Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_m

Rodzice nie chcą płacić za moje leczenie, co robić?

Polecane posty

"załamana_m dobry duch- to bardzo miło z Twojej strony i serdecznie Ci dziękuję, ale nie mogę przyjąć takiej pomocy. Ann- nie wiem czy kiedykolwiek w życiu z nimi rozmawiałam poważnie, chyba tak się nie da. Oni ciągle tylko narzekają a jak coś im się nie podoba to wydzierają się na całe gardło. Amant- z założenia nie korzystam z żadnym specyfików o ktorych nie mam pojęcia. Poza tym nie jest powiedziane, że mam raka. Póki co lekarz wykryła tylko guz, zobaczymy co dalej. Już nawet chrzanić tą kasę, ale nigdy w życiu nie spodziewałam się, że aż tyle bólu spotka mnie ze strony wlasnych rodziców. To mnie chyba boli najbardziej. " Bo jesteś zacofana:P.Ważne że ja mam pojęcie:P.A widzę ze nawet witamin się boisz:P.Ja proponuję zakup witaminy a Ty taklie głupie teksty walisz:O.A pewnie bierzesz to czego nie znasz tylko dlatego ze konował każe:O.A często wcale oni nie są ode mnie mądrzejsi:O.Powinnaś przeczytać artykuł o średniej długości zycia konowałów i wyciągnąć wnioski a nie marudzić:P.To co ja proponuję w niewyśrubowanych dawkach nie powinno zaszkodzić :P.To sprzedają nawet w aptece i się sama boisz:P.Może nawet sama łykałas to z apteki a sama nie wiez co piszesz:P.Napisałem jasno ze jeżeli nie przesadzsz to nie zaszkodzi i wyciagnij z tego wnioski:O.Ja dałem porady ale nie mam chęci tłumaczyć się co dlaczego:O.Tu jest artykuł o tym i przestań marudzić i poczytaj:O : http://www.paranormalne.pl/index.php?showtopic=14753 .JA CI ŻADNEJ ŁASKI NIE ROBIĘ A MNIE NIE MUSISZ WIERZYĆ:O.MNIE TU NIE PŁACA ZA TO I POWINNAŚ ZROZUMIEĆ ŻE JAKBY TO NIC NIE ZNACZYŁO TO BYM SIĘ NIE FATYGOWAŁ A ZAMIAST MNIE DOCENIĆ TO MARUDZISZ:O.JAK CHCESZ TEGO ZAŻYWAĆ TO W ILOŚCI OKOŁO 5 GRAMÓW DIZENNIE TAK ABY NIE ZASZKODZIŁO,MOŻNA WIĘCEJ ALE WTEDY NIE JESTEM PEWIEN CZY POMOŻE.I POD ŻADNYM POZOREM NIE SOLIĆ POTRAW BO POWINNAŚ JAK NAJMNIEJ ZWIĄZKÓW SODU ŁYKAĆ:O.NAWET JAK TO NIE JEST NOWOTWÓR TO POWINNO POMÓC.ALE JAK WOLISZ WIERZYĆ BYLE SKORUMPOWANYM KONOWAŁOM NIŻ MNIE TO SZKODA GADAĆ:O.A SĄDZĘ ŻE TO JUŻ KIEDYŚ ŁYKAŁAŚ ALE NIE W PROSZKU:P.

Gość załamana_m
anyżówka, oczywiście, że traktuję ten związek poważnie, ale nie wiesz co to znaczy, gdy od najmłodszych lat rodzice wpajają Ci pewne rzeczy; później jest tak, że przejmujesz ich tok myślenia bez względu na to, co podpowiada Ci rozsądek. Zapisałam się do lekarza pierwszego kontaktu po skierowanie, ale powiedziano mi, że na pewno będę musiala co najmniej miesiąc czekać na usg. Chyba sobie żarty robią. Komentarz mojego wspaniałego tatusia: "Do tej pory nie umarłaś to i za miesiąc nie umrzesz".

Gość do mojej drogiej
ludzie wezcie sie w garsc! najakim wy swiecie zyjecie! autorka weszła na forum zeby wyżalic sie na rodziców! nie uwaqżam ze naciąga ludzi ale tym co pisze prowokuje do pomocy finansowej a jest mnóstwo ludzi którym pomoc nalezy sie bardziej!

Gość 2445
Jak już będziesz szła do rodzinnego to proś o skierowanie do onkologa - najlepiej chirurga onkologa, bo samo usg nie daje zawsze jednoznacznej odpowiedzi i trzeba robić biopsję.

Gość może się przyda
do " do mojej drogiej" w garść to chyba Ty powinnaś się wziąć...:o Uspokój się kobieto.

Gość do mojej drogiej
może ty sie wez w garsc! ludzie z forum to autorce na pewno doradzą! przeciez tu wszyscy medycyne konczyli! ja tez chodze do gienia prywatnie i jak mi wykrył polipa to zapytał czy chce skierowanie do szpitala czy prywatnie chce usunąc! a tu baba ja wysyła prywatnie! spoks!

