Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jamajkoka

kiedy kupujecie dzieciom nowe łozeczka?juniorom?jakie?

Polecane posty

Gość jamajkoka

Gość tez mnie to interesuje

moje dzieciai tez maja te z ikei, syn spi w nim odkad je kupiliśmy :) córcie przełozylismy do niego z łózeczka jak skonczyla 1,5 roczku i swietnie sie sprawdza

jackpot79... a zabezpieczacie je jakos??? Bo nasz maly spi w roznych konfiguracjach w ciagu nocy i cale lozko ma opakowane poduchami...tez z Ikei :-P

Mamani Mój młody ma identyczne. W teletubisie. Takie jak w linku. Jest nim zachwycony. :)

karolina ja kupilam tez w ikei taka specjalna przykrecana z boku barierke, swietnie sie sprawdza a ja mam komfort psychiczny w nocy ze mala na pewno nie spadnie :)

wiecie, u mnie nie tyle jest problem, ze spadnie, co ze sie walnie w sciane czy w te wystajace drewniane elementy ozdobne :-O a z tym krokodylem to niezle :-D

aha wiec inaczej niz u nas, kokodyla widzialam u kolezani i faktycznie polecam, swietny i napewno zda egzamin :)

Dziewczyny, a czy roczek to nie bedzie za wczesnie na takie lozeczko? Po prostu przeprowadzam sie z USA do Polski i wysylanie lozeczka ktore ma teraz to dosc skomplkowana sprawa, a kupowanie na pol roku , gora rok typowego lozeczka jest bez sensu. Mysle o kupieniu jej wlasnie normalnego dziecinnego lozka. Jak myslicie. POdoba mi sie to lozko z ikei. Materac tez z ikei ?

wszystko kupione w ikei, do lozeczka jest specjalny materac skladajacy sie z 3 czesci, a co do tego czy nie za wczesnie to po pierwsze napewno zalezy od dziecka, a na lozeczku pisze ze ta najmniejsza wersja jest dla dzieci od 1-3 lat.

Dla roczniaka wystarczy zamocować barierke boczną i po sprawie.Dodam,że możesz sie tez pożegnać z wolnym swoim łózkiem w nocy.ha ha ha.:DTaki maluch jak wie,że bez problemy wyjdzie z łózka zaraz laduje u rodziców.Przechodziłam to przez dwa miesiące;)

moja mala jak juz zasnie to spi, wiec nie mam takiego problemu, za to nie ma nic slodszego jak wstanie rano i przybiegnie do nas do lozka potulic sie i jeszcze poleniuchowac :)

jackpot... :-D i jak oduczyliscie??? Bo nasz maly jakies 3 miechy spal od wieczora do rana u siebie ale od kilku tygodni regularnie co noc przychodzi i zostaje z nami do rana...

Nasza mała spała w turystycznym od 6 miesiaca i nie było problemu.Zaraz po kupieniu "dorosłego" łózka przychodziła do nas ok 12 w nocy.Ale udało nam sie ja oduczyć.

Moja mala juz albo przespi cala noc, albo jak sie obudzi to laduje u nas :P Chyba tak zrobie i kupie jej lozko dziecinne, zamontuje barierke i nie bede wysylala lozeczka, bo to bez sensu. A na tymczasowo mam turystyczne, ktore poleci jako bagaz.

Nie całe 2 miesiące.Ale przychodziła o północy,zasypiała u nas i zanosiłam ją do jej pokoju.

moja tez przychodzi... czasem w nocy i mowi ze sie przestraszyła zlodzieja albo krokodyla... a nieraz nad ranem i sie pyta czy jeszcze dlugo bede spala ? :D:D ale zaraz poźniej kladzie sie w środek i zasypia. zawsze robi 3 kursy ze swojego lózka do naszego- poduszka, koldra i misio :D:D:D:D:D

U nas bardziej przychodziła i wołała tate.Mój M długo pracuje i czesto wraca jak mała juz spi.A że tęskniła to przychodziła i sprawdzała czy tatus jest.

buhaha u nas odwrotnie. mezu wychodzi na 6 rano do pracy wiec jak mala kolo 6 przydreptuje to dialog wyglada tak : Mania: a gdzie Pipek? Ja: w pracy M: acha dobra i zajmuje jego poduszke :D:D:D:D:D:D

Też już bym chciała tak pogadać z moją..........:( No ale cóż,jeszcze trochę.

Moja córka skończyła 2 miesiące temu 2 lata i nadal spi w łózeczku i nie ma problemu.

jackopt doczekasz sie i wtedy zatesknisz za cisza ale co ja ci bede opowiadac ty przeciez to najlepiej wiesz-> mikołaj :D:D:D:D

moj Kubus mial 1,5 roczku jak kupilismy mu junior bed :) tez spaceruje w nocy lub rano z misiem podusia i autkiem :)