Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

odchudzanko

Rozpoczynam MĄDRĄ DIETĘ kto się przyłączy??

Polecane posty

czesc kochane:) jako taka studiuję energetyke procesową-ochrone srodowiska.... No i pracuje na pełny etat. czasami bardzo ciezko to pogodzic. I stąd mam tam mało czasu na mój kochany basen :( sasinka calkowice zgadzam sie z pania psycolog:) ciekawe jakie ma sposoby na sprawdzenie tego :) Ale ma zupelną racje, wiec trzymaj sie pozytywnego nastawienia :* 18 to jeszcze nie tak późno, a ryz z curry jest lekko strawny :P moj kochany tez zachorował....... eh..

Dziś z nowym miesiącem zaczynamy 6w pamietacie???????????????? zmobilizujcie siły. ja juz sie zaczynam psychicznie nastawiac:P na wieczorna 6w

odchudzaczko, nie mam pojecia jak ty sie za wszytkim wyrabiasz;) gratuluje dobrej organizacji!!! fajnie ze dolaczacie z 6w do mnie;) nei bede osamotniona w tym cierpieniu:D

o matko !!!!!!!! ta 6w jest zabojcza!!!! ledwo co ja zrobilam..... ogladałam na you tube jak sie ja robi ... i powiedzcie mi czy wy podczas tych cwiczen macie caly czas lekko uniesione nogi nad podłoga?? Ja cały czas miałam uniesione, bo tak pokazywali na you tube, choc z opisu cwiczen to nie wynika..... i nie wiem czy dałabym rade zrobic 2 serie...... Ze spuszczonymi nogami byloby o wiele lepiej....

jutro z rana sie zważe, licze ze nadal pozostanie 72 pomimo moich słodyczowych napadów miłego wieczorku

Cześć Dziewczyny! Przez weekend nie miałam internetu (dlatego dopiero dziś piszę), przez co zupełnie zapomniałam, ze od wczoraj miałam robić 6w! :( Dziś zaczynam wobec tego! Z pracą u mnie zawsze zamieszanie, może to z charakteru mojego wynika - wszystko zostawiam na ostatnią chwilę...a pracuję naukowo, robię doktorat, pracuję na uczelni i jeszcze tysiąc innych, dorywczych rzeczy... Co do diety to odpuściłam trochę w weekend - był kawałek czekolady, kilka chrupków i jakieś wieczorne podjadanie :) A dziś wieczorem idę na aerobik :) A Wy jak się macie? :) PS Ale śliczna pogoda! Chyba wiosna już idzie!! :)

czesc asia nadrabiaj jak najszybciej 6w to jest totalna mordenga..... z jakiego kierunku robisz doktorat?? U mnie z dietka calkiem wporzadku bylo, mam nadzieje ze wytrwam tak długo, nawet kupilam sobie gume do cwiczen. fajna sprawa. Niech juz idzie ta wiosna, bo nie moge tej zimy juz zmniesc, chche wkoncu na spacer wyjsc, kwiatuski na balkonie posadzic..... marze juz o ciepełku

Ja też tęsknię za wiosną! Te dni bez słońca strasznie potrafią zdołować... Zacznę dziś 6w robić, zobaczę, czy dam radę - na rysunkach wygląda łatwo, ale z tego co piszecie, to niezły hard core jest.... Ale nic, kto nie spróbuje, ten nie będzie wiedział! ;) PS jestem prawnikiem

Ja chyba źle robie tą 6w.... jako taka Ty masz caly czas nogi w górze?? to jest strasznie trudne.

mam nogi tak z 10 cm nad ziemia, malo co mi sie miesnie nie wykonacza:( ja jestem tak umordowana tym ze masakra, w dodotaku czuje duze obciazenie szyi ostatnio:O bo z kazdym dniem coraz wiecej serii:O u mnie pogoda sliczna, od razu lepszy humor mam od samego sloneczka:):D jeszcze gdyby nie ten roztapiajacy sie snieg na chodnikach:O zjadlam dzis jajko na twardo i glodna sie zrobilam wiec sobie pije mleko truskawkowe(takie dla dzieci) w kartoniku:D w sumie chyba mozna, ma 100 kalorii... jak sadzicie?

lepiej nie za czesto ale można :) Dziewczyny macie moze konto na naszej klasie? chetnie bym zobaczyła jak wyglądacie co Wy na to? najlepiej linka na maila podać, żeyb nikt przypadkowy nie podgladał mój to sirpa@poczta.onet.pl więc ślijcie :):):):):):):):):)

ja mleko piję, ale w formie kefiru - zawsze po aerobiku muszę wypić :-) co do 6w - chyba jak nogi są uniesione do góry to pracują wszystkie mieśnie brzucha, tzn więcej niż jak nogi leżą na podłodze, tak mi się wydaje, albo inne partie pracują? konta na nk nie mam, miałam, ale skasowałam... już po obiadku jesteście?

to moze w innej formie zdjecia?? :) ja juz zjadłam kruche pieczywo z pomidorkiem, sledzia w smietanie i kefir. W domku zrobie na obiadek bigos i to by bylo tyle na dzis, chyba ze mnie bedzie wieczorek skrecac to cos lekkiego :) A Wy co tam scinacie?