Gość do mojej drogiej
wy ludzie wszystko łykniecie!

Gość może się przyda
może weź coś na uspokojenie?:)

Gość do mojej drogiej
dzięki to że ty bierzesz to nie znaczy ze wszyscy potrzebują!

Gość może się przyda
:D Może jeszcze podaj wiarygodne źródło tezy, że 99.99% procent guzków u 19 latek jest niegroźne..? wiesz...nie chcę łykać każdego wpisu na forum ;) czekam na żródło fachowe czekam:)

Gość załamana_m
ale się ludzie wkręciliście! to była prowokacja! ale fajnie że tacy dobrzy jesteście!

w takim razie, dziewczyno - radzę Ci jak najszybciej odrzucić ten "tok myślenia", który Ci rodzice narzucili, bo dawno nie słyszałam czegoś równie głupiego :P po prostu nie wyobrażam sobie POWAŻNEGO związku, w którym nie powiedziałabym facetowi o jakimkolwiek problemie zdrowotnym, ze strachu, ze mnie rzuci :O dziewczyno, to jest ABSURD ROKU na kafeterii chyba! z takimi dziwacznymi "przekonaniami" to ja nie wróżę Ci zbudować kiedykolwiek normalnego związku opartego na zaufaniu, no bo sorry - Ty twierdzisz, że facet może Cię rzucić z takiego powodu i jeszcze uważasz, że to jest ok i chcesz być z takim facetem???? :O wybacz, ale to mi się nie mieści w głowie, po prostu chore.. Twoi rodzice mają coś nie tak pod deklem, jeśli wpajają Ci coś takiego.

Gość do mojej drogiej
źródło tezy :) :) :) idz kobieto nie rozwalaj mnie!

Gość może się przyda
głupoty to ty sama opowiadasz. Skąd wzięłaś te swoje cudowne dane? Piszesz co ci ślina na język przyniesie i tyle. I tyle są warte Twoje wpisy

a Ty autorko ile masz lat? moze juz pisalas, tak czy siak nie wiem, moze przeoczylam. bo chyba 15. skoro tak boisz sie powiedziec swojemu facetowi., wy chyba nie jestescie razem, wy ze soba chodzicie..

Gość może się przyda
a teraz żegnam, bo nie liczę na odpowiedź na moje pytanie:) pa

Gość do mojej drogiej
moja droga o nowotworach wiem tyle co ty pewnie w zyciu sie ni edowiesz! i nie bede sie tobie tłumaczyc skąd i kim jestem! a skoro cie to ciekawi zapraszam, bo ja pisuje artykuły naukowe na ten temat!

"do mojej drogiej moja droga o nowotworach wiem tyle co ty pewnie w zyciu sie ni edowiesz! i nie bede sie tobie tłumaczyc skąd i kim jestem! a skoro cie to ciekawi zapraszam, bo ja pisuje artykuły naukowe na ten temat! " Ciekawe czy wiesz to co ja wiem:P?

nie piszesz z sensem, a podbierasz sie jakims czerstwym linkiem ze strony PARANORMALNE :| i jakbys wstawial mniej tych oczojebnych minek: :O itp to naprawde pomogloby to ludziom w czytaniu..

Gość może się przyda
ooo.. a gdzie mnie zapraszasz? I oczywiście nie powiesz gdzie pisujesz te artykuły? :D

Gość do mojej drogiej
o prosze a miałas juz isc! dlaczego oszukujesz?

Gość do mojej drogiej
oczywiscie że powiem! podam ci moje gg! zapraszam serdecznie! działam w pewnym stowarzyszeniu! ukończyłam inzynierie biomedyczna i na codzień zajmuje sie apatarutrą medyczną! jestes zainteresowana! czy wszystko wiesz lepiej?

" mesmerized mesmerized@tlen.pl nie piszesz z sensem, a podbierasz sie jakims czerstwym linkiem ze strony PARANORMALNE :| i jakbys wstawial mniej tych oczoj**nych minek: itp to naprawde pomogloby to ludziom w czytaniu.. " Zeznaj to w sądzie:P.Nie masz żadnych dowodów a argumenty niemerytoryczne mnie nie interesują:P.Podejrzewam też że nie przeczytałaś co jest w tych odnośnikach:P.

Gość do mojej drogiej
jesli poza tym bedziesz wierzyc we wszystko co pisza ludzie na forach i popierac pomoc finansowa to gratuluje! szkoda ze pieniadze nie trafia do tych którzy ich bardziej potrzebują!

to fakt, ze trudno mi zaufac stonie internetowej gdzie pisza o zjawiskach niewyjasnionych, kryptozoologii, tajemnicach marsa, religii a jednoczesnie o raku :|

Gość do mojej drogiej
tak jak myślałam! to ja żegnam i nie bądź naiwna moja miła! życie jest pełne naciągaczy i oszustów! a potrzebujących jest dużo!