Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

kiedy poznałyście płeć maleństwa??

Polecane posty

zastanawiam się kiedy najwcześniej lekarz może okreslić płeć dziecka na średnim sprzęcie usg bo od tego to też pewnie zależy jak oczywiście od umiejętności

tak szybko:)?? super... ja jestem teraz w 13 tc:) 19.02 idę na usg i jestem ciekawa:)

ja poznałam w 20 tc wtedy jaest bardziej pewne myslę ze 12,13 to troszkę wczesnie :)

ale szybko się dowiedziałyście! moj mi długo nie mówił, żeby się nie pomylić! bo mała się zasłaniała! chyba dopiero ok 26 tyg się dowiedziałam!

Heh, to ja jestem rekordzistką. Dowiedziałam się w dniu porodu. Mała się tak chowała, że nie było widać. W dodatku blizna na brzuchu zasłaniała wiadome miejsce, a mała ciągle dupką wypinała.

ja poznałam płec dokładnie w 13T1D lekarz co prawda nie mówił o 100% pewności ale powiedział że jak to nie będzie chłopec to się baaaardzo zdziwi:D:D

Gość
u mnie cały czas pokazywała sie dziewczynka. Przez cała ciąże aż do porodu... kiedy urodziałm synka ;)

1 ciaza 15/16 tydz gin mowil ze syn na 100% a jak sie pomylil to mozna po koniaka na otarcie lez przyjsc do niego :-D - nie pomylil sie ;) 2 ciaza 13/14 tydz na 99,9% miala byc corka i jest corka ;) zreszta mi gin pokazal na usg i nie bylo watpliwosci co jest miedzy nogami zwlaszcza u syna bylo super widac ;)

Na sali operacyjnej, w 16 tc lekarz podejrzewał chłopaka, w 20 tc inna lekarka tez widziała chłopaka, ale nikt nam tego nie potwierdzał i urodziłam piękna córeczkę :)