Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość allegrowa

Przestrzegam przed użytkownikiem allegro dinek68

Polecane posty

Mam dowód, ze Nikolina i Dinek to ta sama osoba:) Zobaczcie na date wykonania zdjecia w fotosiku, ze niby Nikolina teraz je robiła, a tam jak byk stoi 13.01 Informacje o zdjęciu:Plik: IMG_1089.JPG Wykonano: 2009-01-13 05:47 Dodano: 2009-01-13 20:44 Wielkość: 633x920, 139 KB

No tak, tylko, ze teraz juz strona mi sie nie otwiera, nie wiem czy tylko u mnie?

Gość batalia baxis
dinek68..co ty sie tak ku..a uczepilas jej miejsca zamieszkania?...jak mieszka zagranica to znaczy, ze nie moze kupic ciuchow na allegro?...i jeszcze jedno...twoje odpowiedzi na negatywy sa chamskie i nie zaprzeczaja , ze ciuchy byly w lichym stanie.....zenada

Gość łolek
tez mi nie wchodzi, czyżby osunęli bo netka odkryła prawdę, heh żałosne i dziecinne

Gość nikolina
ja to nie dinek!!!!!!!! wypowiadam się tylko w jego obronie, bo sama byłam w podobnej sytuacji!!!!! a zdjęcia można skopiować ze strony Allegro i można nawet obejżeć aukcję wygraną przez allegrową. Dlatego uważam, że te ciuszki są całkiem niezłe, bo oglądam zdjęcia na dinku68.

dinek68 usunęła zdjęcia z fotosika, oj przepraszam nie dinek68 tylko nikolina :D i co dinek68 wysiadasz?

Gość nikolina
dinek może wysiada, ale ja nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość batalia baxis
nikolina a jak masz zobaczyc dziure z tylu swetra..kiedy on jest sprzodu sfotografowany?...

Gość nikolina
allegrowa jesteś beszczelna, takich ludzi nie powinni dopuszczać do kompa. umiesz tylko szczuć i szkalować na forach!!!!!!!! twarzą w twarz nie miałabyś odwagi!!!!!!!!!!!!

Gdyby Nikolina te fotki wrzuciła dzisiaj to data byłaby dzisiejsza a nie ze stycznia. Sprawdziłam teraz z ciekawości i zapisałam jedno zdjecie na fotosiku i mam datę dzisiejszą.

Gość łolek
nikolina coś za bardzo osobiście broni dinka. jakby to była jej sprawa osobista. podejrzane nie ????

nikolina "twarzą w twarz nie miałabyś odwagi" - jestem w stanie udowodnić, że niestety, ale się mylisz. Nie przeklinałam na forum, nikogo nie obrażała w przeciwieństwie do dinek68!!! Ja tylko przestrzegam i walczę o swoje - taka moja natura :D

nikolina mam do Ciebie pytanko dlaczego zablokowałaś fotosika? Nie żebym coś podejrzewała, ale tak z czystej ciekawości tylko pytam :D

Gość madziulek1985.....
masakra po prostu.. Są oszuści na allegro i nic się nie da zrobić, można tylko przestrzegać innych. Ja Ci wierzę autorko całkowicie. Zresztą widać, jaki poziom reprezentuje sobą dinek68. Żal - tyle możńa powiedzieć. Jeśli chodzi natomiast o prawną stronę tej kwestii (kończę właśnie studia prawnicze) to allegrowa- wygrasz sprawę, bo masz wiele dowodów w ręku, nawet z tego topiku wynika, że ten dinek kłamie jak najęty, sam sobie zaprzecza, a odpowiedzi na negatywy są wprost żałosne. Ponadto drogi tępy dinku- RĘKOJMIA OBOWIĄZUJE KAŻDEGO SPRZEDAWCĘ! KAŻDEGO!!!! bez względu na to, czy prowadzi działalność gospodarczą, czy też sprzedaje rzeczy amatorsko. Każdy musi brać odpowiedzialność za rzeczy, które sprzedaje. Proste nie? Jesteś prymitywem, zaplątałeś (-łaś) się w swoich kłamstwach i na pewno ani ja, ani nikt z moich znajomych nie zakupi nic od takiego oszusta jak ty!!!! Ponadto- uczciwy allegrowicz nie robiłby takich problemów jak ty. Zakupiłam kiedyś bluzkę. Niestety, była za duża, ponieważ źle sprawdziłam wymiary. To była całkowicie moja wina. Sprzedający nie musiał w żaden sposób mi pomagać, a jednak wymienił bluzkę na inny rozmiar, bo tak postępują uczciwi ludzie. Inny przykład- kupiłam mp3, które dotarło do mnie popsute, nie działało. Zgłosiłam to sprzedawcy, a ten wysłał mi kolejne, zanim zdążyłam odesłać wadliwe. Tak postępują honorowi i uczciwi allegrowicze!!! JESTEŚ ŻAŁOSNY DINEK!!!! A AUTORCE ŻYCZĘ POWODZENIA- NIC SIĘ NIE BÓJ, W RAZIE CZEGO SPRAWĘ MASZ WYGRANĄ:)

