Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kacha112

A moze sa tu jakies mamy rocznik 85?

Polecane posty

Gość Klarissaa
nivea85_85----rob tescik dzisiaj i pisz nam tu szybko :P trzymam kciuki :)

Gość ale ciemnota z was
nivea84---> ty cnienormalna jestes :o...dziecko ma 3 miesiące a ty juz podejrzewasz ciążę??...nie wiesz co to jest antykoncepcja i jak się ją stosuje? :O:O...boze co za ciemnota :O

Gość Klarissaa
he he he....musiała jakas dodac swoje a tak było miło :D

a w niedziele maz ma wolne caly dzien i chce zeby mnie podtrzymal na duchu.. chociaz jak o tym myslalam to w sumie nie byloby tak zle, najbardziej obawiam sie problemow w ciazy, ze bede musiala lezec w szpitalu, a moja jest jeszcze taka malutka..

Gość 24 lata ONA
nivea czego sie boisz?Jak jestes w ciazy to juz po fakcie i nic tylko sie cieszyc:)Ja osobiscie swoja corke urodzilam po polrocznym planowaniu:)I zdziwicie sie zapewne bo nie mialam jeszcze nawet 18 lat ale bardzo chcialam dziecka, chcialam aby moj chlopak stal sie moim mezem i stalo sie:)Nie musze Wam opisywac jak WSZYSCY zareagowali i co mowili ze WPADKA itp..niech sobie mowia i mysla wazne ze ja a raczej MY wiemy swoje:)Na dzien dzisiejszy mam 24 lata , wspanailego meza, super corke i spokojne zycie-zdana marure za kilka miesiecy zdobedne Mgr....czego chciec wiecej?

nivea Twój maluszek ma niecałe 3 miesiące a Tobie już się okres spóźnia?? Ja dostałam pierwszy raz gdy synek miał 8 miesięcy i nie raz panikowałam, że jestem znów w ciąży.

Gość mama 86
zawsze znajdzie się ktoś, kto nie pytany postanowi dodać coś od siebie. żal

Gość 24 lata ONA
dlaczego ciemnota?Ludzie opanujcie sie!!Kazdy robi to co uwaza za sluszne!!!Jezeli est w ciazy to nie Twoja sprawa i glupie poglady zachowaj dla siebie.

Gość mama 86
jak się nie karmi piersią to po 6 tyg się dostaje

Gość ale ciemnota z was
nic tylko się ciezyć?:O...ale głupia jestes... gdy jedziecko będzie potrzebowało najwięcej opieki to ona może już z brzuchem będzie chodzić...rzczywiście jest się z czego cieszyć :O:O:O

Gość mama 86
ale to jej sprawa. i wszelkie komentarze postronnych są zbędne.

ja urodzilam w listopadzie, w polowie grudnia juz wcale nie krwawilam, okres dostalam 8 stycznia i byl to normalny okres taki jak zawsz. nie twierdze ze jestem w ciazy, jedynie mam takie obawy, a niezainteresowanych prosze o niewypowiadanie sie na temat mojej inteligencji lub tez jej braku.

Gość ale ciemnota z was
dlaczego ciemnota?..bo jak można w XXI wieku wpadke zaliczyć :O...terzeba być totalnym nieudacznikiem...tym bardziej ze teraz praktycznie wszedzie srodki antykoncepcyjne są dostępne...

Młode Mamusie czym się zajmujecie ?? Co sądzicie o powrocie lub pójściu do pracy??

Gość Klarissaa
to przeciez ona bedzie chodzic z brzuchem a nie ty ty za nia tego brzucha nosiała nie bedziesz więc o co chodzi??:D

Gość Klarissaa
a ty ciemnota masz pewnie 3 z wpadek i teraz szukasz winnych :D :D :D

Gość ale ciemnota z was
nie jestem taka głupia zeby wpadke zaliczyć...w odroznieniu do was :O

Gość mama 86
proponuje ignorować bo inaczej temat zejdzie na boczny tor. Ja jestem na wychowawczym i studiuje. Za dwa lata wracam do pracy. Umowe mam na 4 lata więc myślę, że będzie dobrze.

Gość Klarissaa
ja obecnie siedze w domku po wakacjach myslę o powrocie do pracy ale zalezy czy znajde opieke do małego ale z drugiej strony szkoda mi go zostawiac

ona24 - rzeczywiscie niespotykana historia, mam tez taka kolezanke, ktora urodzila nie majac jeszcze 16 lat, teraz konczy studia ( miala 2 lata przerwy w nauce), jej cora jest naprawde swietnie wychowanym i madrym dzieckiem, wiec uwazam ze wiek tu nie ma wiekszego znaczenia, liczy sie dojrzalosc. a to tej osoby ktora uwaza ze jestem ciemna- moze jestem, bo nie przewidzialam ze prezerwatywy czasem pekacja. No ale to nie jest topik o ciazy:P

Gość ale ciemnota z was
o następna niedouczona która nie przewidziała ze gumki pękają...naprawde trzeba byc nieudacznikiem zeby takiego czegos nie wiedzieć :o

ja jak sie pewnie domyslacie jestem na macierzynskim, mialam w planach isc na wychowawczy i w trakcie od pazdziernika isc na studia - administracje, ale jeszcze nie wiem co z tego wyjdzie

ja obecnie jestem na pierwszym roku studiów uzupełniających zaocznych, licencjat udało mi się skończyć dziennie, gdy podchodziłam do obrony miałam pół rocznego szkraba. Początkowo nie potrafiłam pogodzić się z tym, ze muszę siedzieć z dzieckiem w domu i chciałam iść do pracy, ale niestety od 10 do 18 przy małym dziecku, gdy mieszkamy sami, bez rodziców nie udało się.

klarissa a bedzie Ci sie oplacalo wracac do pracy? pwnie niejedna mama staje przed tym dylematem, ale ja znam malo takich, ktore sie na to decyduja, do tego czasu az dziecko nie pojdzie do przedszkola, wiesz, jest tez presja spoleczenstwa, ze wyrodna matka zostawila blebleble..

Gość do ale ciemnota
ja zaszlam w zaraz po urodzeniu, bylo to jeszce W CZASIE miesiaczki, piatego dnia cyklu ( normalnie byly zawsze 28 dniowe.! Nie mogłam uwierzyc, ale widac organizm oszalal. Nie bralam pigul, bo karmiłam. No iw sumie swietnie sie stalo, rok po roku , wygoda ze szkoła, wspolne zabawy,ciuchy, za jednym zamachem caly balagan