Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolala

89 , 88 rocznik

Polecane posty

Gość GosiaczekKRK
czesc dziewczyny! ja rocznik 88 i 10 tydzien ciazy:) pozdrawiam

Forum kafeterii jest ogólnie mało zachęcające - ze względu na sporą ilość pomarańczowych gości - siejących zamęt i nieprzyjemną atmosfere. :/ Udzielacie sie tylko tu mamusie 88 czy gdzieś jeszcze??:>

Gość GosiaczekKRK
gdzies jeszcze tez. znalazlam to forum dopiero dzis moze mi wyjasnisz jak stac sie czarna?

musisz sie zalogować tam jak piszesz posta chyba w preferancjach. Ja zapraszam ogólnie na ciązowe pogadanki na portal parenting.pl obywa sie tam bez 'złośliwych' 'dobrych' rad :/

dopisuje sie.... nick..........tydzień......termin.......miejscowość..... ..wiek.... płeć - Imię Karola1988...14.......28.08.09.......Gdańsk.....20 Gosiaak.......20.......11.07.09......Jastrzębie....21 agawerka.....19......21.07.09.......Wrocław......20 Lolunia.........???......??????????.......Częstochowa..2 0 krlnk...........36.......20.03.09.....Kielce.........21. .....C-Julita anitka wawa....8......05.09.09.....Warszawa....21..... kokocz88........36.....18.03.09......Rybnik........20......C MAMUŚKI; anitka wawa....20......Warszawa......1.....10mc-y

polecam- forum lepiej wygląda technicznie- a za to kafe jest bardziej popularna :)

o kokocz widze ze ten sam tydzień ciązy mamy :) Kiedy termin? ja mam na 20 marca :)

nick..........tydzień......termin.......miejscowość..... ..wiek.... płeć - Imię Karola1988...14.......28.08.09.......Gdańsk.....20 Gosiaak.......20.......11.07.09......Jastrzębie....21 agawerka.....19......21.07.09.......Wrocław......20 Lolunia.........???......??????????.......Częstochowa..2 0 krlnk...........36.......20.03.09.....Kielce.........21. .....C-Julita anitka wawa....8......05.09.09.....Warszawa....21..... kokocz88........36.....18.03.09......Rybnik........20... ...C gosiaczekkrk...10.......19.09.09....kraków........21.......

no i po co sie pytam skoro mamy tabelke :/ ehh :) ja jak napisałam wyżej polecam troszke inne forum ze względu na oszczędzenie nerwów wywołanych przez pomarańczówki - na początku już dały popis swoich umiejętności - ja nie lubie czytać wypowiedzi ludzi którzy są "mądrzy" na każdy temat, a najbardziej na taki który ich nie dotyczy. :) Pozdrawiam wszystkie młode mamusie i ciężarówki :)

a ja tez mogę sie do was dopisac? jestem rocznik 90 mam 19 lat i jestem w 18t.c :)

gosiaczek i co zaglądałaś na to forum?? jak tak to do popisania tam :) jak nie to będę was podczytywać tu :) W każdym razie informuje ze jest również bardzo fajne forum na parenting.pl i Topik dla młodych mam- oczekujących i obecnych jak najbardziej też i też trzeba go rozbujać :) więc zapraszam :)

Hejka dziewczyny. A co tu taka pustka??Na innych forach rozmowy w najlepsze a tu ciagla cisz...trzeba czesciej zagladac

ooo ale się tu fajniej zrobiło, coraz nas więcej, musimy się rozkręcić a na pomarańczowych złośliwców po prostu nie reagujmy i nie odpowiadajmy i z głowy, popiszą popiszą i przestaną. Witam was wszystkie cieplutko. Jak sie czujecie dzisiaj? Ciekawe co tam u Agawerki po usg 3d.

hajka Gosiaak.Jak tam dzionek??? Ja nie dawno wrocilam z pracy...ale sie narobilam jak glupi osiol Normalnie nie mam sily a maluch jeszcze urwisuje....

A my się dobrze czujemy. Brzuszek rośnie z dnia na dzień. Tylko jem i jem, ja na szczęście nie pracuje więc mam dużo czasu na odpoczynek :)

hej dziewczyny:) Dzidzia w pelni zdrowa, ruchliwa i w ogole wszystko ok, tylko wbrew naszym zalozeniom jednak coreczka, no ale najwazniejsze, ze zdrowa:)dziadkowie wniebowzieci, bo chcieli wnuczke, wiec tak tez sie stanie;) ogolnie nie polecam 3d...malo widac, przynajmniej u mnie- pelno pepowiny i dziwnych mazi w srodku, buzke widac ladnie, skrzyzowane raczki tez, ale generalnie tyle samo mozna zobaczyc na zwyklym usg, wiec za ta kase lepiej kupic cos bajeranckiego dla dziecka niz bajerzyc je przed narodzinami :P pozatym duzo zalezy od dziecka i lozyska- ja mam przodujace lozysko, a dzidzia prawie caly czas trzymala pepowinke miedzy nozkami, w jednym tylko momencie udalo sie ginowi wychwycic wargi sromowe, bo juz stracilismy nadzieje na poznanie plci. pozdrawiam i milej nocki :)

heej, zyjecie dziewczyny??my juz po kolejnej wizycie, dostalam skierowanie na...usg 3d, masakra jakas! no, ale trzeba zrobic badania prenatalne, wiec jak mus to mus. jeszcze tylko morfologia i ostatnie usg mamy w czerwcu :) ale ten czas leci...dzis wlasnie zaczal mi sie 21 tydzien, myslalam, ze te tygodnie zmieniaja mi sie w niedziele, a ostatnio okazalo sie, ze jest inaczej:P a jak tam Wasze dzieciaczki?