Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam od nowa...

Jak sobie radzicie po rozstaniu?

Polecane posty

ona_zw "Olać ich, nie latać, nie prosić, sobą się zająć!!!" Święte słowa - tak robić a będzie wam lepiej. Zajmujesz się sobą to zajmujesz się swoim życiem, a jak będziesz tylko rozpamiętywać to sama się pogrążysz.

Migdały, uwierz - da się, naprawdę się da i ja jestem tego przykładem. Więcej zyskasz, jeśli skoncentrujesz się na sobie, bo to Ty jesteś najważniejsza, nie On. I na pewno większe wrażenie zrobisz, jeśli zadbasz o swoje sprawy i pokażesz, że masz swoje życie i potrafisz nim kierować BEZ NIEGO.

Więc z każdym dniem będzie lepiej, zobaczysz... Też dzisiaj się zasłuchałam w ten utworek

jeśli Ty nie będziesz chciała, to nie będzie... przez najbliższy czas, ale kiedyś na pewno i wtedy wspomnisz moje słowa :P

Gość Bezimienna111
http://www.youtube.com/watch?v=wvZphnT-S20&feature=related tęsknie. ale za tym człowiekiem, którego poznalam 4 lata temu. nie tym jakim stał sie teraz. z tym nie potrafiłabym zyc. miłość to takie szalenstwo - powinno dawac energii, a nie zabierac jej. powinnismy skakac i biegac, miec pełno siły. a zobaczcie jak jest? cholera wiem, sentymenty, jeb& sentymenty, ale czy to warto? zachowujac sie tak wiem, ze nic nie zrobie, nie katujmy sie zatem tak, bo to cholera nie warto. zycie ucieka wam, otworzcie sie na swiat ! i wyjdzie mu na przeciw !

Gość Bezimienna111
ona_zw to Ty go masz z Opo. ?

Gość Bezimienna111
tarysman kurde tak czytam miedzy wierszami co piszesz od jakiegos czasu i hmmmm. wyraze swoje skromne zdanie :) ok ok byliscie ze soba tyle i tyle. stalo sie jak sie stało. ale czemu nie spojrzysz na to z tej strony, gdyby kochała kochala tak cholernie, nie zrobiła by tak jak zrobila? nie zachowywałaby sie jak zachowuje? nie pozwoliła kierowac soba jak kieruje i pozwala? nikt w ogole nie wszedłby na jej terytorium ba ! wsze terytorium ! człowiek, ktory wie czego chce, nie pozwoli zamieszac sobie w głowie, wie czego chce i zadna akcja nie zmienia tego co wewntarz, ani tego jak postrzega sie rozne rzeczy. jesli cholernie by kochała, nie dałaby sobie wejsc na głowie. u mnie tak było. ludzie mi mowili mowili mowili mowili i mowili, cholernie chcieli zmienic moje oczekiwania, moze otworzyc mi oczy? i cokolwiek by nie mowili, i cokolwiek by mi nie pokazali, miałam do cholernie głeboko, bo wiedziałam co czuje i co dla mnie sie liczy !!! ON I TYLKO ON BEZWZGLEDNIE ! POMYSL :)

Gość Bezimienna111
niebieskie_migdały Bejbe, zmien troche swoje nastawienie naprawde. Dlaczego przyzwyczajasz sie do tego bólu? Dlaczego pozwolisz sie dominowac mu? Przeciez kazdy je kowalem swojego losu, dlaczego pozwalasz sobie na to? Przeciez to Twoje zycie, od Ciebie powinno wszystko zalezec. A Ty jak sie poddajesz? Walcz z tym. Chociaz w najmniejszym stopniu. Ja wiem, jej, cokolwiek by nie napisała, to cholernie zle, ale kurde czasem trzeba sie zmusic. Zmusic i zaczasc uczyc sie kontrolowac swoje mysli. Te własnie ktore pchaja nas do takich własnie stanów. Pewnie znasz ta sformułowanie CO SIE SKONCZYŁO, WCALE NIE BYŁO. Pamietaj tak jest, prawdziwe nigdy sie nie konczy. Nie Kochaj za dwoje, nie warto, a patrz do jakiego wyniszczenia Cie doprowadza. Szukaj sposobu na poczucie sie silna. Nie rób rewolucji w zyciu, ale małe kroczki, minimalne, by tylko odrobine było lepiej. A jesli ciezko, Ci samej znalesc. POMOGE !

Gość Bezimienna111
tarysman co do Donia. Hm. a wez posłuchaj. ELDO - Granice wsłuchaj sie w słowa :) "To tylko krok by granice przekroczyć, spuścić wzrok nie patrzeć w oczy, przeszłość oddzielić grubą kreską, ... !!! .Nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. !!! "

Gość kaska25
http://www.youtube.com/watch?v=v0bIG2RNs5Q&feature=related Zanim zrozumiesz jak Bardzo Kochaleś ją zanim pobiegniesz kupić czerwone wino ona zaponi juz swiat twych rąk zanim bedziesz probował odkupić ją za słowa zobaczysz jak na drugim brzegu rzeki spokojnie stoi z nim ona ma siłę nie wiesz jak wilką umierala długo teraz rodzi się lekko :) :) posluchajcie ta piosenka jest boska i odnosi się do waszych eksów zanim zrozumieją już będzie za pozno :) wejscie sie w garść ja tez jestem zostawiona Kocham go tęsknie ale niepokazuję tego i jakos daję radę i wy też dacie :) buziaczki

Gość Bezimienna111
ona... ooo :) so nice, ja juz 4 rok mi w Opo. leci :) miło milo :)

Gość Bezimienna111
To juz w ogole, pewnie jeszcze sasiadki :)

Gość Bezimienna111
tarysman widze podobny gust :) ale nie ma co sie dołowac :) wiec zmiana repertuaru :)

Gość Bezimienna111
nie mam zamiaru straszyć :) az taka nie jestem paskuda :)

nie no, i jeszcze z paskudą wyskoczyłaś - jak ja używałam tego określenia to mało kto wiedział, o co chodzi... chyba bratnią duszę tu znalazłam :D

Gość Bezimienna111
hehe, nice nice so nice :) jeszcze bedzie przyjaźń na zawsze i na wieczność :D hehe

Gość Bezimienna111
masakrraa moja piosenka :)

Gość Bezimienna111
4 lata.... :)

Dziewczynko, w tym momencie rozłożyłaś mnie na łopatki :P Coś czuję, że będę tą szczęściarą, która pozna Twoje imię :D