Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cosmopola

TURBO ODCHUDZANIE!!!!!!! NOWE CIAŁO W 30 DNI!!!!

Polecane posty

No coś się wreszcie ruszuło:) Dziś na wadze 57,8, zawsze to coś, ale to pewnie przez to że wczoraj prawie nic nie jadłam. Miłego dzionka!

Zapomniałam wam powiedzieć, wykupiłam karnet na fitness i siłownie i zamierzam chodzić codziennie na dwie godziny, zobaczymy co z tego wyjdzie:P

Gość Toss_and_Turn
Gratulację mimi!!! Trzymam kciuki za wytrwałość!!

Ja jutro ide na basen.... Mam nadzieje ze wstane wczesnie i uda mi sie poplywac.... po 8 rano juz multum dzieciakow jest i mozna pomarzyc o plywaniu:(

cześć dziewczyny !!!! Ja mam dola z mojej glodwki oczywiđcie nic nie wyszlo bylo dobrze do wieczora jak wrocilam po stresujacym dniu w pracy to wstyd sie przyznac co pochlonelam........... trudno powiedzcie osiagniecie jutro plan? bo ja na pewno nie

Witam kobietki u mnie 2 drugi dzien masakra za duzo -stanowczo za duzo......dlaczego to odchudzanie jest tak cholernie trudne :0))))))))))w maju jade do pl -bo kumpel ma ślub wiec moj cel 52 oby byl zrealuzowany !!!!!!obecnie 61.5 przy wzr 169 buzki dla was ide cwiczyc

od jutra na 100% biorę się za siebie!!!!!!i 20 kwietnia musze wazyc 56 natomiast 3 maja juz 52 bede codziennie pisac co jem bo to chyba daje motywacje jutro oczyszczanie na wodzie tylko jeden dzien i potem jak zawsze..........DAMY RADE

Ja dziś pochłonełam dwie małe bułeczki ze schabem pieczonym, potem godzina treningu i 100 brzuszków i warzywa na patelnie. Głodna jestem:( Pewnie zanim pójdę spać to pochłonę jeszcze pomarańcza, ale zamierzam jeszcze ze sto brzuszków zrobić. Cosmopola ja już wiem na pewno, że celu nie osiągnę:( Ladonna oczywiście, że damy radę! Teqilka ja jakoś nie przepadam za basenem, a szkoda bo dużo można spalić pływając. Toss and Turn dziękuję

AAaaa... nie ide na basen jutro... Sniegu nawalilo u nas po kolana, zanim auto rano osdnieze... niee chce mi sie. Dzisiaj pocwicze w domku i rano tez....

Hej mimi! ale od jutra drugi etap i wtedy mamy drugą szansę na osiągniecie nowego celu! Damy radę co w sumie jak tak spojrzę to w ciągu miesiąca straciłam 4 kg więc to chyba niezły wynik.

martwi mnie ta spuchnięta kostka :( tak bym chciała pójść już pobiegać.... i chyba już jutro to zrobię mimo wszystko.

Huraa :D wcisnelam sie w spodnie w ktorych jakis m-c temu nie nawet zamka zamknac:) pobiegalam z piesem chwileczke poskakalam na skakance x 100 brzuszkow 50] znowu skakanka 100 brzuszkow 20 i koniec bo sie leje juz ze mnie:) Posprzatam cos i zrobie serie cwiczen ta co wczoraj bo dzisiaj miesnie bolaa, czyli cwiczenia dzialaja. I Moj najwiekszy sukces-ani kropelki pepsi sie nie napiłam :):):):) ale 3 kawy z cukrem i mlekiem robia swoje:(

🌼 Dzien Dobry 🌼 Dzisiaj wazenie.... :) Jak wypije kawusie to lece do ciotki sie zwazyc... A kolejne wazenie kiedy ??

:(:( Nie wiem co sie dzieje... 20 dni na diecie,,, po tygodniu 63 kg, po 3 tyg tak samo 63... Mam nadzieje ze to miesnie... Tak czy owak nie poddam sie :) Do 1 kwietnia stawiam sobie cel -1kg czyli 62 kg.

