Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 ja mam napisane ze czarna kawa bez cukru ma 3 kcal a z cukrem 1 lyzeczka 23 a ja policzylam 30 tak samo cappucino z proszku 49 kcal znalazlam to w tabeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 yokoshiko - a co z moimi gałeczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 znalazlam tylko udko z indyka bez skory 118 kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 to ile doliczyć za 3 gałki na parze ... malutkie z indyka ,,, kcal?:> jak myslisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 Hej. :) Mogę sie do was przyłączyć. ? Jestem 5 dzień na swojej diecie ale nie mam z kim pisać :( A lubię czasami sobie z kims popisac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 Witamy Cię:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 mysle ze okolo 200kcal to bedzie miec jak sie boisz przekroczyc policz 250 i po krzyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 Dziękuję;) to jeszcze dziś mogę z 150 zjeść kcal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 wiesz ja to wnioskuje z tabeli nie jestem jakas alfa i omega bo mnie juz lokatorka sprowadzila do parteru jakoby kawa miala 150 kcal:( choc nadal sadze ze to nie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 na oko też tyle chciałam policzyc;) tak +/= ... kurcze zeby byla taka magiczna maszyhna, wkładasz co chcesz zjeśc i pokazuje ile ma kcal:D mam w życiu cel ---> napisz nam cos o sobie ... wzrost / wiek / waga / z ilu na ile chcesz zejśc i w ile czasu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 taaaa taka maszyna by byla pierwsza rzecza jaka bym kupila planujac odchudzanie. kurcze cwiczenia zaraz mam a tak mi sie nie chce a musze zrobic podwojna serie za wczoraj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 ja też dziś dwie serie robie;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 dobra laseczki ja juz ide cwiczyc bo mi sie jeszcze odechce i co bedzie?matko kochana juz mi sie nie chce ale ide bo zawsze bede wygladac jak schaboszczak:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała Mi. 0 Napisano Luty 22, 2009 ja już dziś zakończyłam jedzenie;) musiałam jesio zjeść jabłuszko, bo wychodze i pewnie wrócę po 18, później zrobię 2 serie ćwiczeń;) 3majcie SIĘ:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 Dzieki że mogę tu sie do was przyłączyć. :) ja teraz zjadłam dwie kanapki z ciemnym chlebek sałątką szynkeczką i ogórkiem zielonym. :) mniam. Wiem że za dużo ale w neidzie mozna zaszaleć. hehe a potem jeszcze o 17.30 activia i grejpfrut i koniec. :) a od jutra znów mniej jedzonka. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 22, 2009 Ja jestem zadowolona, jak na razie, z tego ile jem i co. Pewnie uznacie, ze to duzo, ale moim celem jest glownie zdrowe odzywianie, aby nie zabraklo mi zadnych mikroelementow, witamin itp. A przy tym chce schudnac tak do 48 kg (ważę teraz 50kg - ale jestem dość niska). A więc zjadłam dziś: I śniadanie: porcja płatków kukurydzianych z mlekiem, troszkę rodzynek i suszonych śliwek II śniadanie: jogurt naturalny Activia i herbata czarna z cytryna, bez cukru Obiad: mały schabowy, z trzy łyżeczki ziemniaków, troszkę kapustki kiszonej i sałatki z kapusty pekińskiej, pora, pomidorka i papryki Podwieczorek: mały banan i małe pomarańcze, zielona herbata Kolacja: jeszcze nic, a planuje dwie kromeczki chleba razowego pelnoziarnistego + biały ser i jakieś warzywka A w ogóle laski mam strasznego doła, bo wygląd mojego brzucha woła o pomstę do nieba :(((( A teraz w piątek jadę do SPA i nie wiem jak ja się pokażę :((( Ogólnie nie jestem gruba - tylko ten brzuch !!! Obawiam się, że żadna dieta nic nie da, bo biorę tabletki antykoncepcyjne, bo mam torbiel na jajniku i musze to leczyć pigułami anty... I chyba przez to jestem taka wypchana :( Więc nie wiem czy te ćwiczenia i zdrowe jedzenie coś da :((( Idę zaraz poćwiczyć z godzinkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 Schabowego nie powinnas jeść z ziemniakami. Jak już to z jakaś surówką czy sałatka nawet z buraczkami... :) A ja muszę scudnąć do czerwca gdyż mam urlop w pracy i jadę do Egiptu no i muszę jakoś wygladać. :( Przecież nie założe tam długich spodni i jakiegos polaru naskującego :P A wogóle jak zrzuce te kg to bede sie lepiej czuła a nie jak jakis pączek :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 