Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk

co byscie na to odpowiedzieli?

Polecane posty

Gość powiedz
leroy merlin

CASTORAMA budujesz,remontujesz,urządzasz :P Tak czy siak mogę tam podłogi zamiatać :D No właśnie tak jak koleżanka wyżej napisała.Ona tego nie rozumie bo nie ma dzieci! Może najwyższa pora powiedzieć jej otwarcie : ,,Jest mi cholernie przykro że mi to mówisz,że wypominasz głupią zabawkę czy czekoladę dla mojego dziecka tym bardziej że jesteśmy przyjaciółkami.Jak już to mogłaś rozmawiać z kimś kto nie ma dzieci....

Gość A JA 12 LAT pracuje
12 lat sprzedaje to mogę iść na kasę ,no proszę powiedz

Gość asiok78
mnie jedynie to castorama przychodzi do głowy Też kiedyś gdy nie miałam dziecka to byłam oburzona że u męża w pracy dostają paczki na Mikołaja dzieci a on przez to ma mniej ale w ciągu roku ile zostanie w portfelu gdy się nie ma dzieci a ile trzeba wydać na dziecko ???? Tego się nie da porównać i dokładnie tak jak ktoś tu już pisał jak ktoś nie ma dzieci to go nie zrozumie

Gość A JA 12 LAT pracuje
ta OBI - chyba se zatrujecie !!!!!!!!!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
ok,w końcu dlaczego ja nie mam pomóc Wam,jeśli Wy pomagacie mi jest to Castorama-pracownik na dzień dobry otrzymuje 2000 zł brutto(w marcu lub kwietniu się to znów powinno podnieść) do tego dochodzą dodatkowe pieniązki za niedzielę-1,2 w miesiącu-za każdą po 150 zł to na początek

Gość asiok78
To ty do niej będziesz mówić i tłumaczyć a ona i tak nie zrozumie.

Gość asiok78
No pięknie GRATULACJĘ ZA ODWAGĘ to lubię odważne kobiety:):):)

Gość A JA 12 LAT pracuje
boze gdzie ja mieszkam nawet takiego sklepu u mnie nie ma !!!!!!!!!;-((

Gość deepr.
kkkkk, te 2000brutto to za prace jako sprzedawca??

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
też tak myślę,że ona nie zrozumie czy tak czy siak a ja pewnie kiedyś nie wytrzymam i powiem -dość tego tematu,nie poruszaj go nigdy więcej

Gość asiok78
A koleżance powiedz że nie będziesz z nią na ten temat rozmawiać bo: 1 Zdrowy chorego nigdy nie zrozumie 2 Niemy z głuchym się nigdy nie dogada 3 Pogadacie jak będziecie na jednym etapie życiowym tzn jak dorobi się dziecka

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
tak te 2000 dostają na dzień dobry pracownicy znajdujący się na sklepie-czyli :kasjerki,pracownicy działu i magazynierzy jednak z kasjerką przynajmniej w moim sklepie jest inaczej,bo zatrudniają na początku na pół etatu,a później to zwiekszają na 3/4 i później na cały etat

Gość A JA 12 LAT pracuje
asiok -dobrze gada

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
asiok ,fajne to było dzięki dziewczynki,przynajmniej się wyżaliłam i mi lepiej;)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
ok,jeśli zaczęłyśmy temat mojej pracy,jeśli ktoś chce więcej info to mam jeszcze chwilkę ,więc mogę odpowiedzieć :)

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
Princpolo podłogi zamiata firma wynajęta-tam nie są dobre zarobki:D

Gość asiok78
a w jakim systemie pracujesz co drugi dzień po 12

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
na pół etetu na początek jakieś 900-1000 zł-do tego na 100% premia w lipcu około 400 zł oraz co jeszcze na 100% trzynastka w grudniu(czyli dodatkowa wypłata) póżniej dostaniesz(czasem po 3 miesiącach czasem po sześciu) tak zwanego 1 stopnia-to jest dodatkowe niecałe 200 zł brutto,no a potem są kolejne stopnie o które łatwiej na działach handlowych niż na kasie i za nnastępny stopień jest ponad 300 zł i tak dalej,oprócz tego socjale o których pisałam

kkkkkkkkkkkkkkkkk ----A jaką masz umowę? -czas określony,nieokreślony. To na 1/2 etatu też fajne są zarobki.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
agivp-czyli możesz potwierdzić to co piszę? bo ja myślę ,że stawki są ustalone na każdy sklep te same?

premie dostaniesz w lipcu - pod warunkiem ze pracowalas na dzien 1 stycznia

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
sklep jest otwarty od 7-21 w tych godzinach się pracuje,na kasach godziny są różne,możesz np zacząć o 10 do 18:15 na całym etacie do 14 na pół etatu

Jeszcze rok siedzenia na wychowawczym mi zostal ,do mojej starej firmy chyba nie wroce ,bo zmienila sie dyrekcja wiec powoli musze za czyms nowym sie rozgladac. Dzieki za info :) a jeszcze zapytam o CV moza wyslac poczta mejlowa czy lepiej osobiscie?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
pierwszą umowę dostajesz na 3 miesiące,drugą na rok,trzecią na stałe,ja mam na stałe już tak agvip masz rację,z pierwszą premią lipcową tak to wygląda

Gość asiok78
tzn codziennie idę na 8h czy tam 4 h do pracy