znalazłam coś bardzo ciekawego... lysol1978 (osoba która także wystawiła negatywny komentarz dinkowi68) otrzymała negatywny komentarz cyt. "dinek68 (20) (Sprzedający) Negatywny czw 15 sty 2009 12:46:59 CET 521585715 Pokaż OSOBA NIEUCZCIWA.najpierw prosiła o wymiane kilku ubranek bo zamałe.Kiedy się zgodziłam zażądała wymiany na mój koszt.Nie zgodziłam się bo rozmiar jest podany z metek i to nie moja wina.Straszyła negatywem i oto skutek.OSOBA BEZ HONORU !! [Odpowiedź z:czw 15 sty 2009 14:10:02 CET] Nieuczciwy sprzedający i do tego kłamie!!! Nie było mowy o wymianie na koszt sprzedawcy ani o za małych ciuszkach!! Była mowa o ciuszkach zniszczonych, z dziurami,porozciaganych. Chcialam wyslac na swoj koszt to zaczela mnie obrazac!!Uwazajcie! Dokładnie jak w moim przypadku czyli, że niby na dinka koszt miała być zwrócona paczka co jest nie prawdą. Pan/i lysol1978 wyraźnie napisał, że ciuszki są "...z dziurami,porozciaganych. Chcialam wyslac na swoj koszt to zaczela mnie obrazac"

nikolina ale ja nie mówię już o kopiowaniu tylko o dacie (przypominam 13.01.2009r) kiedy zostały "wrzucone" fotki do fotosika :D

Gość nikolina
zarzucono mi, że traktuję to osobiście! tak, bo byłam w takiej samej sytuacji jak dinek, też mnie szkalowano i bezpodstawnie osądzano.

nikolina teraz Ci wierzę, że skopiowałaś zdjęcie z jakiej aukcji (mam na myśli ostatni link), ale wcześniej było podane konto fotosik dinka :P jak je znalazłaś i skąd wiedziałaś, że dinek ma te zdjęcia w fotosiku ? :P

Gość nikolina
wystarczy kliknąć na link i skopiować a data wklejenia zdjęcia przez danego użytkownika sama wyskakuje.

Gość inkkkkkkkkkka
Kobity,dogadajcie się:) będziecie się sądziły miesiacami:/ a sad umorzy sprawę.Takich rzeczy nie rozstrzasa się na forum ,ale zawiadamia sie allegro,ponieważ wyjdzie z tego sprawa o zniesławienie.Po co Wam to?

Gość nikolina
nie będę ułatwiać ci sprawy dla mnie to ty napadasz na dinka będąc autorką tego niedorzecznego forum, masz adres to załatw to osobiście!!!!!!!!!!!!!!!

Gość on nie jest nowym użytkownikie
Licytowałam kiedyś w identycznie przygotowanej aukcji-tzn ta sama lalka, ten sam szablon, sprzedający wystawiał tylko ubranka dla dzieci w kompletach i te lalki więc chyba nie może być mowy o pomyłce. On na innym koncie ma dużo więcej komentarzy i wiele z nich stanowią negatywy, pewnie dlatego założył nowe konto albo próbuje uciec przed US.

inkkkkkkkkkka ja chciałam się dogadać (mam emalie i z przyjemnością mogę wszystkie je tutaj umieścić), ale niestety dinek68 nie potrafi się przyznać do błędu. "Błądzić jest rzeczą ludzką" - ja to rozumiem i dodam od siebie, ale trzeba mieć honor i potrafić się do tego przyznać!

Gość o nie nie nie
to chodzcie poszukamy na allegro ludzi ktorzy sprzedają takie lalaki i sprawdzimy komentarze i inne aukcje.

do on nie jest nowym użytkownikie - dziękuję za info, wszystko zapewne zostanie sprawdzone :D

Gość nikolina
Ja też mam taką lalkę, czy to oczymś świadczy?????????????? Może ja też jestem dinkiem!!!!!!!!!!!!! Takie lalki ma co drugi alegrowicz sprzedający ciuchy!!!!!!!!!!!!!

nikolina "...masz adres to załatw to osobiście!!!!!!!!!!!!!!!" - co miałaś na myśli? Jestem uczciwym człowiekiem i w tym przypadku sprawa sądowa wchodzi w grę lub dogadanie się co jest nie możliwe ze strony dinek68

Gość o nie nie nie
tu sa linki z osobami sprzedającymi reborny i nie co druga osoba ma takie inni mają zazwyczaj zwykle lale a nie reborny. Ona sprzedaje te reborny rowniez.