Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izabellllla

Mój Facet jest zazdrosny o ginekologa i nie chce abym szła do mężczyzny

Polecane posty

Gość Ziemianin
Nie wszystkie, niektóre szanują swoich facetów.

Gość tez_popieprzony
Widzę, że tematyka nie umarła :). Ja natomiast już piszę z ogonkami, bo byłem na forum gdzie było to przestrzegane, więc podjąłem decyzję, że niech będą i ogonki. Co do meritum. To powiem tylko tyle, że to nie jest zazdrość, zazdrościć to mogę komuś sukcesu, samochodu, samolotu, domu z basenem, zegarka za 100 tyś PLN. Po prostu faceta ch*j strzela, że jego baba dobrowolnie idzie się rozkraczać do innego faceta. I mając ten obraz przed oczami, ciężko potem ją tknąć. Gadki, że to lekarz - nie zmienia to faktów. W przyrodzie jest tak, że samce gonią innych samców do swoich samic. Takie jest prawo natury. Oprócz oczywistego w****ienia, dla faceta jest to po prostu upokorzenie. Wielu facetów nie znosi gdy przy ich samochodach grzebie ktoś inny, a to tylko kupa złomu. Więc gdy niewiasta z własnej nieprzymuszonej woli idzie się rozkraczać do innego gościa, to musi boleć. Biorąc jeszcze pod uwagę, że te doktorki często sobie pozwalają, a potem z kolegami po fachu obgadują przypadki :), upokorzenie dla faceta jest podwójne. Powtarzam to nie jest zazdrość. To upokorzenie. Świadomość, że spotkany na ulicy facio obmacał sobie cycuszki, jego paluchy były tam gdzie były, no i jak tu potem puknąć własną babę. Nie dość, że człek upokorzony to jeszcze czuje obrzydzenie. Jestem pewien na 100%, że większości facetom się to nie podoba ale brak im siły i stanowczości aby wyjawić swojej babie to co o tym myślą. Ci natomiast, którzy twierdzą, że ich to wali, to po prostu już traktują swoj***aby jak element umeblowania. Podejrzewam też, że większość zdrad to właśnie element tej sprawy. Po prostu facet zdradza aby sobie odbić to upokorzenie, a wtedy faktycznie go wali jakiś tam doktorek, bo on też bawi się dobrze w doktorka, zazwyczaj z młodszymi, więc ch*j na to kładzie. Jeżeli facet jest zaangażowany emocjonalnie w związku to nie będzie go to walić. Sam wiem po sobie, byłem w związkach takich z wygody i przygody, to mnie to waliło ale byłem też w takich gdzie byłem nazwijmy to banalnie zakochany to już inna bajka. Teraz pewnie masa naiwniaczek stwierdzi, że one mają wiernych chłopów:). Osobiście nie znam ani jednego z moich znajomych, który byłby wierny. Ani jednego. Znam też ich kobiety, które są absolutnie przekonane o wierności swoich facetów. Nie wyprowadzam z błędu, bo to nie moja brocha, tylko śmiać mi się chce jak można być tak bezdennie głupim. Na koniec przypomnę eksperyment, który przeprowadziłem na jednej z moich kobiet. Słowo wstępu. Kobiety wiedzą, że faceci nie chodzą po lekarzach i się nie rozkraczają, więc najedzony głodnego nie zrozumie. Teraz do rzeczy. Eksperyment polegał na tym, że pewnego dnia ni z gruchy ni z pietruchy napisałem do mojej pięknej do pracy, że idę do urologa na gg, po czym udawałem, że mnie nie ma. Cóż reakcja była ciekawa. Od razu rozdzwonił się telefon, którego oczywiście nie odbierałem. Skoro nie odbierałem to smsy, czemu ona się teraz o tym dowiaduje i pełna panika :). Co ciekawe nie zapytała co mi jest czy jak, tylko jazda czemu ona o tym nic nie wie. Jak jej potem wspomniałem, że była miła pani doktor to dopiero gorączki dostała.Spotykaliśmy się w weekendy, bo z innych miast, więc przez tydzień pewnie przechodziła małe piekiełko, a gdy się spotkaliśmy, to doszukiwała się śladów wazektomii. Nie powiedziałem jej oczywiście nigdy, że to był eksperyment i o dziwo po dwóch tygodniach temat zniknął. Pewnie uznała, że to był jednorazowy wyskok i jakoś przebolała hehe.

Gość gość
gośc wyżej ma rację. Bardzo mi się nie podobało i k***ica mnie strzelała jak moja dziewczyna szła do ginekologa i mówiła wesołym głosem, że idzie do "ginka". Z czego tak się cieszyła? Że jakiś facet będzie ją macał? Zerwałem z nią niedługo później. Wolę być sam niż być z takimi szmatami. Chłopak jeszcze nie w******* swojej dziewczyny, a już obcy facet macał jej cycki, wsadzał w c**ę palce. Co to jest? Czemu kobiety nie wybierają kobiet, skoro badanie ginekologiczne nie należy do przyjemności? Szmaty i tyle.

