Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujek Dobra Porada

Pytajcie o co chcecie, odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Gość wlasciciel pieknej żony 37
czy waliles w dupsko albo byłes walony

Gość a ja mam pytanko wujaszku
WUJCIU a dlaczego pan z nickiem wlasciciel pieknej żony 37 chwali się tym i jeszcze nie potrafi dobrze napisać tego nicku ? czyżby jego żona była tak ohydna, że musi leczyć kompleksy ?

Gość bardzo inteligentny
chcę Cię zagiąć jakimś pytaniem na które nie będziesz znał odpowiedzi, masz jakiś pomysł na takie? ;)

Gość Wujek Dobra Porada
"no ale co mi po ładnym wyglądzie jak nie będę potrafiła ciągnąć druta i brykać na jeźdźca ?" Lektury plus praktyka :) "i mam pytanko jakie piersi lubią panowie ?" Najepiej jędrne, kształtne i dające się pomieścić w dłoni :) "Czy mam zapytac czy sie ze mna jutro umowi? Ciekawe co odpowiesz." Skoro znasz odpowiedź to po cholerę się dopytujesz? 😡

Gość Wujek Dobra Porada
"czy waliles w dupsko albo byłes walony" Nie :) Ale z praktyki wnioskuję, że zadawanie takich pytań to wyraz ukrytego gejostwa :)

Gość No to i ja
Jak to znam? :D Nie znam, dlatego pytam :P Oczekuje odpowiedzi ;> ;)

Gość Wujek Dobra Porada
"chcę Cię zagiąć jakimś pytaniem na które nie będziesz znał odpowiedzi, masz jakiś pomysł na takie?" Możesz zapytać o 37 cyfrę po przecinku w liczbie "PI" - tego nie pamiętam :)

Gość Nena24
kiedy znikną mi pryszcze ??????????

Gość Wujek Dobra Porada
"WUJCIU a dlaczego pan z nickiem wlasciciel pieknej żony 37 chwali się tym i jeszcze nie potrafi dobrze napisać tego nicku ? czyżby jego żona była tak ohydna, że musi leczyć kompleksy ?" Bo w rzeczywistości albo jest 16 latkiem z pierwszym wąsem pod nosem, albo "posiadaczem" grubego babsztyla i tak wyładowuje swoje frustracje :)

dlaczego wujek opuszcza moje pytania ? :( czuję się smutna taka przez to ...:(

bo ja się pytałam czy każdy facet wali konika i odpowiedzi brak :(

Gość Wujek Dobra Porada
"Jak to znam? Nie znam, dlatego pytam Oczekuje odpowiedzi ;>" Jutrzejszy wieczór spędzisz w domu, ale mimo to wydepiluj się, ułóż włosy i umaluj - samotność będzie bardziej znośna :)

3,14159 26535 89793 23846 26433 83279 50288 41971 69399 37510...

Gość bardzo inteligentny
kiedy kobieta mówiąc "nie" ma na myśli "nie" a kiedy "tak",a kiedy mówiąc "tak" ma na myśli "nie" a kiedy "tak" ?

Gość Wujek Dobra Porada
"i jeszcze jedno czy każdy facet wali sobie konika ?" Wybacz pominięcie :) Tak, każdy bez wyjątku, jeśli mówi że nie, to jest kłamcą :)

Gość Nena24
a moje pyt. ???????

Gość Wujek Dobra Porada
"kiedy znikną mi pryszcze ??????????" Jeśli masz 15 lat to poczekaj do 18-19, jeśli już około 20 to albo zadbaj o higienę, albo udaj się do dermatologa :)

Gość No to i ja
haha, dzieki ;) wieczor moze nie :D ale zawsze moge zapytac o plany na popoludnie ;> fajne odpowiedzi, sympatyczny z Ciebie czlowiek. :)

Gość Nena24
mam 24 lata , byalam u dermat. ze 20 razy, dbam o higiene, kiedy znikną??????????????????

mam na imie roman 40 lat i mieszkam w rurach na centralnym,neta mam w pobliskiej jadłodajni caritasu,uzyczaja mi go za free z litosci nad moim wyglądem,czasami wchodzi pod tym nickiem mój brat niedzwiedz i zaczynamy sezon na misia,czujemy sie wtedy na fali i jest to czas surferów, ale wujku nie łam sie chłopkali nie płacza ,

właśnie mój mówi, że nie wali a pewnie wali ... ma tapety z gołymi babami mówi, że to kolegi HA ! kłamca jeden a on wie, że ja się masturbuje co tu ukrywać ?

Gość Wujek Dobra Porada
"kiedy kobieta mówiąc "nie" ma na myśli "nie" a kiedy "tak",a kiedy mówiąc "tak" ma na myśli "nie" a kiedy "tak" ?" Kobiety nie wykazują logiki w mysleniu, poza tym ich aparat mowy nie jest połączony z mózgiem, dlatego nie należy zbytnio zwracać uwagi na to, co mówią :)

Gość Wujek Dobra Porada
"mam 24 lata , byalam u dermat. ze 20 razy, dbam o higiene, kiedy znikną??????????????????" Poszukaj mężczyzny, który zrobi Ci bobaska - hormony się uspokoją, może pomoże :)

Gość 73721
Gdzie można znaleźć mądrą spokojna uczciwa dziewczyna ktora nie kombinuje nie kłamie i nie kreci i która nie jest rozchwiana emocjonalnie ?

Gość flurescencee
Jak zatrzymac przy sobie faceta? jak go uszczesliwic?

WUJCIU powiedz ale szczerze czy nudzą Cię moje pytania ? Masz mnie już dość ? mówi się dość czy dosyć ?

Gdzie można znaleźć mądrą spokojna uczciwa dziewczyna ktora nie kombinuje nie kłamie i nie kreci i która nie jest rozchwiana emocjonalnie ? ja taka jestem :)

Gość Wujek Dobra Porada
"Gdzie można znaleźć mądrą spokojna uczciwa dziewczyna ktora nie kombinuje nie kłamie i nie kreci i która nie jest rozchwiana emocjonalnie ?" W zakonie, niestety one nie szukają mężczyzn :)

Gość Wujek Dobra Porada
"Jak zatrzymac przy sobie faceta? jak go uszczesliwic?" Bądź miła, dobrze gotuj, uprawiajcie urozmaicony seks i często ze soba rozmawiajcie :)

Gość Wujek Dobra Porada
"WUJCIU powiedz ale szczerze czy nudzą Cię moje pytania ? Masz mnie już dość ? mówi się dość czy dosyć ?" Wujcio jest cierpliwy :) dość lub dosyć - obie formy są poprawne :)