Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Getthoironic

To jednak kobiety sa zimne i wyrachowane. Przeczytajcie to!!!!

Polecane posty

Gość faceci sie zbulwersowali
bo dziewczyna zachowała sie jak wielu z nich. w koncu dla nich jest nie do pomyslenia, zeby kobieta mogła ot tak odejśc, to "prawo" jest zarezerwowane tylko dla nich. 😴

Gość tak dla nas to czyste jabańsko
i dlatego od zarania dziejów mężczyźni traktowali nas jak podgatunek, zdradzali, zostawiali z dziećmi, musiałyśmy chodzić zapięte po samą szyje, a orgazm jest dla nas wynalazkiem XX wieku. Daruj sobie. Prawda jest taka, że mężczyźni potrafią być tak samo wyrachowani, a swojego czasu z powodu sytuacji społecznej byli niemal jedynymi, którzy tak postępowali. Nie było męskich dziwek, burdeli dla kobiet, to kobieta była za wszystko odpowiedzialna.

Gość dexter z takim chamem
jak ty żadna by nie wytrzymała, nawet gdybyś był tzw. buhajem.jesteś żałosny.

Gość oczywiscie ze meżczyźni
nie odchodza od kobiet...bo pieprzą sie na boku, utrzymuja kochanki itp. a na wieczór wracaja przykładnie do nic nie podejrzewającej żony.

Gość ale pieprzyciejak potluczeni
juz widze jak zylaby z nim szczesliwie w celibacie do konca zycia :o myslenie krokiem to jedno, ale decydowanie sie na zycie z kims takim to co innego. lepiej, ze zrobila to teraz a nie za 5 lat albo miala kochankow... seks to normalna potrzeba, przykro mi...milosc milsocia, ale co pozniej z frustracja? z dziecmi, ktorych pewnie chciala (adopcja nie ejst dla kazdego). kochala go za to jaki byl, teraz juz nie jest...jakkolwiek to podle brzmi. jak facet z czasem zacznie okaldac kobiete patelnia to co? nie powinna odchodzic bo go kocha?