Gość gość
Kto lepiej zrozumie kobietę jak nie mężczyzna.

Gość gość
strach pomyśleć że tekie debile są na świecie. A drugie debilki to te, które wszystko klepią swoim misiom. Idę tutaj , idę tam, był facet w kitlu, była baba... a ciul ich to obchodzi, niech lepiej myją swojego wacka, będzie miej powodów do łażenia po gabinetach. Ciekawe jak taki jeden z drugim zniesie ciażę i poród, Już to widzę- akcja w toku, nie daj boże komplikacje a ten lata za kobietą ginekologiem po całym szpitalu. A potem w czasie obchodów przez te kilka dni pewnie będzie stał przy łóżku z maczugą. :O eh dorośnijcie dzieci.

Gość gość
kiedys myslalem ze lekarz jest poto zseby pomagac

Gość gość
pierwszy kontakt z lekarzem wyrosterk pociol ja jak swinie efekt bezplodna

Gość gość
do tej co nie klepie wszystkiego swoim misiom sprawdz gdzie twoj mis klepie inna hahahaha

Gość gość
do tez popieprzony tez popieprzony mam to samo w domu ale mysle ze one szukaja wlasnie poparcia swojej urody ktora zatracily z urodzeniem pierwszego potomka sami wiemy jak wyglada ich cialo po urodzeniu wiem ze istnieja faceci ktorzy sa to w stanie zakcepowac t ale wiekszosc kobiet mysli ze nie i wybiera innego faceta np gina ktory tym bardziej niechce ich ogladac jak i starych babc je to jara dajmy im ta satyswakcje a my zajmijmy sie towarem nie naruszo nym ah co to jest za widok to jest moja terapia a niech one sobie m ze ich dalej kochamy dajcie sobie spopkoj do agecji szybko zappomnicie o problemach jak wasze feministki

Gość gość
te obraczynie swoich praw zazwyczaj nie maja lusterek w swoich toaletach i bardzo n dobrze ale tam gzie i dziemy przez i ch feministyczne przekonania nietrzeba luster jest cielecina a nie stara wolowina i wlasnie za te ich feministyczne przekonania ich kocham do gina won ha ha ha ha ha tak robcie faceci pozdro uleczony hi hi hi hi hi hi hyi

Gość gość
ogladc swoja po urodzeniu fe do gina wont feminista

Gość gość
odloty pl i tyle feministki hi hi hi to jest nasze lekaestwo na wasze poglady hi hi hi stare miecho

Gość gość
popieram tyle jest facetow pozdro hi

Gość gość
odloty to jest odpowiedz dla feministek plporecz z stara wolowina niech zyje cielecina orgazm

Gość gość
A ja nie wyobrażam sobie iść do kobiety gina dlatego że mam kompleksy i wstyd by mi było gdyby zgrabniejsza i ładniejsza ode mnie widziała moje ciało i może w myślach się naśmiewała czy coś A facetom to wszystko jedno czy zgrabna czy nie,jakoś bardziej śmiała jestem

Gość gość
no i zdradzilas sekret kobiet z duzym przebiegem i po wielu wypadkach ale niekazdy jezdzi zaniedbana ciezarowka wiekrzosc lubi jednak zadbane iladne samochody i tacy serwisanci mescy z firm gin tak e samochody dluzej i dokladniej serwisuja a te stare daja recepte i odsylaja do serwisanta ktorego masz w domu bo poco sie dlugo gapic na stara landare wiec niewmawiaj sobie ze facetowi tym bardziej w ich zawodzie jest obojetne czy gapi sie na stare podwozie czy na nowe i dam ci jeszcze rade jutro jak twoj prywatny domowy mechanik sie obodzi to go zapytaj gdzie on woli zpuszczac olej na odloty pl czy w twoim serwisie watpie zeby powiedzial ci prawde ale zapewniam cie na sto procet ze woli na odlotach niz u ciebie ja tez mialem problem ale ona specjalnie rob ila mi na zlosc jak wiekrzosc kobiet dopuki byla mloda i ladna to mnie to wkurzalo a teraz mam to w d nawet mi to na reke bo niechce mi sie tam grzebac ostatnio nawet narzekala ze jak byla mloda to wiecej czasu jej poswiecali a teraz dwa slowa recepta i do domu i jeszcze sie musi prosic zeby zderzaki obejrzal niestety trzeba bylo niewkurzac domowego mechanika to byscie moze mialy dobry serwis i na starosc feministki zasrane jedynego co wam zazroszcze to ze wasze przeglondy refunduje nfz a my faceci niestety musimy wybulic co najmniej 200 stuwki ha ha pozdrawiam wszystkie feministki no a najbardziej nasze coraz nowe i mlode serwisantki z miasta ktore zawsze dbaja zeby sposcic z nas olej do koncza ha ha i niesa tak zlosliwe jak te co mamy w domach no ale coz jak bog kubie tak kuba bogu pozdrawiam tez od dawna feminista

