Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Getthoironic

To jednak kobiety sa zimne i wyrachowane. Przeczytajcie to!!!!

Polecane posty

Gość mowicie o in vitro
a na to trzeba miec pieniadze... A tu odpada pensja meza. Sama kobieta musialaby sobie radzic, nie dosc, ze finansowo, do tego z wychowaniem dziecka, moze dzieci, z domem. A do tego dochodzi opieka nad niepelnosprawnym. A chyba wiekszosc z Was nie wie na czym to polega :O

Gość drugataka25
do tych głąbów co nie rozumieją dla kobiet sex to jest pozycie dwojga kochających się ludzi a dla facetów to tylko sex

Gość poza fajfusem
mówicie - wiemy niektórzy opiekowałam się sparaliżowanym ojcem trzy lata rehabilitacja jest bardzo kosztowna ładnie ujęłaś w swojej wypowiedzi to, co ja też sądzę na ten temat

Gość prawda prawdziwa
akurat sie tu mylisz bo wiemy, ja wiem, i nie jest to lekka praca, bo to jest praca!!! jeszcze dom, dziecko tak? i praca zeby utrzymac wszystko, a oprocz domowych obowiazkow i oczywiscie oplat, to pewnie rehabilitanat, masazystka, porady... jesli mam byc szczera to ja naprawde niewiem czy dalabym rade

Gość mowicie o in vitro
dlatego napisalam, ze wiekszosc nie wie... Bo ja tez wiem. I dlatego nie wiem czy dalabym rade. Nie wiem co bym zrobila na miejscu tej kobiety i mam nadzieje, ze nigdy nie bede sie musiala przekonywac.

Gość prawda prawdziwa
mam nadzieje ze poprostu im sie obu ulozy w miare mozliwosci jakos to zycie, bardzo, bardzo, bardzo im tego zycze, obysmy nie musieli nigdy dokonywac takich wyborow bo tak naprawde kazdy z was ma odrobine racji-niestety... a teraz... MAMY PIĘKNĄ POGODĘ NA DWORZE, ZAPRASZAM DO WYJŚCIA I SPOJRZENIA W SŁOŃCE :) 🖐️

Gość doświadczona po 40
A wy nadal swoje! To że facetowi nie staje to nie znaczy że nie mozna z nim uprawiać sexu! Zrozumcie to w końcu!!!!!!

Gość just 4 live
poza fajfusem- ja zyje z moja dziewczyna bez seksu i co? korona mi z glowy nie spada. Nie gzdze sie na boku z innymi. czyli jednak mozna (mimo iz jestem facetem), ale widze ze wiekszosci z was to chcica nie dalaby spokoju ;)

Gość jak z flakiem mozna uprawiac
sex? bo nie wiem :P

Gość moze przyblizysz
swoja sytuacje just 4 live ,co? Twoja dziewczyna jest chora/niepelnosprawna, czy cos innego spowodowalo, ze nie ma miedzy Wami zblizen?

Gość just 4 live
jest chora ale nie bede upublicznial na co dokladnie ;) ale chodzi o to ze da sie bez seksu zyc i nie wmawiajcie mi ze jest inaczej. nie jestesmy krolikami, ludzie.

Gość poza fajfusem
just 4 myślę, że chyba nie za bardzo wiesz o czy mówisz wybacz ale nie startuj do mnie z takimi tekstami, bo to trochę niepowazne 2 lata to kawał czasu i ja pod koniec tego okresu umierałam nie z braku seksu, ale z braku bliskości ukochanej osoby cieszę się, że dziś mamy to za sobą

Gość ale sa rozne rodzaje
chorob... A przykucie czlowieka do wozka na cale zycie skutkuje zmianami w jego osobowosci. Osoba ciezko chora, badz kaleka bywa bardzo uciazliwa dla otoczenia.

