Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lokatorka

dwudziestolatki do boju! 10-15kg w dół

Polecane posty

Gość yokoshiko
no ja jestem za owocami tylko do obiadu ale jak juz musi byc owoc to albo cytrus albo jablko do 16 najdalej a to sie wydaje ze jest duzo wczoraj zle powiedzialam 2 godzinki to ze skakanka wychodzilo a teraz juz nie skacze to wychodzi okolo poltora i wcale bardzo zmeczona nie jestem.chyba bede robic 2 razy.tylko czy brzuszek to wytrzyma...

Ok lecę, jak wrócę napiszę;* ale to pewnie za pare godzin . Dzis tak jak pisałam : 150 g twarogu chudego + naturalny jogurt 2,5% ... obiad ---> panga na parze w folii + kapusta kiszona + soczewica + 2 małe kawałki kalafiorka na parze ;) buziaki:* papa:)

Gość yokoshiko
hmmm cwiczenia na uda mowisz, znalazlam cwiczenia na wdziek.info i zaczelam je ale powiem tak ze za specjalnie nie dzialaja na mnie ale kilka z tego zestawu wzialam do tego swojego zestawiku i je cwicze wejdz sobie na stronke tam jest kilka tych zestawow na rozne czesci ciala.

Gość yokoshiko
aha a na boczki krece hula hopem ale za specjalnie nie schodza...

Gość yokoshiko
no i posły dziołski:(

Gość yokoshiko
a6w juz raz zrobilam i efekty rzeczywiscie byly jak na mojego flaka brzuszek rzeczywiscie ladniej sie zarysowal teraz robie juz drugi raz

Gość yokoshiko
ja jestem tylko pisze z lekkim opóźnieniem bo komp muli:P

Gość yokoshiko
perelka ty to sie masz dobrze z taka waga... ja waze chyba tyle co ty ale mam 160 wzrostu:(karzeł smarkaty jestem i tyle😠

:) haha dobre co z tego że taka waga jak boczki wystają, brzuch zwisa nad spodniami, uda od tłuszczu sie trzęsą-masakra gdyby to było takie proste, o wiele łatwiej jest mi nie jeśc niż zmusic sie do cwiczenia

Gość yokoshiko
mnie wspiera cos troche niezdrowego ale przynajmniej na mnie to jest skuteczne mianowicie-motylki pomagaja mi wziac sie za siebie. a boczki to tez mam a to dlatego ze schudly mi bioderka troche i teraz boczki staly sie widoczne,no i brzuch nie najlepszy...

Kurcze, Wy to macie fajne te dietki i ćwiczenia :) A ja ... zero ćwiczeń (tyle co małą ponoszę i za nią pobiegam) i konkretnej diety też nie mam ... po prostu nie chce mi się robić 2 albo 3 obiadów dziennie (bo dla faceta coś innego, dla małej innego i dla mnie też :o). Ja po prostu będę stosować dietkę Mniej Żreć, zero słodyczy, białego pieczywa i makaronu + zero jedzenia po 18.00 ... i zobaczymy co z tego będzie :) Mi też się uda trzęsą a o brzuchu po ciąży to chyba nie muszę wspominać :( ...

Gość yokoshiko
widze ze robie za guru😍 patrze wlasnie za cwiczeniami na wewnetrzna strone ud i powiem wam ze nic ciekawego nie znalazlam,beznadzieja czyli musze cwiczyc to co sama postanowilam.

Gość yokoshiko
ja z tamtej stronki wzielam cw z zestawu na uda i posladki a nie na wew str ud.a teraz szukam ile kcal ma cappucino...

Gość yokoshiko
o kur*a 49 kcal glupie cappucino:(:(:(😠😡 juz patrze chwilunia

Gość yokoshiko
luknęłam nic nadzwyczajnego cos podobnego robie z tym lezeniem na boku ale prawda taka ze bez gumy tez sie da a nawet jest trudniej.ja podawalam wczesniej co cwicze i wam powiem ze wiekszosc to na brzuch ale i tak mi nogi od tego schudly no i kilka cwiczen na nogi tez tam jest

Gość yokoshiko
jak nikogo ni ma to jo se tyż pójde a co bede sama siedziec i patrzec jak szpak wiadomo gdzie:P

Powiem Wam, dziewczynki, że właśnie skończyłam ćwiczyć. Ale jakoś niechętnie mi to dziś szło... Zrobiłam cały zestaw z płyty, ale tak jakoś bez życia, bez energii... Dzisiaj już tylko kefirek ;) Przynajmniej takie mam plany :P

Gość mam w życiu cel
Hej wszystkiem. :) Jestem tutaj u was nowa jak zauwazyłyście... Jestem 3 dzień na własnej diecie i sie czuje rewelacyjnie :) Zważe sie dopiero w niedziele i jak bedzie -1 kg bedzie b. zadowolona. :) Równiez mam zamiar schudnąć do wakacji około 10 kg :) waże akutalnie 70 kg na wzrost 165 wiec nie jest za dobrze :P Ale dam rade :) Bo sie uparłam ze musze być piekna a najwazniejsza rzecz w zyciu to jest zeby sie samej podobać a u mnie to tak z tym róznie :( pozdrawiam.

witaj... wiecie co dziewczyny odwiedziłam wątek o diecie 10-cio dniowej i powiem wam ze podoba mi sie...słyszałyście o tej diecie?? 2 dni kefir 2 dni jajka itd