Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

Bylam na miescie,,, powtarzalam sobie w glowie ze nic nie kupie do zjedzenia na szybko... ale akurat byly cieplutkie bułeczki,,, wybrałam najmniejsza ciemna z ziarenkami :D Kupilam sobie paczke brukselki , cała paka ma tylko 160 kcal a ja uwielbiam brukselke,,, tylko nie wiem czy ja gotowac na kostce drobiowej czy tylko z sola......??

Podam wymiary wieczorkiem bo muszę sobie nową wage kupić

Gość jabluszko
Tequilka_84 >> ja gotuje brukselke na parze, posypuje ziolami prowansalskimi, papryka i troche vegety, jest lepsza niz tylko z sola, smacznego:)

wlasnie wchlonelam paczke i pekam... ale ugotowalam ja z malym dodatkiem wegety,,,, Jako ze wczoraj w pracy wszytsko posprztalam dzisiaj chyba przesiedze przed tv.., bo nie mam co robic:/

Gość Toss_and_Turn
hehehe a ja lubię jeść wszystko co istnieje poza dwiema rzeczami - marakują i wlaśnie brukselką :P teraz popijam sok marchwiowy, na śniadanko tylko dwa Danonki :)

Ja na śniadanie zjadłam dwie kromki pieczywa razowego z salami i pomidorem, a teraz warzywa na patelnię. Podziwiam niektóre z was, że możecie prawie nic nie jeść. Ja nie jem wogóle słodyczy, ciast, ciasteczek i białego pieczywa. Powinnam jeszcze soki wyeliminować i przeżucić się na wodę, ale dla mnie to i tak duży sukces, że nie jem zakazanych produktów. Miłego dnia:)

Ja moja dietke zaczelam od 1 marca... rano wazylam rowne 65 kg,,, w srode bedac u chlopaka jego mamuska zaczela temat ze strasznie schudł... wiec wyciagnela wage.,, wieczorkiem wazylam 67 kg ale w calym opakowaniu, bez kurtki.., 3 dni pozniej rano jak sie zwazylam to bylo 63 :P ale to tylko jelita mi sie oproznily...ehh... Ja dopiero sie zwaze za jakis tydzien... Obzarlam sie ta brukselka i nic mi sie nie chce.... Nikogo w knajpie nie ma i robie sobie dyskoteke... slucham ciagle tego http://www.wrzuta.pl/audio/oMlGtHfsrb/bel_mondo_-_club_is_mine Fajny kawaleczek :D I z nudow zarejestrowalam sie na stronce knorra, bede zbierac punkty heh. Moze za rok uzbieram na jakis talerz :P

Gość Toss_and_Turn
hehe mimi nie jedz salami, bo to bomba kaloryczna :P

Hej tekquilka! No niezły kawałek dobry na impre ale ja wolę Chylińską na przykład :D Ja dziś zjadłam musli na śniadanie teraz aktivie z ziarnami i idę biegać słonko świeci a ja dziś kupoiłam sobie bluzę w rozmiarze S !!!! :D I spodenki XS :D więc muszę wypróbować Pozdrawiam wszystki brukselkowiczki i inne. Buziaki.

Gość jabluszko
hej chudzinki;D piekna pogoda dzis u mnie a jak u was?:) az chce mi sie zyc i odchudzac jak tak sloneczko swieci;D dzis narazie bylam na kefirze a zaraz sobie jakies warzywka ugotuje, narazie w diecie trwam;D Chylinska tez lubie, zwlaszcza "Niekochana" a ten kawalek dobry jest na poprawe humoru;D az chce sie tanczyc;D

Gość Toss_and_Turn
u mnie obrzydliwa pogoda, z godzinę temu byla wielka śnieżyca, teraz jest szaro i ciemno ;/

Rano jak wstalam to wszedzie bialutko bylo, a teraz ciapa..,. Przez dzien fajnie sloneczko swiecilo.

Gość jabluszko
dziewczyny dostalam niezlego kopa w d*** jesli chodzi o odchudzanie!motywujacego oczywiscie;D chlopak ktory mi sie podoba zaprosil mnie na wesele i mam 7 tygodni zeby poprawic swoja sylwetke i wygladac jak najlepiej;D az mi sie jesc odechcialo i mam ochote cwiczyc;D

Pozazdroscic takiego kopa :D:D mnie dzisiaj jakas dolina dopadła... nie chce mi sie siedziec w pracy, nie chce mi sie odchudzac itpp.... eeeeee.... Ale nie dam sie. Jutro bedzie lepiej.

No mi humor wrócił po treningu:D, zakupiłam sobie nowy strój i torbę na fitness. Dzięki za info odnośnie salami, nie tknę jej więcej.

