Monika82 0 Napisano Luty 14, 2009 Neotropikalna0 odezwał się? Ja zaczęłam chodzić na aerobik 2 razy w tygodniu-cud się stał:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Luty 14, 2009 ja staram sie robic kazdego dnia brzuszk na nic wiecej nie mam czasu ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pseudomad 0 Napisano Luty 14, 2009 ja tez wlasnie lece sie uczyc.. dzis ostatni egzamin:):) trudny ale coś:( bede zagladac do Was:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 ja też robie brzuszki to znaczy dopiero zaczełam mam nadzieję że pomogą a ile już robisz? i po ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika82 0 Napisano Luty 14, 2009 Ja muszę zacząć ćwiczyć w domu ale mi się nie chce:( macie dziewczyny jakieś sprawdzone ćwiczenia na tą nie szczęsną część mojego ciała:( Gdzieś wyczytałam że skutecznie działa: 1.Krążenie biodrami 2.Nożyce (40-50) 3 Brzuszki (2 serie po 50) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 Neo pseudo papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffe in the morning 0 Napisano Luty 14, 2009 Witajcie ;-))) Jeśli chcecie to podzielę się z Wami moim doświadczeniem... Schudłam 10 kg ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 http://video.google.pl/videosearch?q=6+weidera&emb=0&aq=0&oq=6+# te cwiczenia polecam cwiczymy na aerobiku chodze tez na spinning.Moim zdaniem najbardziej jest najbardziej intensywny ze wsztstkich cwiczen fitnesowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 Monika w domu to sie nie chce:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Luty 14, 2009 ja robie niewiele ok.150 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 Mi też się nie chce i to bardzo:( najgorzej jest jak np zaczynam robic jakies cwiczenia a na drugi dzień mówie sobie dzisiaj jestem zmęczona zrobie jutro i tak jest ciągle:( Ale koniec z tym trzeba wkońcu wziąść się w garść i zacząć naprawde ćwiczyć;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Luty 14, 2009 sceri podziel sie swoim sekretem juz nie moge doczekac sie wiosny wtedy bede miala wiecej ruchu, przerzuce sie z zatloczonego autobusu na nogi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Luty 14, 2009 z tym odchudzaniem to jest jeszcze jeden problem mam w miare duzy biust i nie wiem jak o niego zadbac zeby po zrzuceniu paru kilogramow nie byl obwisly znacie jakies metody?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 aksamitka90 a zauważyłaś już jakies efekty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 dlatego kupilam karnet i chodze cwiczyc w grupie.Jakos wiecej osob to i razniej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aksamitka90 0 Napisano Luty 14, 2009 brzuszek jest bardziej plaski ale nie wiem czy to efekt diety czy cwiczen, a moze jedno i drugie dobrze na niego wplywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 a co myslicie o skakance? ja próbowałam ale jakoś nie idzie mi skakanie ale słyszałam że też jest dobre wiec chyba zaczne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffe in the morning 0 Napisano Luty 14, 2009 Mam 170 cm i ważyłam aż 77 kg jeszcze w listopadzie :-((( Obecnie 67 kg ;-) Przeszłam na dietę 1200-1300 kcal dziennie. Jadłam głównie nabiał, owoce, warzywa, mięso drobiowe i ryby zapiekane w folii w piekarniku. Zrezygnowałam ze słodyczy. Jadłam 4-5 posiłków co mniej więcej 3 godz. Chleb biały zamieniłam na razowy. Masło na masło roślinne ( ogromna różnica w kcal) 2 razy w tygodniu ćwiczyłam na siłowni po 1,5 h (45 minut sam orbitrek) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulyysse Napisano Luty 14, 2009 Hej! Ten link jest do aerobowej 6 weidera. No i niestety... jest fajny ale tylko na górne mięśnie brzucha. Mam sporą oponkę na brzuchu wiec jakoś tak w wakacje zaczęłam to ćwiczyć. Męczyłam sie niemiłosiernie, przeżyłam te 42 dni. Mieśnie brzucha sie wzmocniły nie mogę powiedzieć że nie ale tylko górne. A oponka jak była tak została dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
coffe in the morning 0 Napisano Luty 14, 2009 O biust dbam kremem do biustu z avonu, a ostatnio eveline różowym ;-) Pozatym codziennie biorę naprzemienny prysznic ( ciepła woda, zimna, ciepła itp) masuję się gąbką syrena, a potem masuję oliwką Ziaji ;-))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika82 0 Napisano Luty 14, 2009 Brzydula30 Też to ćwiczę na aerobiku:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o to ja 0 Napisano Luty 14, 2009 heh moją zgubą też są słodycze, chciałabym bardzo schudnąć chociaż z 10 kg na początek ale jak tego dokonać jak zewsząd tyle pokus, ja zaczełam 6 weidera, ale czy to coś pomoże, narazie tylko obolała chodzę i się ruszyć nie mogę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 Natika wlasnie kiedys dzieki skakance schudla40kg:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 Monika to sa dobre i polecane cwiczenia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika82 0 Napisano Luty 14, 2009 Więc dziewczyny skuteczny sposób na schudnięcie to dieta, ćwiczenia, skakanka , hula hop , kremy ujędrniające coś jeszcze wg Was? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 40 kg? To super od dzisiaj zaczynam skakać! właściwie od teraz :) Ide troche poskakać zrobiłam przed chwilą brzuszki rano jak się obudziłam zrobiłam 20 teraz 30 wiem mało ale to moj początek dopiero zaczynam wiec chyba nie jest tak źle...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Brzydula30 2 Napisano Luty 14, 2009 i nie ma niestety diety-cud.Cos o tym wiem bo jestem dietetyczka:) Bez cwiczen marnee efekty Musze sie pozegnac Wpadne jeszcze do Was Milej soboty{czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika82 0 Napisano Luty 14, 2009 Brzydula30 papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pikapika333 Napisano Luty 14, 2009 przyłaczam się do was :) skakam już 3 dni na skakance, bo wiem ze to skutkuje. kiedys,jakies 4 lata temu odchudzałam sie w ten sposób i naprawde ładnie sobie wyrzeźbiłam ciało. no ale moja skłonność do fast-foodów spowodowała,że znów się muszę wziąść za siebie.ja tak skacze około 200 razy normalnie, 40 na dwóch nogach złączonych i 20 na jednej i 20 na drugiej nodze:) mam nadzieje że poskutkuje. ja tam chce tylko z 5-7 kilo zrzucić,bo nie jest tak tragicznie,ale oponka mi się juz zrobiła i tyłek urósł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Natika468 0 Napisano Luty 14, 2009 jestem ...już po skakaniu ufff ale się zmeczyłam ale przynajmniej wiem że to da jakies efekty mam nadzieje ze z dnia na dzien bedzie lepiej z moja kondycja narazie zrobiłam 100 podskokow a i to z przerwami bo mi sie ciągle skakanka zawijała ale troche sobie poskakałam od razu się lepiej czuje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach