Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wujek Dobra Porada

Pytajcie o co chcecie, odpowiem na każde pytanie

Polecane posty

Gość Wujek Dobra Porada
"Jakich metod oprócz prezerwatyw najlepiej używać gdy się rzadko kocha?" Globulki lub pigłuki stosowane po stosunku (after pill) :)

Gość Wujek Dobra Porada
chwilowo jestem zajęty, babcia szykuje się na wspólną wieczorną naukę życia ;)

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku co zrobić żeby zasnąć......." Cisza, brak rozpraszającego światła, ew. spokojna muzyka, może odrobinka dobrej brandy lub whisky na rozluźnienie :)

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku czy mam już iść z tego forum i zalegnąć w wyrku ? Poradź !" Jutro niedziela, więc chyba nie wstajesz rano ? :) Rób co uważasz za stosowne :)

Gość wujku pomocyyy
Pan Nowak z synem postanowili udać się do hydraulika, aby namówić go do odwiedzenia domu w sprawie beznadziejnie zepsutego kranu. Co prawda wyjeżdżali teraz na miesięczny urlop, ale chcieli sobie zapewnić wizytę tego cenionego specjalisty w pierwszych dniach po powrocie. Hydraulik znany był jako dobry fachowiec i jako wielki dowcipniś. Po wyłuszczeniu prośby, hydraulik zamyślił się i powiedział: - Sprawa nie jest prosta. Jeśli panowie wracacie w poniedziałek, to w poniedziałek nie będę mógł już chyba przyjść, bo pociąg się może spóźnić. We wtorek mam pogrzeb wujka, we środę są imieniny mojej żony, a w czwartek zawsze muszę siedzieć w warsztacie. W piątek zawsze chodzę do dyrekcji, mam więc niewiele czasu, a w sobotę dzień pracy jest i tak krótki. Potem zaś ja sam jadę na urlop, chyba więc odłożymy to do mojego powrotu. Usłyszawszy to, pan Nowak zasmucił się nie na żarty. Ale jego syn uśmiechnął się i powiedział: - A więc oczekujemy pana we wtorek! Hydraulik mrugnął okiem i odparł: - Widzę, młody człowieku, że nie jesteś żółtodziobem. A więc we wtorek! Pytanie: Dlaczego młody Nowak był taki pewny tego wtorku?

Gość Wujek Dobra Porada
Pan Nowak z synem postanowili udać się do hydraulika, aby namówić go do odwiedzenia domu w sprawie beznadziejnie zepsutego kranu. Co prawda wyjeżdżali teraz na miesięczny urlop, ale chcieli sobie zapewnić wizytę tego cenionego specjalisty w pierwszych dniach po powrocie. Hydraulik znany był jako dobry fachowiec i jako wielki dowcipniś. Po wyłuszczeniu prośby, hydraulik zamyślił się i powiedział: - Sprawa nie jest prosta. Jeśli panowie wracacie w poniedziałek, to w poniedziałek nie będę mógł już chyba przyjść, bo pociąg się może spóźnić. We wtorek mam pogrzeb wujka, we środę są imieniny mojej żony, a w czwartek zawsze muszę siedzieć w warsztacie. W piątek zawsze chodzę do dyrekcji, mam więc niewiele czasu, a w sobotę dzień pracy jest i tak krótki. Potem zaś ja sam jadę na urlop, chyba więc odłożymy to do mojego powrotu. Usłyszawszy to, pan Nowak zasmucił się nie na żarty. Ale jego syn uśmiechnął się i powiedział: - A więc oczekujemy pana we wtorek! Hydraulik mrugnął okiem i odparł: - Widzę, młody człowieku, że nie jesteś żółtodziobem. A więc we wtorek! Pytanie: Dlaczego młody Nowak był taki pewny tego wtorku? Pogrzeb z miesięcznym wyprzedzeniem ;) Sprytne :)

Gość Wujek Dobra Porada
Izuchnaaaa "Etam pewnie ma wikipedię obok" Całą swoją wiedze czerpię z googli i wikipedii :) Dzięki temu skończyłem studia :)

Gość Wujek Dobra Porada
Marto - nie wyłapałaś ironii :P

Wujku dlaczego rozbawiają mnie kawały bez sensu ? np. siedzi babcia na ławce a dziadek też ma sandały ??? jestem normalna ?

Gość Wujek Dobra Porada
"Wujku dlaczego rozbawiają mnie kawały bez sensu ? np. siedzi babcia na ławce a dziadek też ma sandały ??? jestem normalna ?" Masz specyficzne poczucie humoru :) p.s. mnie tez one bawią :)

Gość Wujek Dobra Porada
MartaaaaMartaaaa oj wyłapałam za to TY nie wyłapałeś mojej.... Dobrze, aby uniknąć przekomarzania przyjmijmy, że oboje nie do końca zrozumieliśmy druga stronę :)

Gość wujku pomocyyy
Jeśli bumbramsztykle nie bimbambolą, wtedy oczywiście wichajstry nie tentegują. Natomiast jeśli dingusy tentegują albo transmogryfikują, wówczas z całą pewnością bimbambolą wszystkie bumbramsztykle. Jeśli glątwy tentegują, wtedy- to jasne- żaden z dingusów nie bimbamboli. Jeśli natomiast wichajstry nie obcyndalają się, wówczas każdy dingus transmogryfikuje. Jeśli wreszcie żadna glątwa nie bimbamboli, wówczas z pewnością bimbamboli każdy dyngus. Wszystkie bumbramksztyle, glątwy, wichajstry i dingusy coś robią- albo bimbambolą, albo tentegują, albo transmogryfikują, albo obcyndalają się. I każde z nich wykonuje tylko jedną czynność Jak właściwie wygląda sytuacja?

Gość Wujek Dobra Porada
"A te pigułki po stosunku to na receptę?" Tak :)

Gość Wujek Dobra Porada
Izuchnaaaa A odnośnie pytania powyżej to wujku te pigułki się łyka czy wtyka ? Widzę że zaczynacie drwić :P Globulkę możesz sobie też połknąć - smacznego :D