Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Megggg

Moja wczorajsza dyskoteka skonczony skurwysyn

Polecane posty

Gość Megggg
no może jestem naiwna ale napiszcie lepiej co mam zrobić żeby przestał sie na mnie gniewać jak go przeprosić

napisz normalnie..że przepraszasz bo uderzyłaś...i nic więcej!!..bo chyba nie masz zamiaru przepraszać za jego zachowanie

Gość Megggg
to nie ja pisałam wyżej... pozatym wiem, że on jest obrazony ale czemu ja mam przepraszać, to jego zachowanie było 1000 razy gorsze:/

Gość etam etam ....
Ja na Twoim miejscu gdy facet zrobil mi coś takiego, zebrala bym się z tej dyskoteki.. i wrociła do domu.. Zmieniła numer telefonu, wszystkie kontakty i olała gnoja. Proste tak się nie robi.. i tyle. Trzymaj się kochana i lej ciepłym moczem na tego skurwysyna

PROWOKACJA GIM... NA FERIACH :o * niewierze , że kobiety są aż tak głupie, bez godności

Gość Megggg
Dzieki cukierasekk jak widzisz jestem taka głupia, czy tak trudno uwierzyć, z był dla mnie wszystkim myslałam, ze to moja druga połówka... nie tak łatwo spalić w jednej sekundzie wszystkie mosty i zabrać się do domu...

a może warto....? Jeśli po takiej oczywistej sytuacji dasz się przeprosić i z nim będziesz to wyjdziesz na totalną idiotkę z którą można pogrywać na 100 różnych sposobów. Na którą można splunąć a ona i tak z pokorą to zniesie. wiem brutalne ale prawdziwe. Nie spytam o wiek bo pewnie na tych 4 str podawałaś.

Gość etam etam ....
E tam Meg.. daj spokój ja byłam z facetem 5 lat, nie zrobił nigdy nic takiego jak ten twój wypierdek. Ale i tak go zostawiłam, bo był niedojrzały...więc szybko można odejść. A kocham go nadal:P

Gość Megggg
Mam 26 lat i pisałam prędzej, że chciałam już na poważnie życie sobie z nim ułożyć...

Gość Megggg
Dobranoc wszystkim :* idę spać z postanowieniem bycia silną i dzielną :)

Gość dziewczyno zostaw go
i nawet się nie ogląda bo jesli bys z nim zostala kiedys tego pozalujesz naprawde!

Gość głupia naiwna dziewczyna

Gość Megggg
Nawet nie wiecie jak mi ciężko :/

Gość kasissia 28
Witam Kochana, on nie jest Ciebie wart nawet w jednym procencie, nie zrobiłaś nic zlego, bardzo dobrze,ze go uderzyłaś noi gratuluje,że wytrwałaś do końca dyskoteki i poczekałaś na tego drania, współczuje Ci i uwierz kochana lepiej nie będzie, daj sobie spokój, wyobrazasz sobie dalsze zycie z kims takim ?? co za pare lat sie podpije i bedzie do Twojej kolezanki podbija lub na jakiejs rodzinnej imprezie do kogos z Twoich bliskich , nie bedzie Ci wstyd ?? to kobieciarz, jesli nie chcesz cierpiec, badz silna, a zobaczysz ,ze kiedy i jego ktos tak załatwi zemsci się to na nim. Bądź dzielna trzymam kciuki ❤️

Gość Megggg
kasissia 28 dziękuję :*

Gość wiekszego drania nie widziałam

Gość flamenccco
zarwij z nim, beznadziejny typ ae wiesz co, czmu tej lasce tez nie walnelas?? ja takiej co sie do mojego przywalala tak obiłam ryj i wiecej sie do niego nie zblizyla :D

Gość Megggg
Wiesz po 1sze ona nie mogła wiedzieć, że on jest ze mną, apo 2gie ja uwarzam, że w takich sytuacjach to winna lezy po stronie mężczyzny, to on powinien być fair wobec swojej kobiety, ona pewnie była wolna i mogła robić co chce.

Gość A to drań

Gość kasissia 28
napisz Kochana co tam u Ciebie i czy ten drań sie odzywał ??

Gość Megggg
Już mi lepiej, mnie smutno, mimo wszystko jak wczoraj zadzwonił odebrałam, porozmawialiśmy i dobrze, ulzyło mi troszkę, pół dyskoteki nie pamiętał, więc opowiedziałam mu co wyprawiał i czułam satysfakcje jak słyszałam jego zażenowanie... ja przedstawiłam swoje racje on swoje, ostatecznie stwierdził, że i on przegiął i ja... no cóż jego zdanie... mały plusik, ze przynajmniej świadomy, że zrobił bardzo źle... i tak nasza znajomość się zakończyła, może i dobrze, ja nie lubię być z kimś w konflikcie, odwracać głowy na czyjś widok...