Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tytu

Sposób na niemiłą teściową

Polecane posty

Gość tytu

Jeśli macie jakiś to proszę dajcie, moja jest dla mnie bardzo niemiła, nie wiem czym na to zasłużyłam, zawsze starałam się być dla niej uprzejma i grzeczna a ona oskarżyła mnie że nasze dziecko urodziło się chore... jest mi smutno bardzo i boli mnie to

to ze ona wyjeżdza z tak durnymi oskarzeniami świadczy tylko o niej:o olej ją, unikaj i traktuj jak powietrze. po co masz się denerwowac. zajmij się dzieckiem i się nie przejmuj

Gość wstąszka
a dlaczego powiedziała ,że chore ?

Gość kupa siku jedna rodzina
najlepiej nie utrzymywać kontaktów.... ja bym tak zrobiła...

Gość odetnij teściowa ze swojego
życia. A co na to twoj mąż?

Gość ojej może tak powiedziała
z rozpaczy, bo pokochała wasze dziecko, przełam się i spróbuj z nią szczerze porozmawiać, może okazać się, że teściowa nie jest wcale taka zła :)

Gość tytu
jestesmy juz 7 lat ze sobą i zawsze była dla mnie niemiła, od 1,5 roku jesteśmy małżeństwem i myślałam ze może po ślubie się coś zmieni, ale niestety nie. Starałam się - nie wyszło, jak byłam w ciąży to powiedziała ze na pewno przytyje i że mam niebanalne rozstępy... jak się dowiedziała ze to dziewczynka, to powiedziała, że lepiej urodzić chłopca bo dziewczynce kupa "tam" wchodzi i ona się cieszy że ma samych synów :(

Gość z miłości oskarzyła synową
wez się puknij.Dziewczynie zostanie na całe życie dobrze radza wyrzuć ją ze swojego zycia.

Gość gość
Ta baba to psychopatka. Jak 80% bab.

Gość gość
z tesciowa nie wygrasz, dobrze ci radze nie odzywaj sie. olewaj ja , rzadko sie spotykaj i tyle, nie pros meza o pomoc bo nic nie zrobi. faceci tacy sa widza co i jak ale przed mamusia sie trzesą