Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujek Dobra Porada

Pytajcie o co chcecie, odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Gość Wujek Dobra Porada
Jeśli kobiety zadają facetowi konkretne pytania o antykoncepcję, to tylko po to, żeby móc zadrwić z jego niewiedzy :) Nie jesteście w tym oryginalne :P 🖐️

Pobimbane i obcyndalane to wichajstro. jakieś klątwy wichry dinozaury cholera wie co jeszcze za bumbraksztyle... Wujkuuuu ale ja se na serio nie wiedziałam...:) ja tam se obliczam i jak żyję zawsze bezbłędnie :)

Gość Wujek Dobra Porada
Przekazy Bez Fazy Gdzie sa rAnVag, Hard, Stic , Bum , Pozdro600, Jankesa ?? Cholera wie :) I nie, nie wiem gdzie jest cholera żeby się dowiedzieć :)

Gość Irkez
Wujku jak obciac sie na irokeza? Jest do tego jakis poradnik do strzyzenia? Znasz jakies stronki godne polecenia?

Gość reklamacji sie
nie przyjmuje :P

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku jak obciac sie na irokeza? Jest do tego jakis poradnik do strzyzenia? Znasz jakies stronki godne polecenia?" :D zapuść włosy, a potem obetnij, zostawiając tylko środek :)

Gość Wujek Dobra Porada
Izuchnaaaa "Wuuujkuuu nie obrażać mi się tutaj" Nie obrazam się, mam niezły ubaw :) Mam nadzieję, że jeszcze kogoś poza mną ten temat choć odrobinę rozbawił :)

Gość wujku pomocyyy
a moje ostatnie pytanie?

Gość Wujek Dobra Porada
wujku pomocyyy "a moje ostatnie pytanie?" Utknąłem na 1 akapicie, wybacz :)

Gość Wujek Dobra Porada
"wujku a co mam zrobić z mężem zazdrośnikiem ?" Staraj się dawać jak najmniej powodów do podejrzeń i zazdrości :)

nie daję muuuu :) ech a myślałam , że kupię w aptece odzazdraśniacz :) ech tak jakoś zaczęłam żartobliwie, że chyba na poważnie nie potrafię...

wujku nie myśl tyle - i tak tego wichrajstwa nie rozgryziesz :) mam już iść spać ?

Gość wójek średnia rada
Bumbramksztyle tentegują, dingusy bimbambolą, glątwy transmogryfikują zaś wichajstry obcyndalają się

Gość Wujek Dobra Porada
Izuchnaaaa wujku nie myśl tyle - i tak tego wichrajstwa nie rozgryziesz mam już iść spać ? Wichrajstwa nie rozgryzam, mam ciekawsze lektury pod ręką :) Możesz iść, możesz zostać :) Wybór należy do Ciebie :)

Gość Wujek Dobra Porada
"wszyscy sobie robią "dobrze" ?" Nie wszycy :) Ja nie :(

Gość a co zrobic gdy
gdy wiem, ze ktos darzy mnie ogromnym uczuciem, naprawde az nazbyt chyba, ale ucieka przed nim, bo kiedys go odtracilam i wie, ze dlatego nie bedzie ze mna szczesliwy. dlatego jest z inna, choc nie czuje do niej tego, czego do mnie. ja zastanawialam sie czy nie sporobowac od nowa, bo czuje, ze skoro on czuje cos silnego, moze mogloby cos z tego byc... jednak wiem, ze jestem w stanie zmienic zdanie(przeciez mozemy sie nie porozumiec),bo przeciez wczesniej nie chcialam niczego wiecej. ale gdy on sie zaangazuje, to... moge zniszczyc mu tym zycie. skomplikowane... ja juz w zasadzie podjelam decyzje- zaprzestac rozmow i pozwolic mu zyc i oddychac pelna piersia. jednak jestem ciekawa tego, co sadzisz.

Gość wujku pomocyyy
Co maja wspólnego kobiety i huragany?

Gość Wujek Dobra Porada
"a co zrobic gdy gdy wiem, ze ktos darzy mnie ogromnym uczuciem, naprawde az nazbyt chyba, ale ucieka przed nim, bo kiedys go odtracilam i wie, ze dlatego nie bedzie ze mna szczesliwy. dlatego jest z inna, choc nie czuje do niej tego, czego do mnie. ja zastanawialam sie czy nie sporobowac od nowa, bo czuje, ze skoro on czuje cos silnego, moze mogloby cos z tego byc... jednak wiem, ze jestem w stanie zmienic zdanie(przeciez mozemy sie nie porozumiec),bo przeciez wczesniej nie chcialam niczego wiecej. ale gdy on sie zaangazuje, to... moge zniszczyc mu tym zycie. skomplikowane... ja juz w zasadzie podjelam decyzje- zaprzestac rozmow i pozwolic mu zyc i oddychac pelna piersia. jednak jestem ciekawa tego, co sadzisz." Jeśli nie jesteś pewna, że darzysz go jakimkolwiek uczuciem, to nie ma co zaczynać - narobisz mu nadziei, on skończy tamten związek, a gdy sięokaże, że Tobie jednak się nie podoba to, tak jak napisałaś, z jego życia pozostaną zgliszcza :)

Gość Wujek Dobra Porada
Co maja wspolnego kobiety i huragany? Jak przychodza sa gorace i wilgotne. Jak odchodza zabieraja dom i samochod. Zero finezji... zagadki z netu.. wysil się bardziej :)

Gość a co zrobic gdy
Z jednej strony wiem, ze on pragnie byc tylko ze mna, jestem dla niego strasznie wazna w glebi serca. Jednak ona cos do niego czuje, a on wreszcie staje na nogi po uporaniu sie w pewnym stopniu z uczuciem do mnie. i przeciez wszystkie zwiazki moga sie rozpasc, nawet ten jego obecny. ale nie chce dac mu nadziei, zniszczyc mu obecny fundament i gdyby sie nie udalo po prostu go zostawic, bylabym bez serca... zwiazki sie rozpadaja, ale wiem, jakie jego uczucie jest silne