Witam ja się zważe dziasiaj jak wróce z pracy, ale myslę ze moja waga stoi w miejscu ale czuję po ubraniach że są troszkę luźniejsze więc TeQuilka nie martw się że nic nie widać na wadze u mnie jest tak samo. Wczoraj byłąm na fitness i super się czuje po takich ćwiczeniach. Pozdarwiam

Aga zwaz sie lepiej rano... ja nigdy sie nie waze popoludniu lub wieczorkiem bo murowane 1 kg wiecej. Zawsze rano.

oddalam swoja wage do naprawy bo ciotka mi ciagle gada jak sie ide zwazyc ze anorektyczka itp zostane:P dzisiaj zrobilam 50 brzuszkow i na skakance: -100 -100 -200 Wypilam kawe, zjadłam troche twarogu z cebula i pomidorkiem i uciekam do pracy... Dzisiaj sie nalatam bo jakas 18-stka jest .... A reszta kobietek gdzie??? Moj byly zagaduje na gygy, pisze eski itp... i o dziwo moj byly maz mnie dzisiaj odwiedzil :P Zgrubło mi sie jakies 10 kg na mamusi obiadkach:P

Pocieszczie mnie ze to nie tak duzo.. co dzisiaj wchlonelam\" -2 kawy -troche twarogu z cebula (3 duze lyzki) -kiwi -kalafior (w sumie 90 kcal) iiii... przygotowywuje zarcie na 18-stke i zjadlam -3 ogorki konserowe -troche papryki konserowej -kielbase wiejska..... nie wiem ile ale pewnie ok 15 dkg... zle mi jak cholera bo czuje sie obżarta, a nienawidze tego uczucia... Przez 20 dni czułam sie dobrze, taka leciutka w zoładku...a teraz :(:(:(:( Nie wiem czemu to zjadłam... zle miiiiiiiii:(:(:(:(:(

Cześć dziewczyny! Jeđli sie nie myle to dzis mialo byc wazenie a tu widze nikt sie do tabelki nie wpisał chzba wszyscy czekają na kukarach :D

dziewkyzny pryepraszam za błedy ale mi sie litery na klawiaturze popryestawialz khyba musze zresetowak

Gość jabluszko
Tequilka_84 widzisz jednak nie sa wazne stracone kg ale cm-y!!!bo skoro miescisz sie w spodnie w ktore jakis czas temu ciezko bylo sie wcisnac to na bank schudlas! Cosmopola 4kg... super...mi jeszcze tak potrzeba ze 4kg zgubic, mam na to 6tyg, chyba sie uda prawda?? wrocilam niedawno do domu, mama nie widziala mnie 2tyg i powiedziala oczywiscie ze schudlam!jupiiii! mam juz wage w domu wiec jutro rano sie zwarze i wpisze do tabelki, to bedzie zamkniecie jednego etapu odchudzania i rozpoczecie kolejnego:) co wy na to zeby drugi etap zaczac jutro i skonczyc 11 kwietnia?to akurat rowne 3 tyg by bylo i dzien przed wyzerka swiateczna hehe i bysmy okreslily nasze nowe cele, co wy na to chudzinki?;D

dzięki Tequilka! :D zadziałało Ja jestem za tym żeby drugi etap trwał znów do 20 kwietnia, ponieważ to nas zmobilizuje żeby świąteczna wyżerka nie trwała zbyt długo :D i będzie nas mobilizowało zbliżające się zakończenie drugiego etapu.

No to ja zaczynam :) Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20 kwietnia...do zrzucenia Cosmopola......160cm........59kg..........54,9kg...........52kg........2,9kg

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20 kwietnia...do zrzucenia Cosmopola......160cm........59kg..........54,9kg........ ...52kg........2,9kg ladonna.........169kg...........68kg..........61kg............56kg......5kg DAMY RAde bo to kobiety są tą piękniejszą i inteligentniejszą płcią... I nie ma mocnych

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20 kwietnia...do zrzucenia Cosmopola......160cm........59kg..........54,9kg........ ...52kg........2,9kg ladonna.........169kg...........68kg..........61kg............56kg......5kg DAMY RAde bo to kobiety są tą piękniejszą i inteligentniejszą płcią... I nie ma mocnych

Nick.......wzrost.....waga startowa.....waga obecna.....cel 20 kwietnia...do zrzucenia Cosmopola......160cm........59kg..........54,9kg........ ...52kg........2,9kg ladonna.........169kg...........68kg..........61kg...... ......56kg......5kg Tequilka_84....172..............65kg..........63kg.............60kg......3kg