Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Getthoironic

To jednak kobiety sa zimne i wyrachowane. Przeczytajcie to!!!!

Polecane posty

Gość zawsze pozostaje seks oralny
;)

Gość prawda prawdziwa
no niewiem... zalexzy w jakim wieku jestes, bo w pewnym momencie zycia chec posiadania dziecka jest przeogromna, trzeba dorosnac do tego

Gość drugataka25
nadal myślę że dziewczyna dobrze postąpiła bo to jest ogromny obowiazek miała prawo ta wybrac bo nie byli po ślubie

Gość do prawdy prawdziwej
jesli chęc posiadania dziecka przesłania miłość do drugiej osoby to jest cos nie tak.

Gość prawda prawdziwa
napewno miala prawo wybrac!!! z tym sie zghadzam w 100%! czy postapila slusznie? wedlug mnie to sie dopiero okaze ...

porazenie segmentow jader ruchowych w rdzeniu kregowym nie ma nic wspolnego z bezplodnoscia;) to tak jakbyscie mowily ze macie zgage bo za rzadko sie wyprozniacie;)

Gość uczepiliście sie tego seksu
i możliwości posiadania dziecka a nie widzicie tego, ze chyba powazniejszym problemem jest jednak codzienne zycie z osoba niepełnosprawną, opieka nad nią itp..

Gość prawda prawdziwa
a co jest nie tak?????? to ze pragniesz z calej duszy i serca miec dziecko z mezczyzna ktorego kochasz ii ktory ciebie kocha???? jak mozesz wybierac??? milosc do mezczyzny i do dziecka??? ja sobie nie wyobrazam takiego wyboru! przeciez jesli juz to chce miec dziecko z tym mezczyzna! niewiem o co ci chodzi???? co jest wedlug ciebie nie tak???

Gość poza fajfusem
in vitro to jednak ogromne koszty to nie jest wybór - miłość do drugiego człowieka czy chęć posiadania potomstwa, bo w tej miłości do drugiego człowieka po pewnym czasie byłabym nieszczęśliwa nie mogąc mieć z nim dzieci, nie mogąc uprawiać z nim seksu nikt nie powie o tym jaki ten facet stałby się zgorzkniały nie mogąc współżyć ze swoją partnerką?

Gość prawda nie emocjonuj sie tak
😴

Gość doświadczona po 40
dla mnie to dziwne. ja bym swojego nie zostawiła. sex to nie tylko "wsadzić i wyjąć" przeciez facet ma nadal sprawny język, ma ręce a jak kobieta chce poczuć coś głębiej to jest tyle wibratorów. Można razem sie cudownie bawić

Gość czyli odeszlabys od faceta
którego kochasz bo prtagnienie posiadania potomstwa byłoby silniejsze?

ja piernicze teraz to ktos przeszedl samego siebie:D 🖐️ zostawilabys faceta bo in vitro to sa koszty :D buahaha nie moge. no to chyba tak moglibysmy rzeczywiscie podsumowac ten temat. zalosne..

Gość prawda prawdziwa
a fakt jest taki ze mozecie sobie na glowie stanac a seks jest czescia milosci do mezczyzny/kobiety!!! gdyby nie byl to zdrada bylaby norma nie wzbudzajaca sensacji i wiele tragedii, bo to tylko seks! wierze natomiast w to ze mozna byc z mezczyzna i z takich pwoodow nie uprawiac seksu, naprawde w to wierze a skoro moga miec dziecko i bez seksu... problem jeszcze jest w tym jak ktos wczeszniej zauwazyl, opieka... pewnie do konca zycia... i tu kazdy by byla zly i mial zal do losu, nawet najcierpliwszy

Gość wydaje mi się
że mnie raczej mogłaby przerosnąc świadomośc tego, ze ta osoba bedzie całkowicie zdana na mnie niz to, że nie będzie seksu czy dzieci. sama nie wiem jakbym sie zachowała w takiej sytuacji wiec nie mnie oceniac.

