Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujek Dobra Porada

Pytajcie o co chcecie, odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Gość Wujek Dobra Porada
"jak długo przed penetracją pupy należy zrobić lewatywę, ile razy i czy rumianek będzie dobry?" Raczej woda, najlepiej kilka godzin przed - im krócej przed, tym lepiej :)

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku Wujku! Co robic na brak libido:/ Serio brak libido.. lekarze nie wiedza o co kaman :/ moze ty cos wiesz czego oni nie wiedza? :/" Moze zacznij uprawiać jakiś sport lub zmień dietę ;) Ja niestety też nie wiem :)

Gość Kamarosek
Wujku co z tym Libido?

Gość powiem ci
wujku czemu tyle jem i nie moge przestac , nie jestem głodna a jem...pochłaniam masee słodyczy i fastfoodów.Kiedys prowadzilam aktywny tryb zycia , trenowalam sport wyczynowy bylam smuklla jak sarenka a teraz coraz bardziej tyje i nie moge przestac jesc....;/ ? ? ;p

Gość Wujek Dobra Porada
"wujku czemu tyle jem i nie moge przestac , nie jestem głodna a jem...pochłaniam masee słodyczy i fastfoodów.Kiedys prowadzilam aktywny tryb zycia , trenowalam sport wyczynowy bylam smuklla jak sarenka a teraz coraz bardziej tyje i nie moge przestac jesc....;/ ? ? ;p" Albo wróć do aktywnego trybu życia, albo przejdź na dietę - organizm przyzwyczaił sie do dużych dawek energii - wcześniej spalałaś je uprawiając sport, teraz obrastasz tłuszczykiem :)

Gość dwudziestoparolatka ...
mam taką fantazję, żeby kochać się z chłopakiem w obie dziurki, tzn. po kolei najpierw w jedną, a potem w drugą tylko nie wiem jak mu o tym powiedzieć, trochę się krępuję...co mam zrobić????

Gość Wujek Dobra Porada
"mam taką fantazję, żeby kochać się z chłopakiem w obie dziurki, tzn. po kolei najpierw w jedną, a potem w drugą tylko nie wiem jak mu o tym powiedzieć, trochę się krępuję...co mam zrobić????" Najpierw postaraj się poznać jego opinię na temat sesku analnego. Jeśli nie będzie miał nic przeciwko, to po prostu zasugeruj mu to delikatnie podczas jakiejś rozmowy lub podczas sesku :) I pamiętaj o właściwym przygotowaniu, żeby facet sie nie zraził po pierwszym razie :)

Gość powiem ci
nie jestem zwolenniczką diet;p jestem zwolenniczką zdrowych nawykow zywieniowych ,tyle ze jak wpadne w "trans jedzeniowy" to nie oograniczam sie w zadnym stopniu...dlatego to takie proste nie jest;d uwielbiam slodycze i pochlaniam je kilogramami;p a cellulit coraz wiekszy waga coraz wieksza tluszczyku coraz wiecej.. masz jakis sposob na silną wolę ;p?

Gość Wujek Dobra Porada
"masz jakis sposob na silną wolę ;p?" To dośc ciężka sprawa, bo silną wolę albo się ma, albo nie :) Ale zapytaj w aptece, może będa jakieś specyfiki na ograniczenie łaknienia (podobno niedobory chromu powodują wzrost apetytu) albo coś wypełniającego żołądek :)

Gość powiem ci
a ja slyszalam ze chrom jest nie bezpieczny i zwieksza ryzyko zachorowan na raka to prawda?

Gość _obserwatorka_
to może na nadmierną ochotę na słodycze trochę magnezu?