Gość ale pieprzyciejak potluczeni
A teraz do dzieła... Możemy rzucić partnera za to, że nas zdradzał, okłamywał, był cienki w łóżku, pił, ćpał, obrażał, bił, nie okazywał uczuć, ale nie możesz i weź sobie to kurwo wbij do głowy - nie możesz rzucić swojego partnera tylko dlatego, że stracił nogi albo ujebało mu rękę. Nie możesz i koniec, bo inaczej nazwą cię nieczułym skurwielem. Pojmujecie to? Oczywiście, że pojmujecie. To są przecież wasze słowa, wasze myśli. I nie ma tłumaczenia, że masz tylko jedno życie, że przestałeś kochać i cokolwiek czuć do tej osoby. Nie i chuj. Masz przy niej/nim być do usranej śmierci, ponieważ TA WEGETUJĄCA ROŚLINA JEST NIEPEŁNOSPRAWNA. Zakochujesz się w kimś, bo jest przystojny, mądry, inteligentny, bogaty, dobry w łóżku, kulturalny, uczciwy* (niepotrzebne skreślić). Zakochujesz się wybierając akurat tę osobę, która spełnia twoje wymagania, odrzucasz przy tym innych potencjalnych kandydatów, ponieważ nie spełniają twoich wymagań. Rozumiesz? Zakochanie jest efektem spełnienia określonych wymagań jakie stawiamy partnerom. Zazwyczaj nie zakochujesz się w ludziach niepełnosprawnych - bez nóg, rąk, jeżdżących na wózku, prawda? Dlaczego? Ponieważ ich KALECTWO sprawia, że nie spełniają twoich wymagań. Jako potencjalni partnerzy są takim samym bezwartościowym gównem jak pełnosprawni głupi, biedni, słabi w łóżku. Wróć do początku tekstu i jeszcze raz przypomnij sobie, co pisałem o przyczynach porzucania partnerów. I jeden raz, ale tak naprawdę w skupieniu pomyśl, dlaczego nie godzisz się na marnowanie życia i rzucasz partnerów, którzy się zmieniają i przestają spełniać twoje wymagania(wygląd, wiek, charakter, itd...), a godzisz się na marnowanie życia z partnerem, który nagle staje się kaleką? Zapamiętajcie sobie raz na zawsze: niepełnosprawność może być taką samą przyczyną wygaśnięcia uczucia jak wszystko inne i krzywdzicie niepełnosprawnych oskarżając mnie o skurwysyństwo, kiedy piszę, że należy takich ludzi zostawiać jesli stają się nam niewygodni. Krzywdzicie ich i każdy szanujący się niepełnosprawny dałby wam po ryju za takie rozczulanie się. Dotarło? Co jeśli Kominek stanie się niepełnosprawny? To pytanie zadawało mi wielu idiotów, a odpowiedź jest prosta. Zrozumiem swoją pozycję. Świata nie zmienię, nie wmówię ludziom, że liczy się charakter i dobre serduszko. Nie i koniec. Będę samotny. Tak po prostu. To nie jest miejsce dla Ciebie, jeśli nie potrafisz mówić wprost o tym, o czym i tak wszyscy wiedzą. To jest miejsce dla tych, którzy potrafią wprost i bez pierdolonej politycznej poprawności powiedzieć, że ludzie niepełnosprawni są ludźmi drugiej kategorii, są gorszymi, w dużej mierze skazanymi na samotność. Są ludźmi, z którymi seks nie byłby tak zajebisty jak z pełnosprawnymi. Są ludźmi, których NIE CHCEMY brać na naszych partnerów. I pomimo powyższych słów mam do tych ludzi taki sam szacunek jak do innych, nie umniejszam ich mądrości, inteligencji, nie chcę, żeby byli odtrącani ze społeczeństwa, szkalowani i narażani na wulgarne doczepki. Nie traktuję ich jak świętych krów i jeśli o przeciętnym zdrowym człowieku mogę napisać, że jest brzydki i głupi, to tak samo będę pisał o niepełnosprawnych. Ja tylko nazywam rzeczy po imieniu, ale co wy kurwa możecie o tym wiedzieć, skoro większość z was nie jest w stanie ze zrozumieniem przeczytać całego tego tekstu. Jesteście pierdolonymi gówniarzami wchodzącymi na bloga Kominka, żeby poczytac sobie wulgarno-śmieszne teksty, ale na tym się kończy wasza rola. Nie potraficie myśleć bez ideologicznych klapek na oczach, nie potraficie wybić się z tłumu bezmyślnych bawołów pierdolących te schematycznie moralno-etyczne mądrości i właśnie dlatego to wy wchodzicie na bloga Kominka, a nie Kominek do was. Żerujecie na innych, ponieważ sami nie jesteście w stanie nic stworzyć. To jest wasza niepełnosprawność, która od prawie roku napędza to miejsce. ŹRODŁO: kominek.blox.pl

Gość dexter jackson
no to i tak przyznalyscie ze zakochujecie sie bo jest dobry w lozku, czyli to prawda ze dla was milosc to seks i tyle w tym temacie. Idac tym tropem moznaby przyjac ze wystarczylby wam po prostu sam kutas kolesia, po co cala jego osoba, skoro juz bez fajfusa jest nikomu nie potrzebny i mozna go zostawic. no ludzie ;) 🖐️

Gość dexter odpowiem twoim
językiem - nie ma sensu kupowac całego wieprza dla jednego kawałka kiełbasy.:classic_cool:

Gość drugataka25
dla mnie to normalne ona go nie zostawiła tylko po prostu nie chciała brać na siebie takiego obowiązku a ciekawe czy ten twój przyjaciel wziołby za żonę niepełnosprawna dziewczyne jestem pewna ze nie

Gość dexterjackson
bo gdyby cos poza fajfusem sie jescze liczylo ( po prostu jego osoba, to jakim jest czlowiekiem) to nie zostawilaby go. no tak??;) przeciez to logiczne fujara dla wiekszosci z was to caly swiat

Gość już widzę dexter jak ty
związałbyś się z niepełnosprawną dziewczyną.😴

Gość drugataka25
a faceci to sa takie duże dzieci które wymagaja od kobiet opiekuńczości

No ja piernicze dziewczyny opanujcie sie:( Naprawde ot tak zostawilybyscie czlowieka z ktorym spedzilyscie tyle lat bo wam nie moze dogodzic w lozku? to straszne. Naprawde. Powiem szczerze, ja bym nie potrafil tego zrobic, moze to dziwne ale wolalbym juz raczkowska uruchomic niz ot tak zostawic ukochana mi osobe. dziwne rzeczy mowicie

Gość drugataka25
powiedz szczerze czy związałbyś się z niepełnosprawna dziewczyną

Gość ale chyba jest róznica
miedzy związaniem sie z osoba niepełnosprawną a kilkuletnim związkiem, gdy w pewnym momencie jedna z osób staje sie niepełnosprawna.

