Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malyna

Schudnąć do wakacji!

Polecane posty

No właśnie! Ja stawiam na śniadanie. I jem zawsze w domu na SPOKOJNIE siadamy z mężem i jemy razem. i zjem czasem dwie albo czasem trzy kromki albo dwie parówki (zmieni się jadłospis jak zacznę dietę). Zawsze mi mówili, że śniadanie to podstawa. Ono daje najwięcej energii. :) A ja bardzo lubię słodycze. I to jest moje strapienie. Ale ostatnio np. jem suszone morele albo śliwki. Też kalorie ale te "lepsze" hihihihi ;p

Gość MoTyL55
Laski ja mykam spac :) Do uslyszenia jutro :) Dobranoc wszystkim, no i kolorowych snow zycze.. Jestem z wami duchem hehe 3 majcie sie.. :)

Gość martynka0325
Bo pomyślcie sobie co mają powiedzieć kobiety które ważna po 200kg ? ;) Z nami nie będzie tak źle ;) schudniemy, będzie nam lżej i zdrowiej ;)

No to idziemy spać. :) Dzięki wielkie, że tyle Was się odezwało na moją propozycję! :)

Gość coca-cola12345
Ech kurcze dziewczyny, dobrze ze tu trafiłam bo ja też planuje co nieco zgubić do wakacji.U mnie wszystko było w porządku,ale zaczęłam brać tabletki anty i od dwóch tygodni czuje się spuchnięta jak balon... No wiec sobie postanowiłam ze do wakacji stracę z : Talia-65-60 brzuch-84-75 biodra-94-90 uda-51-48 Najbardziej mnie wkurwia ta fałda na brzuszysku_-_ Od 3 dni cwicze codziennie,chodze na spacery i jem mniej .Wyzerowałam białe pieczywo,słodycze(no dobra, od czasu do czasu batonik...kazdy czasem moze) do tego balsam wyszczuplający ,masaże i zimny prysznic od czasu do czasu...mam nadzieje ze uda mi sie dopiąc celu. Wspieramy się?

Gość martynka0325
Witaj coca-cola12345 pewnie że się wspieramy !!!!! ;) trzymaj z nami a wyjdziesz na tym dobrze :D

Gość coca-cola12345
;) Fajnie, ciesze sie dziewczyny! To dobrej nocy życze;*

Gość martynka0325
No i ze mnie ;)

Piszę od razu żeby nie zapomnieć, co jadłam na śniadanie: - 1 i 1/2 malutkiej kajzerki z serkiem camembert turek figura z rzodkiewką, szczypiorkiem, rzeżuchą, czerwoną papryką i odrobiną majonezu, - herbatka (bez cukru, bo lubię ten smak;p). (A bułeczki to sama w piekarniku piekłam rano). :)

Gość matka_przed_30
Ja jeszcze nic nie zjadłam. Narazie kawa. Nakupowalam sobie jak zwykle jakis pierdol, niby odchudzających: serki, musli fitnes, herbate wspomagajaca oschudzanie, i ide jeszcze do sklepu ze srodkami dla sportowców po jakies spalacze tłuszczu. Moze zaczne znow cwiczyc brzuszki na moim nowym, tydzien uzywanym sprzęcie... Myslalam, zeby sobie jakas dietke sciagnac z netu. czasem mi to pomaga, jak mam jakas sciage i gdy sie tego trzymam. Tak schudlam po ciązy. Stosowalam wszystko wg diety spisanej przez dietetyczke. Schudlam sporo. Jak juz schudlam, zaczelam wpierdzielac slodycze. I znow to samo. Ale coz, nie bede sie rozpisywac. Ide jesc sniadanko, i szukam jakiejs mądrej diety. ;)

Gość martynka0325
Witam Panie ;) Jak właśnie wstałam. i jak na razie pije wodę ;) a na śniadanie to nie wiem kompletnie co mam zjeść..

noo widze ze duzo sie dzialo jak mnie nie bylo :P ja na śniadanko płatki z jogurtem i troszke pozniej marchewkeeee xD zycze powodzenia ;]

Gość martynka0325
A więc ja na śniadanie zjadłam : Jednego pomidora z cebulką i połowę bułki razowej z ziarami.

