Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abigel

JESTEM A WY?

Polecane posty

ale urlopu nie wziales bo nie bylo szefa:P;)

z pogodą fajnie :) wogóle to się spaliłam :P nie rozumiem, co siedzi w głowie osobie która ma męża i dziecko jest 2 lata starsza i nie raczy mi pierwsza powiedziec czesc, jak ja jej nie powiem to się nie przywitamy, nie rozumiem takich ludzie. tzn. wiem co siedzi w głowie jest wielmożną Panią z dzieckiem i należy się jej szacunek, a ja jako osoba stanu wolnego bez dziecka powinnam się jej kłaniać pierwsza. Czy to nie jest chore? Ja wychodze z założenia że jak sie znamy to rzaden wiek i inne sprawy nie maja znaczenia, witamy się bo sie znamy inicjatywa jest z obu stron. No ale już miałam takie wrażenie co do tej osoby kiedyś - i musialam to sprawdzić, nie mówiac pierwsza cześć:D Ale kiedyś przy najbliższej sposobność jeśli będę w jej towarzystwie wyśmieje to myślenie, ciekawe jaka bedzie reakcja:D

jestem chyba najniżej w hierarchi choć ciekawe czy kobieta rozwódka, rozwódka z dzieckiem, panna z dzieckiem.. wg tej głupio pokrętnej teori jest na którym miejscu:? a przypomnialam sobie jeszcze cos, jak była zaraz po ślubie to mojemu tacie powiedziała cześć, mój tata się zdziwił i powiedział czesc:P tak pewnie ona i mój tata są na tym samym poziomie i dlatego jemu mówi cześc (tzn raz powiedziała:P) a też się jej mamusi swego czasu nie podobało, jak moja siostra która jest 10lat starsza od niej majac lat 3 (ona 13) mówila do niej czesc (zreszta dalej mówi), mojej mamie powiedzialy ze czy ona wie ze siostra moja mówi do tej wielmożnej czesc, mamie jej powiedziała a co dzień dobry ma mówić? teraz bede jej dzien dobry mowic:P

witam. Do tego co wie kim jestem.Pole masz oczyszczone:DParanoik mnie wykiwał:D Ale jest na uczuciowym i poprzygladam mu się.:O:(:P

no dobre wychowanie niby mówi , że ktoś młodszy powinien się przywitać ze starszym , ale w życiu jak to w życiu to bardzo różnie z tym jest :classic_cool: ja osobiście odpowiadam zawsze cześć choć do mnie mówią dzień dobry :-P no ale z tym to różnie różniście jest:-) a tak ogólnie to ja sam nie wiem i jestem daleki od dawania jakichkolwiek rad jak ktoś chce mówić cześć, dzień dobry, witam , czołem czy jeszcze inaczej i kto komu pierwszy i dlaczego :-) ------ desznik09> 🖐️ a tak jaśniej o co chodzi ?

ja też, bardziej twierdze, ze jesli ktos, chce powiedziec to mówi - i nie ważne czy ma 5lat czy 50lat

to chyba do mnie bylo, choć nie wiem czy brzydulka zna desznika. niemniej sama dokonca nie wiem o co mu biegło.

mnie tylko drażnią takie schematy. ale generalnie ma to gdzies,

aj nie wiem czy do mnie, bo sama nei wiem o co biegło. a zresztą czy to ważne. nikt chyba nie wiem o co chodzi, widacznie tak to miało byc.

poszłabym spać, ale mnie plecy bolą :o

ja to nierozumiem, jak w dzien mozna spac

no, ale to wczoraj, a dzis mi ciągle słońce w plecy grzało i zamiast sie uspokoić, to nie bardzo sie poprawilo.. a wzasadzie to dzis juz spokoj powinien byc. szkoda ze nie jestem fototyp nr 4:P