Gość twoj doktorek
do tej tej co mysli ze faceta jest wszystko obojetne czy ladna czy nie ladna czy zgrabna czy niezgrabna mloda czy stara a zwlaszcza w tym fachu nieprzychodz do mnie wiecej bo juz mam dosyc ciebie pozdrawiam twoj ginek hi facet jest wzrokowcem pamietaj o tym

Gość gość
apel do bladynek do brunetek i do rudowlosych i do tych feministek co twiredza zgodnie z prawda ze kopernik tez byla kobieta oki niech bedzie tu muwi ziemia hiuston jak mnie szlyszysz tu muwi ziemia slyszycie mnie kobiety kontakt bedzie mozliwy dopiero jak wszystkie chlopy zrozumieja ze tylko baba ma racje nawet jak niema racji feministki pl over op polaczenie z chlopem i ziemia zerwane ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz ksz oczywiscie moja zona niema pretesji jak ogarne 110 merow chaty chociaz szwager mojej zony ledwo ogarnia flasdzke gorzaly a ja jeszcze musze ogarnac jego dzieci nawet w naglych wypadkach ze zlamaniami i porodami jego dziec***aluszki do gory polki za mojego szwagra ale o dziwo jego zona sznuje go tez bym tak chcial jej siostra chce byc kochana jak wy kochane rodaczki i jest ale kobieta jest za dobrze oczywiscie z gory przepraszam feministki ale u mojej szwagierki jest brudno ale kiedy za brudno moj szwagier krzyczy ja polak nie bo moja zagranica jest slabego zdrowia wiec musze byc babochlo pem i tyle a jutroi opowiem wam przygody z ginami pozdro do jutra

Gość gość
sorry wczoraj bylem napluty klawiatorka mi uciekala opwiesc pierwsza moja zona miala zabieg w prywatnym gabinecie byla pani doktor ginekolog i pan anestozjolog no i ja pod gabinetem a normalnie powinienem czekac w poczekalni gatka szmatka pana anestozjologa a nagle szlysze niezbyt trafna uwage pana anestozjologa do pani ginekolog cytuje no widze ze w sumie to wszystkie kobiety sa podobne do siebie ups juz tlumacze moja zonka w zaden sposob przynajmniej z twarzy niejest podobna do polki gdzie sie patrzyl pan anestozjolog wyglaszajac te spostrzezenie no niestety niema w popszek a jeszcze na koniec mnie dobilo dzwi sie otwieraja i widze jak pan anestozjolog gentelmam prowadz moja zone co prawda juz ubrana w majteczkiprzyciskajac do siebie oczywiscie raczki na biuscie bardzo zdiwiony na moj widok jego tlumaczenie ze on tylko czcial pomoc a jak go zapytalem czy napewno jego zona tez jest podobna do mojej spieprzyl az sie kurzylo

Gość gość
opwiesc druga ok 2 pozniej po porodzie platnym oczywiscie polozna ciagneaal za lozysko komercja kiedys kobieta sama je wydalala i niebylo tyle zakarzen nadmieniam ze moja kolezanka byla jedna noga w grobie ale to byl zus nasza obejrzala dokladnie i stwirdzila ze kawalek zostalo w mojej zonie oki no to skrobanka i szycie krocza oki przyszedl pan anestozjolog facet podal narkoze mojej zonci i o dziwo odrazu wyszedl no ale co tu ogladac i porownywac w takiej sytuacji wszystkie kobiety dopiero wygladaja tak samo ale mysle jak tepy chop za jakich nas uwarzacie czyz w w tak nawet niekomfortowej sytuacji a tymbardziej lekarz powinien opuszczac sale zamiast stac u waszego bezglowia i monitorowac wasz stan dlaczego pan anestozjolog nie pozostal na sai jak jego kolega po fachu odp bo to byly inne widoki zboki itp itd nobo przecierz wszyskie wygladaja tak samo brunetki blondynki eh

Gość gość
Niech sam ci robi przeglądy.

Gość gość
do niech sam ci robi przeglady wyslij mi swoje zdjecie chociaz nietrzeba juz domyslam sie twojego wyglondu i i takej checi latania po ginkach pozdrawiam juz tez feminista oczywiscie feministki jak ty hi

Gość gość
A wykonuje ci smarowanie podwozia?

