Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angielski kurs ochrony

angielski kurs ochrony - ktos cos wie ?????????????

Polecane posty

angielski kurs ochrony - ktos cos wie ????????????? moze byc platny.

Gość poszkodowana
placisz 150f za 3 dni kursu 0 i nic po nim nie masz!!!nie daj sie nabrac!!!!!

napisz cos wiecej prosze.

chodzi mi o zrobienie kursu w Anglii i o licencje Angielska

Gość supermanka
Ten kurs to SIA. Sama robilam. 3 dni intensywnego kursu, dostalam materialy do nauki, zaplacilam £150. Po paru tygodniach egzamin. Zdalam go. Po kilku tygodniach odebralam certyfikat, z tym certyfikatem mozna sie ubiegac o licencje Security Industry Authority. Z ta licencja otrzymujesz tytlu Door Supervisor/Conflict Management. Mozesz pracowac w klubie, barze, w kinie, w banku, a takze w wielu innych miejscach. Bardzo jestem zadowolona, ze zrobilam ten krotki, a jakze przydatny kurs. W dzisiejszych czasach taka wiedza jest niezwykle potrzebna.

Gość 03.02.2009 2252 angielsk
jak ten kurs szukac?

Gość 03.02.2009 2252 angielsk
doradz mi prosze ktory wybrac znalazlam cos za 550 funtow http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=http://cmstraining.net/home/index.php%3FItemid%3D55%26id%3D50%26option%3Dcom_content%26task%3Dview&sa=X&oi=translate&resnum=6&ct=result&prev=/search%3Fq%3DSIA%2Bplymouth%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DqiJ%26sa%3DG oraz http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.get-licensed.co.uk/&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev=/search%3Fq%3DSIA%2Bplymouth%26hl%3Dpl%26lr%3D%26client%3Dfirefox-a%26channel%3Ds%26rls%3Dorg.mozilla:pl:official%26hs%3DqiJ%26sa%3DG chodzi mi o zwykly kurs .

Gość supermanka
jesli chcesz zrobic ten kurs, o ktorym ja pisalam, wybierz ten z pierwszego linku. Choc na drugim takze go znajdziesz, to mysle, ze ten z pierwszego linku bedzie lepszy, bo skupia sie tylko na SIA, a w drugim linku masz kilka kursow. ja dodatkowo robilam first aid kurs po sia, bo zeby byc dobrym pracownikiem SIA trzeba wiedziec jak pomagac w szczegolnych przypadkach kiedy istnieje zagrozenie zdrowia a nawet zycia.

Gość 2 zgłoś do usunięcia 03.02.
dzieki , hm a praca oni cos proponuja ,czy ciezko cos znalez?

Gość supermanka
czasami mozna prace znalezc dzieki tym, u ktorych zdawalas, ale lepiej szukac na wlasna reke. praca w sektorze security jest oplacalna stawki of £7 do £15 na godzine w zaleznosci od doswiadczenia. jest duze zapotrzebowanie na security officers w zwiazku z przestepczoscia.

a .dokumenty jakie sa potrzebne? TY masz ten pierwszy kurs - to sie konczy licencja? Door supervisor -security guard CCTV First Aid Appointend Person

Gość tak jak by ten Witek
wez koles znajdz porzadne firme ohroniarska oni organizuja kursy ZA DAREMO dla parcownikow,placisz tylko za licencja ok.250funtow...

Gość angielski kurs
tak tylko ja mieszkam na zadupiu , poludnie Anglii i szukam i nic nie ma

Gość supermanka
ja mam certyfikat door supervisor/conflict manager. ten pierwszy. przy zapisywaniu sie na kurs nie potrzebowalam im nic dostarczac, natomiast przed egzaminem lub w dniu egzaminu trzeba dostarczyc 2 zdjecia, musisz miec przy sobie dowod osobisty lub inny dokument. wiem, ze kursy cctv sa bardziej powazane a ci, co je pokonczyli maja lepsza prace i wieksze wynagrodzenie. ja jeszcze robilam first aid kurs.

Gość kusji angielski kurs
dziekuje wam ze odpisaliscie ,szukam dalej.

Gość dajcie spokoj z tymi glupimi
no to jak mieszksz na zadupiu to sie przeprowadz...