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Toss_and _Turn..164....71kg............70kg............68kg.......... ......2kg Cosmopola 160cm.........59kg...............56,1kg .......54kg.. ...2,1kg cucarach...175...........63....................61.............61.........2kg cosmopola na serio nosisz spodenki xs ???? moja przyjaciółka ma 165 waży 63kg i nosi m spodenki i m bluzy ?

siagnełam pomyliłam sie w tabelce :) a moj cel do 22 maja to 55kg wiec zostalo mi 6kg jeszcze :( Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Toss_and _Turn..164....71kg............70kg............68kg.......... ......2kg Cosmopola 160cm.........59kg...............56,1kg .......54kg.. ...2,1kg cucarach...175...........63....................61....... ......59.........2kg

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Toss_and _Turn..164....71kg............70kg............68kg.......... ......2kg Cosmopola 160cm.........59kg...............56,1kg .......54kg.. ...2,1kg cucarach...175...........63....................61....... ......61.........2kg mimi1981....169..........59..............58..........55............3 kg

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Toss_and _Turn..164....71kg............70kg............68kg.......... ......2kg Cosmopola 160cm.........59kg...............56,1kg .......54kg.. ...2,1kg cucarach...175...........63....................61....... ......61.........2kg mimi1981....169..........59..............58..........55. ...........3 kg Tequilka_84..172.........65..............??...........59.............6kg

powalilammm z tabelka,,,jeszcze raz Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20marca...do zrzucenia Toss_and _Turn..164....71kg............70kg............68kg.......... ......2kg Cosmopola 160cm.........59kg...............56,1kg .......54kg.. ...2,1kg cucarach...175...........63....................61....... ......61.........2kg mimi1981....169..........59..............58..........55. ...........3 kg Tequilka_84..172.........65..............??...........63 .............2kg

Ja odchudzam sie od 2 yg. nie jem slodyczy pieczywa, makaronu, klusek, naleśników ryżu i nie pije słodkich napoi i gazownych. Schudłam juz 3 kg. a chce 10:) i cwicze 3 razy w tyg z kaset po godzinie.

Gość pierwszaaaaaaaaaa
Witajcie Kobietki kochane. U mnie coś słabo z tym selerkiem naciowym tzn był, był ale moje kochanie przytachało takie urządzenie do gotowanie ryżu, dostała w prezencie od kolegi. Cieszył się jak mały dzieciaczek, ugotował kolację. Akurat jak wróciłam z joggingu :((( No jak nie zjeść razem z nim ??? ale jeszcze mam całą noc , spalę, spalę :) albo przerobie na policzki , hi hi :) Z tą kawą spróbuję koniecznie !!! Nie wiem czy mocno działa ale mam nadzieję, że tak.. Choć mi raczej potrzeba ujędrnienia , ale robię ćwiczenia Shape na ujędrnienie. Ja Wam zazdroszczę śnieżyc , po prostu kocham zimę, narty, łyżwy , dechę !!! Ale w tym roku nie za bardzo wykorzystałam :((( Cosmopola ten pub to Brogans. Napisz jakie klimaty muzyczno- klubowe lubisz to napiszę jaki klub byłby dla Ciebie odpowiedni, na nocne poznańskie szaleństwa Pozdrawiam Was serdecznie !!! :)

Ja sie zmiescilam dzisiaj w 1000 kcal.... i tak za duza ale co zrobic... Brzuszki zaliczone, posprzatalam sobie w domku i lulu..... Do jutra.

Gość Toss_and_Turn
Do jutra Tequilka! Słodkich snów! Ja właśnie pół godziny potańczyłam salsę, ostatni posiłek zjadlam 20 po piątej, więc jestem dziś z siebei zadowolona :)

witaj xaxta ! Jak chcesz to wpisz się do tabelki. Ta tabelka to super pomysł!!!!!!!!! Cucarach ja mam 160 wzrostu i ważę 56 kg więc to nie to samo co twaoja koleżanka, a poza tym powiedziałam że kupiłam spodenki XS a nie że w nich dobrze wyglądam :D to są spodenki do biegania z materiału play dry taki rozciągliwy :D ale bluza S leży idealnie. Jabłuszko! Niekochana jest super ale ja wolę "Winna" gratuluję bo taka motywacja jest najlepsza. Nie ma lepszej diety niż flirt :D pierwsza dzięki za info napewno zajrzymy tam! Lubie wszystko! :D tubię ostre klimaty muzykę na żywo ale lubię też potańczyć tylko nie jakieś dicho bez ikry. Dlatego podobało mi się w samych swoich leciała muzyka do której możnabyło potańczyć, albo posiedzieć. Fajnie że mogę na ciebie liczyć jesteś moim przewodnikiem :D

Toss_and_Turn jak ci idzie ta salsa? Nauczyłaś się już? Trudna jest? Ja dziś zjadłam na śniadanie musli na obiad activia z ziarnami a na kolację o 17 trzy łyżki rizotto i otem już nic. Cieszę się że mi się nie chce jeść!!!!!!!!!! :D