Gość Wujek Dobra Porada
"a ja slyszalam ze chrom jest nie bezpieczny i zwieksza ryzyko zachorowan na raka to prawda?" W nieodpowiednich ilościach wszystko może zaszkodzić. Z resztą, wdychając zatrute powietrze wchłaniasz pół tablicy Mendelejewa, więc sądzę, że pigułka z chromem nie zrobi spustoszenia w Twoim organiźmie :)

Gość Wujek Dobra Porada
"to może na nadmierną ochotę na słodycze trochę magnezu?" To też może być przyczyna, bo oranizm przyzwyczaił się do pobierania magnezu z czekolady. Ale nie sądzę, żeby niedobór magnezu w organiźmie powodował aż tak dużą ochotę na słodycze :)

Gość Wujek Dobra Porada
MartaaaaMartaaaa - prosze bez kpin i złośliwości, z humorem i dystansem :)

Gość powiem ci
kocham go on mnie, ufamy sobie,ale rozdzielila nas odlegosc i pasja w jakim stopniu mogę być naiwna że to przetrwa? tylko mi nie mów ze jak sie kochamy to przetrwamy lub sa telefony ,internet;/ jestesmy bardzo symbiotycznie zwiazani...wiec to nie zalatwi sprawy...

Gość I co z tym
Wujku co to jest.. smierdzi, stoji i tanczy jak mu sie zagra... ?

Gość Wujek Dobra Porada
"kocham go on mnie, ufamy sobie,ale rozdzielila nas odlegosc i pasja w jakim stopniu mogę być naiwna że to przetrwa? tylko mi nie mów ze jak sie kochamy to przetrwamy lub sa telefony ,internet;/ jestesmy bardzo symbiotycznie zwiazani...wiec to nie zalatwi sprawy..." Cóż, sama sobie po częsci odpowiedziałaś na swoje wątpliwości...Ja widzę małe szanse na powodzenie takiego związku, jak i każdego na odległość z resztą :)

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku co to jest.. smierdzi, stoji i tanczy jak mu sie zagra... ?" nie mam pojęcia :D Ale uprzedzając zarzuty - nie obiecałem poprawnej odpowiedzi na każde z postawionych pytań :)

Gość powiem ci
myśle podobnie jak ty, czyli nie wierze w zwiazki na odległość, bo to już nie związek ale miłośc platoniczna.A co mógł bys mi doradzic?;p

Gość Griffina
Jaki prezent facetowi? Kino i kolacja czy nowa bielizna, spaghetti i film w domu?

Gość hallo ii
halo :O :-) :-(

Gość Wujek Dobra Porada
"myśle podobnie jak ty, czyli nie wierze w zwiazki na odległość, bo to już nie związek ale miłośc platoniczna.A co mógł bys mi doradzic?;p" Moim zdaniem im wczesniej zakończycie tą znajomość w dotychczasowej formie, tym lepiej :) Po prostu poznaj kogoś z kim możesz widywać się regularnie - innego wyjścia nie widzę :)

Gość kakakakakakakakaka
3 lata bylismy jestesmy ze soba;p czemu glupia odleglosc miala by nas rozdzielic;D ale cos takiego jest bardzo trudne:( tylko ból,tęsknota i rozmowy przez komorke ,oyeee!

Gość Wujek Dobra Porada
"Jaki prezent facetowi? Kino i kolacja czy nowa bielizna, spaghetti i film w domu?" Jeśli planujesz jakieś ciekawe zakończenie randki (wnioskuję po bieliźnie), to raczej druga opcja - atmosfera bardziej kameralna, jeśli on jest z tych "wdzięcznych", to doceni trud włożony w przygotowanie kolacji (żadnego sosu z proszku lub słoika!!!) i może postarać się odwdzięczyć :)

Dzisiaj mój syn rozwiązywał zagadki. Jedna była na temat echa, ale synuś nie kojarzył, więc mu podpowiedziałam - co ci odpowiada w lesie jak krzykniesz \"huuuu huuuuuu\" !!! a syn na to - odpowiada mi żubr ! :) czy to nie zabawne ?

Gość Wujek Dobra Porada
"Dzisiaj mój syn rozwiązywał zagadki. Jedna była na temat echa, ale synuś nie kojarzył, więc mu podpowiedziałam - co ci odpowiada w lesie jak krzykniesz "huuuu huuuuuu" !!! a syn na to - odpowiada mi żubr ! czy to nie zabawne ?" Syn jest podatny na reklamy alkoholu - uważaj na niego :)

ale żubr każdemu przecież odpowiada :) ok :) będę uważała. ale swoją drogą - jak te reklamy spaczają postrzeganie natury , prawda ?