Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_30

Kryzys wieku średniego u 29-latka

Polecane posty

Gość już nie wytrzymam dłużej
OK pax ogłaszam wszem i wobec ale niech prawiczki lepiej zmykają na swój topik o życiu na innej planecie:D

....byscie sie wzajemnie milowali.... pieknie.... tolerancyjny wszak mamy narod.... szanujemy wybory innych, szanujemy zdanie innego czlowieka.. umiemy ze soba rozmawiac i sluchac sie wzajmnie... oczywiscie;P teoretycznie tylko jak sie okazuje.... czas teorie wprowadzic w zycie moi mili panstwo:):)

Gość już nie wytrzymam dłużej
ale tu zrobiło się wzniośle aż autorka dała nogę

mala mi.... a na jakiej podstawie wyciagasz wnioski o zaburzeniach psychiocznych kogokolwiek... wszak to specjalista po wnilkiwym badaniu i analizowaniu danego przypadku moze ewentualnie stwierdzic...:)

jakby na to nie patrzec wnoioski zbyt szybko wyciagniete...jak na moje oko:) uwazaj zeby tobie ktos spotkania z psychoterapeuta nie zaproponowal,;):)pzdr.

Gość kobiety sa tak prozne
ze nie moge tego pojac... tak sie konczy jak sie bierze slub w 22 lat. temu facetowi sie wogole nie dziwe nie wyszalal sie za mlodosci to teraz to roki.A autorka albo to uszanuje , przylaczy sie albo niech sie roziwedze i da chlopowi zyc :o

Gość mika_30
nie dała nogę, tylko mężowi obiad bo właśnie wrócił z pracy; zjadł bez słowa i wpadł do łazienki na swoje codzienne czynności higieniczne, po czym wypachniony i piękny wyjdzie do tawerny

Gość mika_30
a ja z kolei nie mogę pojąc jak mogą zdesperawane 30-latki twierdzić, że jako singielki są szcześliwe, i że przygodny seks sprawia im radochę; poza tym nie ciągnełam do ołtarza na siłe i za uszy; wiedział co robi do ubiegłorocznych wakacji powtarzał że jest szczęsliwy; i co się stało, że się zesrało???????

Gość mika_30
Do zielonej tawerny konkretnie, żeglarz niego żaden, ale mieszkamy nad morzem

Gość To ja Twój mąż wirtualny.
Mika.... już się nie mogę doczekać aż wyjdzie. Myślę o Tobie cały czas , pogoń dziada do tej tawerny i Pobądź za mną .

Gość mika_30
Chętnie bym gdzieś wyszła, ale więszkość koleżanek to mężatki, i raczej niechętnie wychodzą beż mężów (jakie my baby jesteśmy głupie....), a zresztą w chwili obecnej zdecydowana większość albo jest jeszcze w ciąży albo już nie i właśnie urodziły. A sama, zmęczona rannym i południowym płaczem jakoś nie mama nastroju.

Gość mika_30
Już pisałam, że ze mną chodzi niechętnie, no i jest mała, która na hasło dziadek i babcia nie wygląda na szczęśliwą (zmęczenie materiału zapewne).

A Ty lubisz atmosferę piwiarnianą , dym z papierosów? Posiedźmy tutaj. Zrobić Ci herbaty?

Gość mika_30
akurat w tej chwili tylko siedzę, ale zbieram siły na starcie z małżonkiem, a jak wyjdzie z łazienki zmuszę do rozmowy, może to poskutkuje, żadnych próśb i gróźb tylko zimne wyłożenie racji, pozostawienie czasu i podjęcie decyzji. Jeśli się dogadamy, ok, wybaczam, nie wracam do tematu; jeśli nie woreczki za drzwi. Potem mam nadzieje woreczki poskutkują i tak czy inaczej wróci, bo bardzo go kocham.

Gość mika_30
te wirtualny, mam młodszą siostrę, lat 25 chcesz mail. Może nie taka pyskata, ale kto wie... kto wie ....

zapytaj go po co się tak odpicowuje skoro z tylko z kumplami idzie.

Mika, mam żonę i córeczkę. To taka zabawa, taka gra. Chcę żeby Wam się udało.

Gość mika_30
Wirtualny ja też żartuję, ale przy okazji spytam, czy ty lubisz wychodzić z kumplami z piwko i wracać po nocach, i jak na to żona, powiedz mi tak po męsku, potrzebujesz tego????

nie nie potrzebuje i nigdy nie potrzebowałem. Mam przyjaciela, z którym potrafię przegadać całą noc raz na pół roku. Ale żeby nie było tak wesoło to też nam w życiu nic nie brakuje , nowy dom, auta, kasa to OK, ale i tak mam spierdolony piątkowy wieczór podobnie jak ty.

Gość mika_30
Ale podsumowując (chyba) wątek, po wysłuchaniu wielu z was uważam co następuje: 1. teoria o nie wyszaleniu się za młodu to wg mnie jedna wielka bujda, bo: tak tłumaczą się ci, co jako młodzi byli niatrakcyjni i wtedy zaszaleć nie mogli, bądź ci, którzy szaleć nigdy nie przestali, i/lub na jakiś czas (z jakiś tam powodów musieli to przed kimś ukryć, wide: ślub, dziecko). Osoba które nie miała tych skłonności, raczej nie zapragnie naglę zatracić się w imprezach; 2. rozwodu i kryzysy małżeńskie nie zdarzają się tylko ateistom i sekciarzom a wszystkim z nas; być morzy jakaś religia lub inna rzecz skłania nas do pozostania w związku (z radością lub bez) ale to już zupełnie inna sprawa; 3. fantastycznie było wymienić się z wami doświadczeniami i posłuchać rad, chociaż mój charakter nigdy by mi na to nie pozwolił w reali, bo to ja zawsze wszystkim radzę dzięki

Gość mika_30
to trzymaj się wirtualny w ten s...ny piątkowy wieczór, ja pędzę na ring i zaglądaj tu czasem super spojrzeć czasem na sprawę z waszej męskiej strony lustra :))))))

Daj jeszcze potem znać jak tam na ringu wynik.