Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cbbccbc

czy to mozliwe?

Polecane posty

Mój też pracuje, a obydwoje studiujemy zaocznie :) A ja jestem w trakcie poszukiwania pracy :) Im szybciej znajdę prace tym szybciej możemy myśleć o wyprowadzce :)

Gość Cbbccbc
gratuluje tak odwaznego kroku :) szczerze piszac ,ja wole zamieszkac z moim po slubie -wiem moze dziwne ale takie mam juz podejscie.

Cbbccbc, a jak wygląda Twoja sytuacja z rodzicami ? Ja z moimi po prostu nie chcę mieszkać bo nie umiem się zupełnie dogadać :) po prostu męczę się tutaj.

Gość brak chęci..
wiecie co a moj ojciec by mnie chyba zabił jkaby dowiedział sie ze jestem w ciązy .. poprostu nawet nie chce mi sie o tym myślec.

Brak chęci.. No, ale co byś poradziła na to jak byś już była w ciąży ? W Ci się, aby wydaje, że by było tak strasznie. Uwierz mi, że by mu przeszło po kilku dniach... Nie twierdze, że w ogóle nie byłby zły, że by nie krzyczał itd. Może i by tak było... Ale takie reakcje rodziców na ciążę się zdarzają. Ja z moją matką w ogólne nie umiem się dogadać... Już tyle przykrych słów usłyszałam na swój temat, że już mnie nic nie rusza.. Jak komuś o tym opowiedziałam co ona wygaduje to był tak zdziwiony, że szkoda gadać, a kumpela jak powiedziałam co ona mi wygaduje to zaczeła płakać.

Gość Cbbccbc
ja mam bardzo dobre stosunki z rodzicami , moj chlopak ze swoimi i moimi tez :) ale rozumiem cie i pewnie ze jesli jest ci z nimi zle zamieszkaj ze swoim mezczyzna.

Gość brak chęci..
dziewcyzny ktory waszym zdaniem termometr jest lepszy rteciowy czy elektryczny BO NA RTECIOWYM pokazuje mi temp 37 a na eletrycznim 35.8 lub 36. to ogromna roznica a on na pewno jest dobry ten elektyrczny bo kupilam drugi z ciekosic. ja stosunki tezx mam dobre z rodzicami z mama najlepsze ale ojciec nie toleruje ciazy w tym wieku .. jest poprostu taki dziwnyz awsze mowi " co ludzie powiedza:/

Pewnie ten elektroniczny. Jak mnie to denerwuje jak ktoś, aby się martwi o to 'co ludzie powiedza' ludzie zawsze gadali i gadac zawsze będą. Zawsze znajdą coś, aby obrobic komuś tyłek. A Twoi rodzice mieli tak wszystko poukładane.. tzn najpierw ślub, później dzieci ?

Gość brak chęci..
tak.. po slubie 2 lata mieli dopiero dziecko.. mama miala 25 lat.

Gość Cbbccbc
brak chęci.. - ty jutro idziesz po test i bez gadania :) a z termometrami roznie bywa , ja wole rteciowy.

To może oni czekali 'z tymi sprawami' do ślubu ;) jak widać Twój ojciec wyrobił sobie taką teorie że musi być wszystko w kolejności i myślę, że Ty nie tyle boisz się ciąży co właśnie reakcji rodziców, a już zwłaszcza ojca.

Gość brak chęci..
też tak myśle. kurcze dalej nie mam tego okresu no normlanie :( szkoda gadfac jetsem załamna..

Tylko, że ludzie przed strachem rodziców potrafią mieć różne głupie pomysły... Mam nadzieje, że Ty brak chęci.. ich nie masz ?

Gość Cbbccbc
za bardzo sie stresujesz to dlatego.

Gość brak chęci..
nie , nie mam . kurcze niewiecie jak mozna jakimisss domowymi sposobami to przyspieszyc ?:(

Gość Cbbccbc
ty sobie lepiej nic nie przyspieszaj domowymi sposobami bo kto wie jak to sie skonczy.

Brak chęci.. Sama sobie robisz na złość.. Ty sie denerwujesz, a okres przez to się przesuwa.

Gość brak chęci..
on mowi ze to nie mozliwe.. i sie smieje nie bierze niczego powaznie jak zwykle ehh..

Gość brak chęci..
on mowi ze to nie mozliwe.. i sie smieje nie bierze niczego powaznie jak zwykle ehh..

Gość Cbbccbc
a moze mieliscie innym niebezpieczny stosunek jeszcze ?

Gość brak chęci..
teraz wybiore sie do ginksa chyba po tabletki anty, tak mielismy taki przypadek ze skonczył we mnie ze nie zdarzył poprostu ale jakos sie wystzsko udało oraz taki ze pekla prezerwatywa. firmy durex.

Gość Cbbccbc
a nie myslalas o tabletkach anty ?

Gość Cbbccbc
ale chodzi mi przed tym okresem ktory masz teraz dostac czy byl taki przypadek. mysle ze tabetki beda dla ciebie dobrym rozwiazaniem

Gość brak chęci..
kochalismy sie dwa razy ale nie w tym drugim nawet nie doszło do wytrysku . jedynie to ten płyn.. tak jak mowie eh

Gość Cbbccbc
ale to byl stosunek przerywany ? czy z prezerwatywa ten 2 ? jesli przerywany to mozliwe ze i ten plyn - chociaz watpie ze jestes w ciazy .

Gość Cbbccbc
umow sie na wizyte u ginekologa i niech przepisze ci tabletki anty, to jest jedna z najlepszych metod -stosowalam ja przez czasem nawet zapominalam wziac jakies a kochalismy sie do konca i w ciaze nie zaszlam- oczywiscie radze brac regularnie :D

Gość Cbbccbc
*rok