janekrys: co innego jest zostawić chłopaka, z którym się chodzi- nawet te ileś tam lat, a co innego męża, z którym mam dzieci, rodzinę i staż. Męża bym nie zostawiła, jestem z nim na dobre i na złe, przysięga zobowiązuje (przynajmniej mnie), a poza tym jak się z kimś mieszka całe lata i ma rodzinę to seks nie stoi na I miejscu. Ale zupełnie co innego jest zdecydować się na życie z niepełnosprawnym zanim człowiek użyje sobie życia. I nie ma prawa nikt wymagać od takiej dziewczyny żeby brała sobie na barki kalekę, żeby jej życie od tej pory obracało się koło zmieniania pampersów, żeby miała nie wyjechać już nigdy na narty , na wypad w gronie znajomych, a jak już z wyrzutami sumienia że biednego kalekę zostawiła samego. I założyć dom , który sama ma utrzymać i utrzymać swojego faceta. A jak zdecyduje się na dziecko też będzie liczyć tylko na siebie. Jak widzisz to nie tylko kwestia braku seksu.

Gość poza fajfusem
otóż to

co tu duzo mowic, same opisujecie siebie. I wylania sie prawdziwy obraz wielu kobiet, ja za takie cos serdecznie dziekuje.

Gość lepszy taki prawdziwy obraz
niz Wasze zaklamanie Latwo jest rzucac slowa na wiatr, a jakby przyszlo co do czego to nawet by nie bylo "pocaluj mnie w nos", tylko na piecie byscie sie odwrocili i zostawili kobiete, bo np po porodzie zrobily jej sie rozstepy na brzuchu...

Gość poza fajfusem
janekrys marudzisz jak stary 🖐️ niespelniony porzucony kochanek czy jak? :o ludzkość nie bardzo na tym ucierpi, że jesteśmy dla ciebie "be" nie ma nic nadzwyczajnego i złego w dążeniu do własnego szczęścia

Gość just 4 live
poza fajfusem- nie mow mi ze nie wiem o czym mowie bo wiem, chyba to ja jestem we wlasnej skorze nie TY w mojej :D i mowie ze bez seksu da sie zyc, mnostwo ludzi bez niego zyje,a wy roibcie z tego wielkie halo tak jakby to wam powietrza do oddychania mieli zabrac. opanujcie sie baby :D

Gość przeciez to faceci bez sexu
zyc nie moga wlasnie :D

Gość poza fajfusem
just 4 to tylko kwestia czasu i wymiękniesz bo niby ile u ciebie to trwa?

wynika z tego ze mam nienormalna dziewczyne, bo ma zupelnie inne poglady niz Wy i im dluzej Was slucham tym bardziej wole ta jej "nienormalnosc"

Gość poza fajfusem
a poza tym to żyjcie sobie bez seksu, co wam bede bronić i mówcie jaka ta potrzeba seksu jest a fe dramat 💤

Gość dalej sie łudzcie
i oby zycie nigdy nie zweryfikowalo Waszych pogladow ;)

Gość just 4 live
prawie 4 miesiace i nie waruje, nie biegam po scianach, jak to pewnie wiekszosc z was by robila:D seks to dodatek do wzjamengo partnerstwa, jak klimtyzacja, radio w samochodzie, bez tych rzeczy samochod przeciez pojedzie. A tu widze swiat na glowie staje:D Wracajac do tematu, moim zdaniem z tej dziewczyny musial byc nieziemski pustak, jezeli rzeczywiscie z takiego tylko powodu jak to wymienil autor, opuscila swojego chlopa

Gość 99 procent facetow
zostawiloby dziewczyne w takij samej sytuacji wiec sie nie zal chlopaku

Gość 4 miesiace co to jest
w obliczu calego zycia... Poza tym pewnie masz w perspektywie to, ze Twoja dziewczyna kiedys wyzdrowieje. To zupelnie co innego. I nie jest pewnie obloznie chora...

Gość 4 miesiace co to jest
a autor nie zna powodow, dla ktorych ta dziewczyna odeszla... Jedynie spekulacje. Ciekawe czy on by sie chcial z nia zamienic. Latwo jest byc przyjacielem kogos takiego, wpadac czasami, potrzymac za raczke, poplakac razem...

Gość poza fajfusem
just buhaha pożyj dłużej to pogadamy co to jest 4 miesiace, dla wiekszosci znane chociazby z powodu ciazy i połogu

Gość just 4 live
a Ciebie to widze jeżyk swierzbi :P