Gość poza fajfusem
dla mnie liczy się przede wszystkim możliwość posiadania dzieci to takie dziwne, że instynkt macierzyństwa jest taki silny? jak funkcjonować w takim związku? bez seksu może dało by się i przeżyć, ale reszta? bycie tak naprawdę praktycznie jedynym żywicielem rodziny też nie jest łatwe za to widzę, że najłatwiej jest powiesić na kimś psy tylko dlatego, że podjął decyzję, która nie podoba się innym

Gość drugataka25
przepraszam ale oni nie byli po ślubie więc dziewczyna mogła jeszcze się wycofac

powiedz szczerze zostawilabys osobe z ktora spedzilas iles tam lat dlatego ze nie moze ci juz dogodzic w lozku? jezeli tak to nie mamy o czym rozmawiac, bo to znaczy ze to nie byla dla Ciebie osoba ktora kochalas tylko przedmiot (jak np samochod albo lodowka) ktory akurat w tym wypadku mial Cie zaspokajac seksualnie a teraz sie zepsul wiec trzeba zalatwic nowy

Gość najbardziej oburzeni tu sa
osobnicy mescy... Ci sami, co mysla glowka, a nie glowa i patrza tylko i wylacznie na wyglad partnerki :D A ktory z was byl w takiej sytuacji?? Puste slowa kazdy umie na wiatr rzucac i robic z siebie swietego :P

Gość no i kto to mówi
ci którym do odejścia bądź znalezienia sobie kochanki wystarcza to, ze partnerka przytyła albo nie ma ochoty na seks tak czesto jakby oni chcieli. hipokryci!:o

Gość wlasnie latwiej jest sie
zwiazac z niepelnosprawna osoba, wiedzac na co sie decydujesz, niz zostac postawionym w tym wzgledzie pod sciana.

Gość prawda prawdziwa
moze i seks nie jest najwazniejszy w zwiazku-napewno nie, ale jest bardzo waznym dopelnieniem zwiazku, to tak jak z pieniedzmi, moze i one szczescia nie daja, ale bardzo szczesciu pomagaja...

Gość poza fajfusem
janekrys, zostawiłabym, nie z racji tego, że nie może mi dogodzić w łóżku, ale z racji tego, że nie moglibyśmy mieć dzieci

Gość na pewno nie zostawiłabym
faceta z tego powodu, ze nie moglibyśmy mieć dzieci. przecież adoptowac tez mozna.

Gość prawda prawdziwa
latwo jest mowic ze mozna adoptowac, a w realu tez tak spokojnie o tym myslisz...? adopcja, iekne slowo, tylko nie takie proste jak sie wydaje :(

Gość poza fajfusem
pewnie, że adoptować można ale w sytuacji gdy jeszcze nie wzięłam ślubu i mam wybór, to własnie w ten sposób go dokonam nie wyszłabym za mąż za faceta, gdybym wiedziała o nim, że jest bezpłodny w sytuacji gdy można mieć własne dzieci, czyli chodzić w ciąży, rodzić, przyznasz, że to nie to samo co adoptowanie cudzych dzieci posiadanie własnego rodzonego dziecka z ukochanym mężczyzną to wielkie szczęście

Dziewczyny jak juz ktos tu napisal jest cos takiego jak in vitro. U tego czlowieka problem polega na tym ze moze nie moze miec wzwodu ale plemniki w jadrach nadal sa produkwane. Wiec mozna miec dzieci. Ale bez seksu i to pewinie jest Wasz najwiekszy problem;)

Gość prawda prawdziwa
a ja jeszcze raz sie powtorze... moze i seks nie jest najwazniejszy w zwiazku-napewno nie, ale jest bardzo waznym dopelnieniem zwiazku, to tak jak z pieniedzmi, moze i one szczescia nie daja, ale bardzo szczesciu pomagaja... a pozatym nie mowie ze ta dziewczyna jest super i w ogole i ja rozumiem..., ale tez nie dam sobie glowy uciac ze jest jedza nie z tej ziemi :( nie ma jej tu, nie wypowie sie, nie wiemy o czym myslala zostawiajac go...

Gość to zalezy co jest dla ciebie
ważniejsze - miłość do drugiej osoby czy chęć posiadania dziecka.