Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GLOria86666666

Muszę schudnąć 4 kg do 1 marca? POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość GLOria86666666

Proponuję odstawić białe pieczywo, napoje gazowane i słodycze nie jeść po 18 i troszeczkę się poruszać a zleci może nawet więcej niż 4 kilo Pozdrawiam i życzę powodzenia

Ja zaczęłam od 1 skakać na skakance i postanowiłam do końca lutego, zobaczymy jakie efekty:)do tego rózne herbatki i jedzonko co 3 godzinki mniej więcej

Gość GLOria86666666
ważę 54 kg (mam 160) chciałabym schudnąć do 1 marca 4-5 kg:( naprawdę myślicie że jest szansa?

Gość GLOria86666666
Super;) I wanna be perfect - a ile masz wzrostu?:) JA już dziś 30min na rowerku na czczo, zjadłam 1kromkę i poł zbożowego chleba, z almette i polowkę z serem żółtym. Piję herbatę bez cukru. Planuję nie słodzic herbat i pić zamiast soków herbaty: zieloną i pu erh.

ja mam 170cm i 57kg:/ Na razie jestem po śniadaniu: bułka ciemna pelnoziarnista z szynka z indyka plus zielona herbata i to bylo kolo godziny 9 Za chwilke zrobie sobie kawke z mlekiem i kolo godziny 12 zjem marchewke:) A na obiad dzisiaj ziemniaki i jajko sadzone ale mniejsza porcja niz zwykle. Bo ja chce przejsc na diete mż gdzie ogranicze tylko slodycze i fast-foody a reszte bede jadla ale w mniejszych ilosciach plus ruch oczywiscie do tego. Wczoraj bylam na sciance a dzisiaj chce zrobic serie cwiczen na brzuch i nogi a wieczorkiem na basen:)

Gość GLOria86666666
I wanna be perfeect super waga do wzrostu;) jakie masz wymiary?:)

Waga niby normalna ale nosze rozmiar38/40. Jutro rano sie wymierze jak bede na czczo. A mam oponke na brzuchu i grube uda:/ Ogolnie to zalezy mi na poprawie sylwetki a nie glownie na utracie kilogramow

Gość SZCZERZE NAPISZĘ
jeśli chcesz schudnąć zastosuj dietę proteinową czy tzw dietę nowojorską z Joya 4-5 posiłków dziennie z przewagą białka z ograniczoną ilością tłuszczu i węglowodanów, jedz co 3-4 godziny do tego codzienna porcja ćwiczeń, wystarczy dosłownie 15-20 minut, ale codziennie efekt będzie trwały, schudniesz ale nie będziesz się czuć głodna czy osłabiona, ćwiczenia dodatkowo ujędrnią ciało polecam, ja już schudłam 3 kilo, codziennie wykonuję kilka ćwiczeń na uda, pośladki i ramiona, naprawdę lepiej ćwiczyć 10 minut co dzień niż pół godziny raz na miesiąc bo się nie chce propozycje posiłków: gotowane filety z ryb, jaja, twarożek light, krewetki, paluszki krabowe, tuńczyk z puszki w sosie własnym, sałatki z sera feta light, ser mozarella light, gotowane piersi z kurczaka lub filety z indyka do każdego produktu białkowego mozesz dodawać warzywa i robić z tego sałatkę

Gość Monisiasta
:) hej dziewczynki ja chcę schudnąć 10 kg:( I szukam kogoś kto mnie zmotywuje:P mój problem to uda i brzuch...

Ja też chciałąbym koło 4kg schudnąć do 2 marca:) Polecicie jakieś ćwiczenia na nogi, pośladki i brzuch? Chciałam zacząć pilates ale w necie nei ma żadnych ciekawych ćwiczeń, a książke z Polski dopiero będę mogłą przywieść 9marca...

Gość SZCZERZE NAPISZĘ
Cześć ananas, widzę że na tym topicu też jesteś....Skoro taka z Ciebie ekspertka od diet powiedz co jadłaś że osiągnełaś taką wagę wyjściową.... Założę się że były to węgle

Nie czuje się ekspertką. Na tamtym wyjaśniłam Ci o co mi chodziło. A co jadłam? Wszystko. A waga taka a nie inna bo zjadałam stres. I kto tu jest nie przyjemny?

Gość SZCZERZE NAPISZĘ
To po co mnie atakowałaś na tamtym topicu ? Doradziłam dziewczynie dietę, którą sama stosuję i która działa. Skoro ja się nie czuję ani słaba ani głodna to radzę tę dietę innym. W diecie nie tylko efekty są ważne ale też samopoczucie. Gdy czujesz się źle podczas stosowania diety to trudniej ją stosować i jednocześnie godzić odchudzanie z nauką czy pracą zawodową. Trudniej też o sukces. Staram się radzić dziewczynom by nie stosowały niezdrowych głodówek, by diety nie zagrażały ich zdrowiu i przede wszystkim by udało im się osiągnąć stałą wagę bez kolejnych jo-jo i wpadania w depresję. Nie reklamuję przecież żadnych cud tabletek ani herbatek ale zdrowy sposób odżywiania. Jeśli trochę napisałam zbyt bezpośrednio to przepraszam.

Po pierwsze nie atakowałam. Bo o cukierni było a propo jedzenia samego sera, a po drugie jesteś chyba przewrażliwiona... Może to przez to źle odczytałaś moją wypowiedź, ale to nei istotne.

a ja dzis na obiadek warzywka na patelnię i rybka duszona 🌼 a wieczorem stepperek i oczywiście skakanka dziewczyny czy któraj chodziła na stepperku?? jak najlepiej codziennie czy co drugi dzień chodzić tak 30, 40 minutek???

Gość GLOria86666666
juz schudlam, ale kocham sie z moim chlopakiem 4 razy na dzien, to najlepiej odchudza :-P SEX JAKO SPORT POLECAM :-)))

Gość LASKA NIEBIESKA
a ja musze ---- 20 kg.;-))) I NIE PRZEZYWAM JAK TY :-P

Gość SZCZERZE NAPISZĘ
oleńka, jeśli chodzi o stepper to najważniejsze by cwiczyć na minimalnym obciążeniu żeby nie wyrabiać mięśni i by łydki i uda nie robiły się masywniejsze nie doradzę w kwestii czy ćwiczyć codziennie czy lepiej co drugi dzień, sama musisz wyczuć co dla Ciebie lepsze niby mówi się że mięśnie potrzebują czasu na regenerację....ale to raczej ma większe znaczenie jeśłi chodzi o przyrost masy mięśniowej: kulturyści ćwiczą dane grupy mięśniowe na zmianę czyli jeden dzień w tyg np nogi a inny np brzuh, klatkę piersiową

Gość GLOria86666666
głupi podszyw...

Jeśli nie będziesz jeść słodyczy i po 18 też. To schudniesz bez potrzeby ograniczania nawet kalorii. Troche ruchu i samo spadnie. 4 kg w miesiąc to pestka:)