Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość
Co do tej pani to niech się zdecyduje czy to dom mieszkalny czy pokoje hotelowe Ja widziałem wystrojona sale oraz nowe piękne drewniane domki całoroczne z pelnym wyposażeniem mogę polecic

Gość gość
Pzrzepraszam ale zaponialem dopisać ze widziałem to w Zaglu nad jeziorem w Plawniowicach

Gość gość
zaraz jadem,ja tez na weselu w constantinie byłem i tort mi nie smakował

Gość gość
wy sznury na tym forum piszecie tylko o tym zarciu ile czy można wziasc na wynos a nie interesuje was otoczenie w którym chcecie przebywać i atmosfera która w tym pięknym dniu tworzycie sami Jak czytam to forum to mam wrazenie ze oglądam wielkie zarcie zobaczcie go i wyciągnijcie wnioski

Gość gość
Mówi ktoś wyżej że wesele to nie wszystko? A co jest po za tym Pytam? Przypominam że to FORUM służy właśnie do tego aby pomóc osobom szukającym sal na wesele. Nie zawsze jest tak że opinie dawane przez samych właścicieli są miarodajne i dlatego trzeba wysłuchać osób które robiły w danym miejscu przyjęcie i jakie mają wrażenia. Dużą zaletą są sale które posiadają miejsca noclegowe i to jest ich plus. Na pewno nie jest tak jak pisze ktoś wyżej że obsługa wypisuje tu brednie na konkurencje żeby odebrać im klientów. Z reguły jest tak że oni dostają wypłatę czy jest wesele czy go nie ma, więc im na tym nie zależy. Ale właścicielom którym biznes nie idzie a widzą że konkurencja ma obłożenie , wypisują tu brednie. A wystarczy zadbać o dobrą organizacje wesela, o dobre jedzenie a przede wszystkim o stały personel któremu można zaufać. Żeby to osiągnąć to na pewno trzeba godnie zapłacić za wykonaną prace ludziom którzy to zrobili. Zadbać o dobre produkty i dobrą organizacje samego wesela. Obiecywać gruszki na wierzbie a potem się burzyć że ktoś to skrytykował nie ma sensu. Mam nadzieje że tym wywodem ruszyłam sumienie nie uczciwym właścicielom lokali którzy organizują przyjęcia nie tak jak powinni.

Gość gość
Co wy dopierdzielacie sie do tego tortu.to narzeczeni w cukierni zamawiaja wg gustu,a nie np sala constantin.to ze zezarles niedobry tort powiedz mlodym bo to oni wybierali a nie ktos z firmy,sali czy restauracjii.widac,ze glos zabieraja ludzie ktorzy do tej pory bywali na urodzinach "u cioci Jadzi".

Gość gość
no i odezwał sie właściciel Constantina w obronie tortu,przecież nikt nie napisał że na sali piekli tort ,jełopie jeden

Gość gość
To forum nie sluzy nikomu z weselnikow tylko niedowartościowanym (kucharzom)którzy nic nie osiągnęli zmieniają prace jak rękawiczki i krytykują wszystko gdyby wpisy nie były anonimowe można by uznac za wartościowe a tak to niech ci którzy chcą robic imprezy w lokalach kierują się zdrowym rozumem.Dobra organizacja jest tam gdzie można kraść i staly personel który można skorumpować a zarazem zaufac.Wlasciciele lokali przyj zyjcie się swoim lojalnym pracownikom

Gość gość
a ja znalazłam salę na wesele dzieki temu forum,nawet nie wiedziałam o istnieniu tej sal bo jest dość daleko prawie 50 km,ale byłam zobaczyłam i zrobiłam tam moje wesele,było super

Gość Monika i Karol
W cale się nie dziwie że kucharze którzy pracują za marne grosze zmuszeni są kraść , trzeba im godnie zapłacić a na pewno nie będą tego robić. Chyba że przykład daje im ktoś z góry a oni sądzą że też tak mogą. Ale rozmowa tu na temat sal weselnych a nie o pracy na kuchni. Ja szukam sali w okolicach Zabrza tak na około 100 osób czy ktoś poleci coś normalnego?

Gość gość
Typowa polska mentalność jak mało placa to trzeba okraść nikt nikogo nie zmusz do pracy ja bym się zwolnil a nie został wyrzucony z pracy

Gość gość
A ty gościu jak myślisz że ty kradniesz to kradną już wszyscy? Każdy sądzi według siebie stare przysłowie jak świat i sprawdza się do dnia dzisiejszego. Ktoś ma fajny zespół muzyczny ? Co powiecie o formacji muzycznej SILVER lub DANMAR? Słyszał ich ktoś jak graja?

Gość gość
kochany przedmówco czytaj ze zrozumieniem a nie obracaj kota ogonem

Gość gość
Jelop i hooj to ty i twoja stara.gadamy o sali a ty o tortach.to ci odpowiadam tepaku,ze to nie sprawa sali.to mozesz napisac w innym temacie.powyzywac tez potrafie,ale weszlam na te forum poradzic sie albo wydac opinie a skoro nie czytasz ze zrozumieniem smieciu twoja sprawa.taaaa jestem wlasciecielem ale swoje d**y a nie constantina.tu zeby wydawac opinie trzeba byc kucharzem weselnym,wlascicielem sali,kierowca aut weselnych?masakra

Gość gość
no to skąd wiesz jełopie co sie w Constantinie dzieje jak ześ nie właściciel

Gość gość
Zapomniała pani dodać kamerzystę, orkiestrę i księdza.

Gość gość
Bo bylam tam raz na komunii i dwa razy na weselu ty nie doj*******y idioto i sama sie przygotowuje do slubu.to tak dziala:dzwonisz,pytasz sie ile za osobe i co wchodzi w cene,pani ci mowi tototo i we wlasnym zakresie tort i wodka.ot cala tajemnica durniu bez szkoly.

Gość gość
15.44 ty jestes taki glupi czy takiego na kafe zgrywasz?

Gość gość
ha ha ha h ,poszczałem się w kalesony

Gość gość
forum dla debili ha ha ha Jak tu można dowiedzieć się czegos wartosciowego

Gość gosc 1
forum dla debili ha ha ha Jak tu można dowiedzieć się czegos wartosciowego

Gość gość
W sam raz dla takich jak ty, co wypisują bzdety.

Gość gość
a co ty jełopie do tego tortu sie doczepiles

Gość gość
A ty po hooj doczepiles sie tego jelopa-aha ograniczona ilosc slow i rozsadnych opinii,czy w twoim patologicznym kregu tylko sie mowi ograniczona ilosc slow nie do tematu?

Gość gość
On wogole jest ograniczony-siedzi na tematach weselych i gowno wie w temacie

Gość gość
Powiedział co wiedział w tym temacie. Te jełopy tak już mają

Gość gość
ale kto ,jełop czy ten co od jełopów wyzywa ,bo juz nie wiem kto i z kim

Gość gość
hej ,jełopie jesteś tam

Gość gość
Jestem durniu co tam u Ciebie:D