Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniczka84

SALA WESELNA NA ŚLĄSKU Mikołów, Tychy, Gliwice, Ruda Śląska i okolice

Polecane posty

Gość gość
Skoro był kwasny farsz to czemu nie oddales i nie zwrociles uwagi co maja pierogi wspólnego imprezom weselna Dla ciebie było za kwaśne dla kogos za slotkie Fajna degustacja pierogow przed weselem chciales mieć pierogi na weselu same bzdury

Gość gość
Ten co pisze o tych pierogach ze były kwaśne to miał na pewno kaca bo wszyscy co jadom na domki to wela w kociol do upadłego i nie wiedza czy pili w piwnicy czy szczali w szczawnicy

Gość gość
No tak macie racje, co maja pierogi do menu weselnego? Jeżeli ktoś nie umie zrobić pierogów to strach patrzeć co by wywinoł z takimi poważnymi daniami jak są na weselu. Jak ktoś się nie boi polecam tą kuchnie i sale weselną. Wtajemniczeni wiedzą jak skonczyła się ta sprawa z pierogami bo nikt wcześniej o to nie pytał. Dajcie już spokój tym pierogom i zastanówcie się co sami piszecie , nie ma co się już pogłębiać . Chodzi tu teraz o to czy jest coś lepszego?

Gość gość
Jadłam pseudo pizze w tym pseudo żaglu , nigdy więcej.

Gość gość
Polecam ci kolego Sielane w Nieborowicach bo widze ze jesteś wymagającym klientem

Gość gość
Pseudo zagiel możecie nury calowac w d**e

Gość gość
Szczyrk,bo tam są nowe sale i gratisowe noclegi dla gości....

Gość gość
Ciekawe gdzie ta pizze jadles jak tam niema pizzy

Gość gość
No jak tam nie ma to trzeba wymyślić.Polacy są żądni krwi.Aby drugiego zniszczyć.To nam najlepiej wychodzi.

Gość Zuzanka8888
Odradzam ,,nad jeziorem'' w Tychach oprocz jedzenia ,ktore jest pyszne nic mi sie tam nie podobalo, wlasciciel nie mily kelnerzy i kucharki wypici w trakcie wesela, pokoje nie fajne, poniewaz w pokoju tylko prysznic jedna ubikacja na holu dla wszystkich pokoi....

Gość gość
Ja mam 16 sierpnia wesele pod arkadami w sierotach jakie są opinie bo sale wzielismy w ciemno i trochę się teraz stesuję czy wszystko jest wporządku

Gość tararara252
Witam, macie może jakieś opinie o Energetyku w Pyskowicach? Chcę tam urządzić ślub za rok. Będę wdzięczna za każdą opinie. Dodatkowo szukam info o Tawernie w Kleszczowie.

Gość gość
A może o Żaglu w Niewieszy ktos może powiedzieć coś więcej? Warto tam sprawdzać?

Gość gość
Mogę polecić Labedzia w Dzierznie po rewolucjach Geslerowej Najlepszy lokal w okolicy

Gość gość
Kolezanka robila wesele w Sierotach pod arkadami i jedzenie było kiepskie ztego co wiem więcej osob nazekalo na kucharza ze mało się stara podobno wypalil się i robi masowke

Gość gośćFOTO
Zapraszam chętnych na DARMOWĄ SESJĘ ŚLUBNĄ (także narzeczeńską) - szeroki zakres plenerów do wyboru: morze, góry oraz inne miejsca, zgodne ze wspólnymi ustaleniami. Zgłoszenia z Waszymi zdjęciami przesyłajcie na adres: kpfoto@interia.pl, akcja trwa: lato 2014 (ew.jesień jeśli takie jest życzenie pary) lub do wyczerpania miejsc.

Gość gość
Ja też będe miała wesele w sierotach, może jakieś namiary na tą koleżnakę która była nie zadowolona? To co ja słyszałąm mija się strasznie z tym co pani mówi chyba że to jakaś zazdrość przez panią przemawia bo na pierwszy rzut oka tak to wygląda. Ale dobry lokal i tak sie obroni a zły zawsze zostanie złym i nikt do niego nie przyjdzie wystarczy zobaczyć na rezerwacje. Pozdrawiam nie zadowolonych.

Gość gość
Udez w stol a nożyce się odezwa trzeba z pokora przyjąć negatywna opinie a nie isc w zparte wkoncu zyjecie z klientow

Gość gość
Nie rozumiem tej ostatniej wypowiedzi? Kto niby z kogo żyje? To że ktoś robi wesele to z tego żyje? Cos sie komuś tu przestawiło. I jaka negatywna opinia? Przecież to widać gołym okiem że to napisała konkurencja widać po wpisach że oczy ich bolą że komuś idzie lepiej niż im samym. Nikt w takie bzdury tu nie wierzy a ja i tak bede robić tam wesele. Wystarczy zadzwonić i samemu sie przekonać a ponadto to pracują tam same kobiety i ktoś jest źle poinformowany i zmyśla.

Gość gość
Po tym co slyszalem o tym lokalu w sierotach pod arkadami ja swojego wesela tam nie zrobie mimo ze podobno ma oblozenie Wesele mam raz w zyciu

Gość gość
Przeglądam te forum i dla mnie jest to jedno wielkie szambo, właściciele i pracownicy prześcigują się w wymyślaniu opinii na swój temat i na temat konkurencji. Zastanówcie się kto z organizujących wesele wie czy na kuchni pracują kobiety czy mężczyżni. Nikt o zdrowych zmysłach nie będzie sugerował się tymi opiniami. Czytając te wypowiedzi mam wrażenie że mówi się tylko o dwóch lokalach - najlepszym i najgorszym oczywiście w cudzysowiu

Gość gość
Zawsze trzeba znależć kogoś żeby go zniszczyć.Są tacy ludzie że jedyną ich pasją jest niszczyć drugiego. Teraz takich hien cmentarnych jest coraz więcej.Mam nadzieję że poważni ludzie nie traktują tych opinii poważnie.

Gość gość
A o kim piszesz

Gość gość
Mi sie wydaje ze warto zapytac kto bedzie nam przygotowywal jedzenie

Gość gość
A co to jest najważniejsze kto czy dobre

Gość gość
Dla niektórych chyba tu osób ważne skoro czepiaja się nawet kucharzy he he widocznie sami niemaja rzadnego.

Gość gość
Wypowiedz debila zrozumiala tylko dla niego i jego podobnym

Gość gość
Kto chciał to zrozumiał, nawet debil.

Gość Klaudyna 99
Po dwoch miesiacach wchodze na ta strone a wy dalej to samo,ostatnio wybieralam restauracje na impreze bo moja ulubiona byla zajeta i nie mialam z tym problemu,prawie kazda restauracja ma na swojej stronie menu, porownalam odrzucilam te ktore mi nie pasowaly i tyle.Dla mnie bardzo wazna jest zimna plyta,bo taka jest nasz tradycja ze lubimy przekasic bo obiady i kolacje to praktycznie wszedzie to samo. A juz pelna szczescia jest jesli wlasciciel ma w kuchni swoj wklad to jest naprawde super,ale to juz malo sie zdarza ale sie zdarza.POZDRAWIAM WSZYSTKICH.

Gość gość
Ja robię tak samo, szukam w opiniach, pytam znajomych i wyrabiam sobie sama opinie. Dzwonie, odwiedzam osobiści , jem obiad o ile to możliwe i mam swoje zdanie.