Gość gość
no to trzecia opowiesc o waszych super ginkach zaraz po zabiegu ok 7 dni moja piekna zonka musiala isc do ginka na kontrole oczywiscie prywatnie wchodzimy zapisuje ja do pani doktor place i walimy do poczekalni siadamy po chwili dzwi gabinetu obok otwieraja sie i wychodzi pan doktor a ze w poczekalni niebylo nikogo oprocz nas odrazu wpadla mu w oko moja niestety ladna zonka no i odrazu z propozycja do nas ze prosze prosze on chetnie przymnie moja zone bo akurat jest wolny hi ciekawe czy by byl taki chetny jakby zobaczyl stara lade no ale moja zonka niestety wali do niego facet ok 50 sic mysle stateczny po wysluchaniu oco chodzi wypalil do mnie zebym wyszedl z gabinetu bo on teraz musi zbadac moja zone ok a ze moja zona wtedy nirozumiala jeszcze dobrze po polsku oprocz prosze dziekuje no i k to zaproponowalem panu gin ze jednak moze zostane bo pan doktor raczej niezna jezyka mojej zony a ja niestety tak chociaz z racji ze bylem dyplomata w jej kraju no to moje slowa wprawily go w biala goraczke cytuje a no tak pan chce zostac****atrzec mi na rece zeby nauczyc sie mojego zawodu sic ja mu nato no panie doktorze jezeli jestem w stanie pominac 5 lat studiuw no to oki no ale wtym momecie i ja dostalem bialej goraczki mimo szczepienia i mowie do niego panie doktorze dziekuje za pana wolny zmarnowany czas i za to ze pan niedostal by kasy za wizyte kasy bo byla zapisana obok do pani doktor sic zlapalem swoja zonke za reke i wyszlem z jego gabinetu niech zyje w was jezyk paluszk uszkuw pozdro dla feministki pl pani doktor nic nierobila sobie z mojej obecnosci a wrecz byla zadowolona z tlumaczenia na polski i diagnoza byla trafna no ale to kobieta fe

Gość gość
no i jeszcze epizot czwarty ktorego nie bylem swiadkem ale opowidziala mi o nim szwagerka no niestety moja zona nie bo dalej do nich wali i chociarz twierdzi ze chodzi do lekiarek to dwa b adania usg przez panow to jest okino ale do rzeczy sic badanie jej siostry usg na szczescie na brzuchu sic pan od usg afrykanczyk bez urazy murzyn g atka dlaczego kobiety nie zjego ras niechca sie zenic z nimi ale czy to jkest fachowa odpowiedz cytuje moja zone od szwagierki bo moja zona nie przyznala sie do winy normalne fem pl ale mu dowalila ze niec h zajmnie swoja praca a nie swoimi sexuwolnieniem pozdro dla feministek tez juz feministaAAAAAAAAAAAAAAA

Gość gość
Kiedy najlepszym specjalista w danym przypadku jest facet ginekolog to co jest wazniejsze zdrowie waszej kobiety czy wasze ego?

Gość gość
Durnota, nie będę szła do kobiety tylko dla tego, że mój facet sobie tego zażyczy. Poza tym mój nie jest taki psychiczny, nie będę czekała 2 miesiące na wizytę u ginekologa (bo jest tylko jedna lekarka w mieście) skoro mogę pójdę do najlepszego specjalisty, profesora i to kiedy chcę (a raczej kiedy muszę). Opanujta się ludzie!

Gość gość
Aha jeszcze dopowiem, ze już teraz się nie dziwie dlaczego tak horrendalne kolejki są u mnie do ginekolog-kobiety że tyle trzeba czekać(jak wspominałam, jest jedna) bo kobiety są pewnie pod presją facetów, ze to przecież hańba jak ja facet zbada - co tam, niech poczeka 2-3 miesiące z bolącym brzuchem np. albo krwotokami a potem sie okazuje rak piersi albo rak szyjki macicy, nieleczona grzybica, która się rozwinęła do strasznego stadium i inne paskudne choróbska, najważniejsze, żeby jej obcy facet nie obmacał. Ja przed wizytą u ginekologa mam ochotę sie porzygać na samą myśl o tym badaniu, nienawidzę tego, ale mój ginekolog jest naprawdę w porządku, fachowiec i tyle, ale akt starszy pan, ile on już przypadków uratował jeszcze w dawnych czasach, ciąż itp. poza tym jest delikatny, nie krzyczy, nie jest chamem, prostakiem, umie wszystko dokładnie wytłumaczyć i wyleczyć. Do tego dopowiem, ze jak byłam dzieckiem (11 lat) to miałam bardzo duże problemy z miesiączka i mama mnie zaprowadziła do takiej starszej ginekolożki, kobiety, chciała mnie zbadać, ale była tak niedelikatna, że rzucałam się i płakałam po całym gabinecie, wspominam tą wizytę do dziś jako traumę życia, do dzisiaj widzę jej parszywą gębę i drącą sę japę, całe szczęście, że już dawno nie leczy.