monique-->ja po tabsach wlasnie przytylam 10 kilo i dlatego znalazlam sie na tym forum,martwie sie czy ja czegos nie mam na jajniku bo mnie czasem boli ale tabsami nie chce sie leczyc zeby znow wygladac jak balon. ja juz po cwiczeniach,na kolacje jednak zjadlam czerwona fasolke-89kcal wiec troche za malo dzis ale nie jestem w stanie teraz tego nadrobic bo robi mi sie niedobrze od jedzenia,jakbym mogla to bym wcale nie jadla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 22, 2009 mam w życiu cel --> ale ja zjadłam może ze trzy łyżeczki małe tych ziemniaków, więc sądzę, że nie zaszkodzi mi to jakoś bardzo; poza tym nie mam jakiś drastycznych ograniczeń - musi być zdrowo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 22, 2009 yokoshiko - ja jednak wolę przez jakiś czas wyglądać jak balon i się wyleczyć... Nie chcę pózniej operacji albo bezpłodności... Co nie zmienia faktu, że naprawdę przez Yasmin stałam się taka zapuchnięta mimo małej wagi i wiadomo, że zadowolona z tego nie jestem :( Wezmę te trzy opakowania i mam nadzieję, że na tym się zakończy. A to, że pobolewają cię czasem jajniki to wcale nie musi oznaczać torbiela. Ja tam na wszelki wypadek poszłabym się przebadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam w życiu cel Napisano Luty 22, 2009 No ale właśnie to nie było za zdrowe... ale w niedziele sobie mozna na cos wiecej pozwolić. hehe ja tak samo jestem na zdrowej diecie i dzisiaj na obiadek miałam leczo z ryżem :) mniam :) hehe. Jak bym jadła normalnie nie cieszylo by mnie tak to da nie ale dopiero jak jestem na diecie uświadomiłam sobie jaki pyszny może byc ryż z leczem. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 22, 2009 minqque- podoba mi sie Twoje podejście, tak trzymac:) jako założycielka topiku witam nową koleżanke ja własnie przyjechałam do wrocławia i juz nic nie zjem, zaraz sie rozpakuje i pocwicze zeby sie rozgrzac bo zmarzłam:D yokoshiko- uwierz ja od 3 lat licze kalorie i jestem jak taka maszyna hehe wiec moge Cie zapewnic ze mam racje:) ale zrobisz jak bedziesz uwazala, ja chce tylko pomóc żeby było Ci łatwiej:) mała Mi, a dla Ciebie buzioł na rozgrzanie bo wyszłas a na dworku zimno!:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 22, 2009 moniqque to cekawe bo ja biorac tabletki zaczelam sie odchudzac i spadlam z 91 na 73:P hmm ale wiadomo to wszystko i ndywidualnie, tez biore ciagle Yasmin i nie narzekam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 22, 2009 na kolacje zjem troszke surówki warzywnej i tyle:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 LOKATORKA-weszlam chyba na 20 tabel kalorycznych i kawa ma od 1-3 kcal a z lyzeczka cukru ma 21-23 kcal wiec nie iwem skad twoje dane i rowniez nie od dzis licze kalorie,cappucino rowniez sprawdzalam zwykle z proszku ma 49 kcal oczywiscie filizanka a nie kubeł. MONIQQUE-ja zawsze mowie lekarzowi ze czasem mnie boli to mowi ze to normalne bo zmiany hormonalne itp i to nie jeden mi tak powiedzial bo praktycznie za kazdym razem trafie do innego wiec nie mowie ze cos mi jest ale ja juz sie na tabletach przejechalam i chyba wolalabym mnie zabieg. a moze lokatorka wiesz jak to jest z kaloriami w spaghetti? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 22, 2009 skoro wiesz lepiej nie potrzebujesz mojej pomocy:] pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 22, 2009 A mam pytanie. Jak jest napisane w tabeli kalorycznej: śliwki suszone 267 kcal to znaczy, że jedna śliwka tyle ma??? Chyba nie (wiem, że pytam jak blondynka :P). Bo właśnie nie wiem jak to mierzyć... zjadłam dziś ze 4 takie śliwki rano na śniadanie to mam liczyć, że 267 kcal ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yokoshiko Napisano Luty 22, 2009 MONIQQUE-POWINNO PISAC GDZIES U GORY NA ILE GRAM TO JEST PODANE LOKATORKA-DZIEKUJE I DOWIDZENIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lokatorka 0 Napisano Luty 22, 2009 kto tu ma kogo żegnać?:) to jest mój topik także wiesz hola hola nie tak prędko.. jak ktoś ma odejść to nie ja:) monique przeważnie podawane sa kalorie na porcje 100 g wiec myśle, że taki przelcznik będzie najbezpieczniej przyjąc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniqque88 0 Napisano Luty 22, 2009 A no tak, jest napisane, że na 100 gram. To tyle na pewno nie zjadłam, bo ja zjadłam 4 takie śliwki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach