Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_30

Kryzys wieku średniego u 29-latka

Polecane posty

Gość jak gdyby
gdyby wasze życie było takie harmonijne, to nie powstałby ten topik kobieto a po nim widać najdobitniej, jakim wartościom hołduje Twój małżonek

O kurde, zaczęliście o filozofii, to ja spadam :D Jak się włączę w dyskusję to za tyle nadgodzin mi nikt nie zapłaci ;) Narka, miłego weekendu 🖐️

Gość zmanierrowana
wszystkie napadłyście na faceta na nikogo nie napdalam wszystkie moje wypowiedzi mialy charakter absurdalny mi - pierdolisz

Gość To ja Twój mąż
Kochanie , rozmawiasz ze ślepymi o kolorach. Jak sama nazwa wskazuje oni wierzą , a nie rozumują. Jak chcą wspierać tą największą na świecie korporację to niech wspierają .

" gdyby wasze życie było takie harmonijne, to nie powstałby ten topik kobieto a po nim widać najdobitniej, jakim wartościom hołduje Twój małżonek" No tak, przecież nie od dzis wiadomo, że tylko ateiści tworzą nieudane związki :o

Gość zmanierrowana
Ależ u ateistów absolut istnieje, są nim wartości humanistyczne, które przez lata kościół tępił, a które teraz zawłaszczył jako swoje otoz to!

Gość zmanierrowana
mala mi badz laskawa nie narzucac innym swojego swiatopogladu i religii nie sa jedyne

Gość jak gdyby
współczuję facetowi siedzącego w swojej chacie jak w więzieniu kto w takim młodym wieku chciałby ograniczyć się do widoku zony, dziecka i lektury gazety w ciepłych kapciach albo ogladania Klanu? chcesz, żeby koleś zachowywał się jakby był na wcześniejszej emeryturze? no wybacz, ale to nierealne i jakieś poronione wyluzuj kobieto i zacznij sama bawić się i chodzic na imprezy, zamiast utyskiwac na swój los, ktory wcale do najcięższych nie należy:O a facet niech dba o siebie, skoro ma chęć i możliwości wolałabyś lumpa ze śmietnikiem zamiast brzucha?

Gość hjkll
prawiczku, a co ty ku... wiesz o zabijaniu?:D

Gość Nena24
mial 21 lat jak sie popbraliscie, nie wyszalalał sie ........ czemu tak wczesnie ????????

Gość zmanierrowana
dlaczego każdy filozof się nawraca ja mysalam, ze tylko rzeczywistosc uczuciaowa ujelas w punktach teraz widze ze masz w punktach ujete prawa wszechswiata gratuluje nie daj sobie wmowic ze jest inaczej bo ci czaszka peknie z hukiem

Gość Żona z wiarą
Moje małżeństo jest przepełnione szczęściem, zyjemy w wierze. Mój mąż nigdzie nie łazi, nie bije mnie bez powodu. W maju mamy komunię Kubisia i Jarka .A Anetkai Ania chodzą na Dzieci Maryji

Gość jak gdyby
prawiczku, zdziwiłbyś się, jak wiele osób na kafe ma wiedzę większa od Twojej nie tylko w sferze kulturowo - religijnej, jak wiadomo:O

"prawiczku, zdziwiłbyś się, jak wiele osób na kafe ma wiedzę większa od Twojej nie tylko w sferze kulturowo - religijnej, jak wiadomo" Wow jestem pod wrażeniem. Jezeli ta wiedza objawia się pisaniem takich farmazonów, to ja wolę być tym ciemniakiem, którym teraz jestem. :o

Gość mika_30
Nena pobraliśmy się tak wcześnie bo... się kochaliśmy (i mam nadzieję, że nadal kochamy) Nie była to żadna wpadka ani przymus. Po prostu miłość.

nie mialm pojecia,że na kafe jest tylu znawcow-znawczyn ludzkiej psychiki i problemow malzenskich.. szkoda tylko,że kazdy z was ma swoja teorie jedyna i sluszna:O toz mozna sie pogubic... kto ma racje? gdzie lezy prawda? :P hahah ale przynajmniej takie tematy daja mozliwosc lokalnym madralom do wypowiedzenia sie i walkowania wkolo jednego....:O

Gość załosne utyskiwania
Farmazony to piszesz ty, młodzieńćze nie znający życia ani kobiet Jakim czubem trzeba być żeby afiszować sie wszem i wobec swoim gównianym prawictwem Co to za nick w ogóle Skończ dzieciaku te głupie występy, bo wszystkich ogarnia żal maksymalny

Gość zmanierrowana
mala mi nudzisz mnie

Gość załosne utyskiwania
Mała mi to jedna z niewielu osób na kafe, które mają olej w czaszce, a nie trociny

Gość zmanierrowana
wszelka dyskusja nie ma sensu zrob z tego stopke

Gość zmanierrowana
mala mi nie trac czasu na zaczepki zamierzam je wszystkie olac

zawsze szczery.. wszak mozez tu posprzatac ten balagan... czyz to nie byłoby wyzwanie dla ciebie? koniecznie powinienes to co sie"posypalo" odpowiednio skomentowac.. to wplynie mobilizujaco na reszte:):)

" Farmazony to piszesz ty, młodzieńćze nie znający życia ani kobiet Jakim czubem trzeba być żeby afiszować sie wszem i wobec swoim gównianym prawictwem Co to za nick w ogóle Skończ dzieciaku te głupie występy, bo wszystkich ogarnia żal maksymalny " Obawiam się, że tylko Ciebie. Widzisz, nawet istoty głupiego nicku nie potrafisz pojąc. Z czym do ludzi. :o

Gość już nie wytrzymam dłużej
tja prawiczek wierzący w to, że znajdzie się jakaś kamikadze, co go rozdziewiczy hehehe

Gość zmanierrowana
masz racje :)

co do niejakich różnolitych Prawiczków na tym forum: czlowiek, który obnosi sie wprost z najintymniejszą sferą swojego życia, jest ekshibicjonistą = ma problemy psychiczne. więc wszelka dyskusja nie ma sensu. mala mi a jak sie to ma do czegos co kiedys uslyszalem: nowe przykazanie daje wam....pamietasz co bylo dalej? :-)