Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolala

89 , 88 rocznik

Polecane posty

Gość kolala

skoro mamy juz topik mamy rocznik 85 To moze utworzymy topik mam 88,89?;) sa tu takie?

Gość kolala
nie musisz nas obrazac. Ten topik nie jest dla takich jak ty, wiec odczep sie. Durna baba....;/ |tego rocznika jest wiele mam i uwierz mi niektore lepsze od tych starszych.

Gość Niunia89
ja jestem z 89 ale jeszcze dopiero w brzuszku jest malenstwo

Gość o matko....
ja też 89

Gość o matko....
nastoletnia mama to ty JUŻ (znowy) z drugim dzieckiem w drodze

ślub planowaliśmy na czerwiec, ale jednak stwierdziliśmy, że na razie nie potrzebujemy tego zamieszania i odłożyliśmy na przyszły rok.

Gość .89 rocznik.
Zgłaszam się ;) Jestem w trzecim miesiącu ciąży

nastoletnia mama a wiesz juz co bedzie, chlopiec czy dziewczynka tym razem? pozdrawiam :)

Gość olaml
Cześć dziewczyny :) Ja jestem z rocznika 89 i za 2 miesiące będę miała maleństwo :)

Gość pivonka
hello ja jestem rocznik 88 studiuje se farmacje i imprezuje :D pozdrawiam

Gość wkurzajace baby
dzyna wez ty sie odpier... i zajmnij sie soba a nie bedziesz sie ludzi czepiac! Hej,tez jestem 89 :)

wypraszam sobie ja nie jestem ze slamsów, ani ze wsi... W maju bede miała 21lat a we wrześniu biore ślub... Po ślubie zaczynamy starania, ja już będę miała skończoną szkołe i zawód... Mój narzeczony ma 26lat... pracuje. Planujemy świadomie dziecko... I nie uważam się za nieodpowiedzialną osobę...

Gość olaml
Nie piszcie do tych co obrażają bo zaśmiecą topik swoimi nudnymi i głupimi wypowiedziami

Gość dzyza
"zajmnij" nie wiem co to znaczy. skoro masz "zawod" to nie ma sie czym scic bo nawet do lo nie aspirowalas.

a czy zawód, to nie jest to że ktoś jest socjologiem? pedagogiem? nauczycielem? To nie jest zawód to co to jest? A co do matury to mam i nawet bardzo dobrze zdana, także nie wypowiadaj się jeśli nie wiesz..

Gość no tak hehe
dzyza ty to wykształcona jesteś:P Co to znaczy ,,scic"? :D

Gość olaml
nie karmić trola :-o

Gość dzyza
zawod w wieku 21 lat to mozna miec co najwyzej tokarz albo fryzjerka

Hej Dziewczyny ja jestem z 88 i moja córeczka 2 tygodnie temu skończyła roczek, była jak najbardziej planowanym dzieckiem. Jestem szczęśliwą żoną matką i studentką

nie bo jest jeszcze studium:) To tyle już więcej na ten temat nie będę pisać... :) A co do mam w moim wieku:) To powodzenia!!! I wszytskie najlepszego:) Dziecko to skarb... No i nie jedna w naszym wieku jest bardziej odpowiedzialna, niz niejedna 30-latka:) Ale tak to jest nikomu się nie dogodzi:) Ważne abyśmy MY były szczęśliwe i to się liczy!!! ;) 🌼

Gość Niunia89ldz
" za studia o ile w ogole macie mature sie brac a nie rozmnazac jak kroliki.... to jest nieuswiadomienie spoleczne! dzieci z slumsow i wsi" ja jestem w 3 miesiacu jestem na studiach wlasnie skonczylam sesje wszystkie egzaminy zdane mimo tego ze mam teraz trudnosci z koncentracja i caly czas mi sie chce spac wiec niewiem w czym problem jestem na dziennych jak bedzie dziecko przepisze sie na zaoczne mama i moja przyszla tesciowa na pewno mi pomoga moj partner zreszta tez

Gość o matko....
jak można planowac dziecko mając 20 lat

Gość o matko....
... i chciec w tym wieku wychodzic za mąż (sorry pewnie wypadało wyjśc za mąż bo jak sie dziecko planuje)

Gość inek
hej ja jestem rocznik 88 :) jestem mamą 14 miesięcznej córeczki, pół roku po ślubie i na drugim roku studiów :) i nie jestem ze wsi (hehe )