Drogie Dziewczęta, a pijecie dużo wody? Ja się staram, z różnym skutkiem ;-) W każdym razie to pomaga :)

Ja kasze z indykiem zjadłam, akurat dziś jestem w domu to mogę zjeść obiad o normalniej godzinie :)

Wody prawie w ogole nie pije, może jak będzie cieplej się przerzucę. Piję za to sporo herbatek np czerwonej, zielonej, yerba mate, pokrzywy, skrzypu itp...no i oczywiscie nie słodze

ja piję wodę i zieloną herbatę, i -niestety - hektolitry kawy :( jestem nałogowcem, nie mogę przestać

ja staram sie pic duzo wody, w sumie lubie wode;) takze dla mnie na szczescie to nie stanowi problemu:D ale pije tez herbate tak 2-3 dziennie, czasem zdazy sie wiecej.. jestem na odwyku kawowym, bo w sesji troche przesadzalam z liczba wypijanych filzanek:O w sumie teraz mnie nie ciagnie az tak bardzo...

Lecę sie wymęczyć na aerobiku :-) jak wrócę, to może jeszcze tę 6w zrobię ;) pozdrowionka papa

jak tam po aerobiku asia? dalas rade robic jeszcze 6w?? Ja dzis sie wybieram na aerobik :) znów sie spoce jak wieprzyk:P Coś tu się niektórzy wykruszyli... szkoda. ciekawe czy olali dietke czy tylko to forum...

Melduję się z rana! Niestety 6w wczoraj nie zrobiłam, nadwyrężyłam sobie łydkę strasznie i ledwo łażę. I mi się wydaje, ze tu jakoś pusto się zrobiło, miejmy nadzieję, że to chwilowe :-) Życzę wszystkim miłego dnia! :)

tez mam nadzieję, że to chwilowe przezedzenie... Udanego basenu zycze. A ja po aerobiku ide na nauki przedmałżeńskie..... aż mnei trzepie na samą myśl

Cześć Dziewczyny! ;-) Mnie nie było ostatnimi czasy, bo chora jestem i plackiem cały czas w łóżku leżę. Z dietą na szczęście wszystko dobrze. Właśnie robię obiad - udko z kurczaka i surówka z kiszonej kapusty.

pyszniutki obiadek. Musze tez cos dobrego na dzis wymyslic:) sasinka zycze szybkiego powrotu do zdrówka. Kochane widzicie juz jakies efekty dietkowe???

Dziękuję! :* Mi na pewno coś ubyło, odkąd jestem na diecie. Przede wszystkim zmniejszyły mi się tzw. \"boczki czy oponki\" jak kto woli. Najbardziej mnie denerwuje, że z ud mi powoli ubywają te centymetry i biust mi maleje. :(

hej wam🌻 u mnie widac tez wlasnie zmniejszone boczki;) i brzuch, nie wiem jak z udami, bo ich nie mierzylam;/ i chyba na twarzy schudlam.... dzis herbatka z samego rana byla (czerwona)a teraz grejfrut i jogurt jakie macie pomysly na sniadania??? bo mi juz powoli sie koncza:(

no to pierwsze efekty widoczne:) od razu wiecej checi w człowieku :):):):) u mnie tez ubyło, chociaz mam wrazenie , ze lekko rozwiniete miesnie brzucha wypychaja tłuszczyk..... troche paranoiczne ale naprawde. mam duzo twardszy brzuch i nie ma juz galarety chodzacej, ale tylko 2 cm mniejw obwodzie. tak wiec niezauważalnie.... na sniadonko jajecznica z pomidorkiem albo z szyneczką albo galaretka miesna, albo grachamka z ogorkiem, albo płatki owsiane, albo sałatka owocowa albo serek wiejski z ogorkiem zależy kto ile ma czasu .....

dzieki odchudzaczko 🌻 no dokladnie, od razu lepiej jak wiadac efekty:) gratulacje!;) jak tam 6w?? bo ja chwilami mam ochote zrezygnowac:( najchetniej zastapilabym to dziadostwo basenem:D od soboty planuje zaczac chodzic na sale areobowa, ale nie wiem czy beda jeszcze miejsca (bo to na uczelni) ale bardzo bym chciala:)