Gość poza fajfusem
doświadczona - jasne, jasne ciekawe tylko skąd się bierze tyle dyskusji o rozmiarach penisów i dlaczego to dla tylu ludzi takie ważne

Gość doświadczona po 40
Mężczyzna nie wie co to instynkt maciezyński, więć nie wypowiadajcie się. TAK chęć posiadania dziecka u normalnej kobiety jest tak duża że to jest najważniejsza rzecz. Mądry mężczyzna impotent pozwoliłby żeby inny facet ja zapłodnił, ew. sztuczne zapłodnienie. Żadna normalna kobieta nie zrezygnuje z dziecka dla faceta.

Gość drugataka25
Latwo kogoś oceniac. Nie łatwe jest życie osoby niepełnosprawnej a ta dziewczyna przy nim też nie mogłaby normalnie funkcjonować

3ci RAZ PISZE ZE TEN KOLES JEST NORMALNIE PLODNY!!! TYLKO NAJPIERW TRZEBA MU POBRAC PLEMNIKI A POZNIEJ METODA IN VITRO POLACZYC Z KOM JAJOWA. CO TRWA DOKLADNIE AZ POL GODZINY :)

Gość prawda prawdziwa
niestety ale drugataka25 ma racje

Gość doświadzczona po 40
Sex jest bardzo wazny w związku ale przeciez pisałąm, że sex to nie tylko "wsadzić" kobiecie.

Gość drugataka25
do doświadczona po 40 święta prawda zakładamy rodzinę po to aby wychować potomstwo a nie dla sexu

Gość poza fajfusem
janekrys a kpij sobie ja przynajmniej nie robię z siebie cierpiętnicy i nie jestem obłudna gdyby mnie to spotkało w małżeństwie - dzielnie bym to zniosła ale przed małżeństwem - never jako ciekawostkę dodam np. pytanie - dlaczego nie przyjmą do seminarium faceta z orientacją homoseksualną? jakie znaczenie ma w tym momencie orientacja, skoro on decyduje się na życie w celibacie?

Gość rozumiem że kobiety
dla których miłośc do factea jest wazniejsza od chęci posiadania dziecka sa nienormalne? ciekawe....:o

Gość prawda prawdziwa
ja bym nie dzielila co jest wazniejsze... milosc do faceta czy chec posiadania dzieci bo niestety jedna chec z rugim lacza sie z soba od setki tysiecy lat, nawet jesli teraz nie chcesz miec dzieci to i tak kiedys tego zapragniesz

Gość poza fajfusem
ja dodam jeszcze tylko tyle, że metoda in vitro nie daje przecież 100 % pewności, prawda? tak, tak, wiem, zwykłe współżycie tez jej nie daje :P

Gość marikaea
Tutaj już ktoś mówił ... jest ogromna różnica między zdecydowaniem się na bycie z osoba niepełnosprawną, a znalezieniem się w takiej sytuacji bez własnego wyboru :P myślę, że dziewczyna nie byłaby chyba aż tak pusta, żeby nie porozmawiać ze swoim byłym partnerem o całej tej sytuacji ... raczej chciałabym wierzyć w to, że się przestraszyła...ktoś poruszył kwestię finansową ... nie wiem jak tam u nich było, ale z samego powietrza się nie żyje i nie wszystkie kobiety są na tyle ambitne by zarabiać krocie ;) co do tego, czy kobiety myślą tylko o seksie... seks prowadzi do dziecka, a niektóre kobiety ukrycie tego pragną i nie jest to jakąś dziwną potrzebą...jednak należy pamiętać o tym, że umiejętność powstrzymywania własnych instynktów różni nas od zwierząt... to się tyczy kobiet jak i mężczyzn :P nie wiem, jakbym się zachowała w takiej sytuacji po tylu latach związku..przecież po takim czasie jest się najlepszymi przyjaciółmi...a przyjaciół się nie zostawia... pozdrawiam..

Gość prawda prawdziwa
ie potrafialbym wybrac co jest wazniejsze... bo kazda kobieta wczesniej czy pozniej chce obydwu rzeczy, a wlasciwie osob ;)

Gość poza fajfusem
tia a ilu z was żyło w związku z ukochaną osobą bez seksu? i to nie na zasadzie, że nigdy go nie było ale, że był, a potem go nie było ja tak żyłam dwa lata i to było straszne, więc łatwo powiedzieć, trudniej to znieść pozdrawiam

Gość prawda prawdziwa
wcale nie mowie ze nie...