Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_ delicious000

czy on juz nie zmieni zdania?

Polecane posty

mysle tak jak Kamelia, dom powinien byc jednoscia. Jednak tez musze dodac, ze nie warto zmieniac wyznania dla faceta, wyznanie warto zmienic dla Boga i wtedy to bedzie mialo wartosc i wtedy nie bedzie rozczarowania. Znam kilka mieszanych malzenstw i nie jest to dobre gdy maz w niedziele idzie do innego kosciola niz zona. No i dzieci jak chcialabys je wychowac? Kiedys Bog zabronil Zydom zwiazkow z poganami i z historii narodu Zydowskiego wynika, ze mial racje.

Gość znak rozpoznawczy
wiesz, bałabym się związać z męzczyzną takim jakiego opisujesz. On nie daje szansy waszemu związkowi. Ja powiedziałabym mu NIE. Własnie z tego powodu. Bo przecież możliwe jest chodzenie w niedzielę na mszę ( ty), a na protestanckie nabożeństwo on. Dzieci do wyboru albo na zmianę, niech same kiedyś zadecydują.. w końcu wierzycie w tego samego Boga.. on woli łatwiznę w temacie religii ( a przecież to PROTESTANTYZM jest odłamem KATOLICYZMU, a nie odwrotnie) niż miłość. Przecież nawet wasza modlitwa codzienna może być wspólna.

Gość ona_ delicious000
no wlasnie... a gdy ostatnio chciałam poruszyć tę kwestię to on powiedział mi krótko że ma w tej sprawie własne zdanie, bezkompromisowe;/