Hej ja też się przyłacze:) moja waga to 58 kg przy wzroście 161. Chce dojść do minimum 52 kg. Czyli 6 kg do stracenia. Śniadanie to :szklanka wody -w sumie zawsze pije na czczo z przyzwyczajenia. Kawa z mlekiem. potem pół grejfruta teraz sobie jajko gotuje i zjem dwie kromki chleba razowego z margaryną ,cebulką,pomidorem. :) Tak mysle,że na obiad jakąś zupke chyba ugotuje a na kolacje zjem tuńczyka w sosie własnym

Tak ogólnie to miałam poczekać z dietą do wyjazdu. Bo jadę do hiszpani na początku marca na truskawki i tam napewno trochę schudnę nawet i ciężką pracą ale po co czekać nie??

Gość bzyku bzyku
lepeij dziewczyny omijacie chle bo jest niepolecany na diecie, problem tylko ze trudno go zastapic. i poza tym nie chodzi o kalorii ,chodzi o skladniki- myslicie ze jak zjecie 3 paczki dziennie ,czyli powiedzmy 1000kcal dziennie to nie przytyjecie?

Gość martynka0325
Hmm na taka bułka na pewno ma trochę kalorii ale to tylko dzisiaj sobie pozwoliłam tak to jem co dziennie rano 2 kromki wasy . ;) Teraz to by się przydało poćwiczyć trochę ;)

Gość martynka0325
A co powiedzie na temat palenia papierów? Czy to szkodzi przy diecie czy nie?

Gość martynka0325
Papierosów*

Gość MoTyL55
Witajcie :) Jak wam idzie ? Ja wlasnie ze szkoly wrocilam.. O 7:15 zjadlam platki z mlekiem 10:00 male jablko 13:00 kawalek piersi z kurczaka, do tego wazywa i surowka o 15 mam w planie zjesc ciemna bulke z pomodorem, szczypiorkiem i kawalkiem chudej szynki o 17 aktivie a potem poskakac na skakance minimum 45 min :)

Gość martynka0325
Hej MoTyL55 to widzę że dobrze Ci idzie ;) A oprócz skakania na skakance robisz jeszcze jakieś inne ćwiczenia?

Gość MoTyL55
martynka0325 --> Wiem, ze to nie ejst jakos bardzo malo kalori tylko cos kolo 1200.. Ale zalezy mi na tym zeby zzucic te 10 kg.. Nie popsuc sobie przemiany materi.. No i za 3 dni nie zucic sie na jedzenie... A po za tym zawsze potem mozna obnizyc kalorycznosc, jak juz sie triche schudnie.. No jeszcze brzuszki i ajkies cwiczenia, ale jeszcze nie wiem co.. No i za chwile bede sprzatala zeby aklorie spalic :D

Gość martynka0325
No masz całkowitą racje ;) Ja już po ćwiczeniach porannych ;) I nie wiem co na obiad wymyślić ;P

Gość MoTyL55
martynka0325 --> Hm.. no ja tez nie wiem ;p hehe ja chcialam zupe jarzynowa, ale mama nie miala czasu i mi nie ugotowala :( No i dlatego ten kurczak z wazywami :)

Gość martynka0325
Puki co nie jestem jeszcze głodna od śniadania o oby tak dalej ;)

Gość MoTyL55
martynka0325 --> Powiem tak, z doswiadczenia wiem, ze jak sie malo je to organizm sie tak jakby ''odzywczaja'' od jedzenia nie czuyjemy glodu itd.. Ale lepiej jesc czesciej.. Bo jak Ci metabolizm padnie to nie schudniesz.. A jak robisz duzo przerwy mierdzy posilkami to organizm bardziej oszczedza, i odklada to co dostal.. Bo boi sie ze nie dostanie pozywienia.. No i mozna nawet przytyc

Gość martynka0325
No właśnie idę zrobić jakąś zupę ale nie wie czy mi się uda bo jeszcze nie gotowałam nigdy sama zupy :P